269

Юлиян

преди 1 месец

Русия само ще спечели от това нахлуване.От една страна ще развърже ръцете на Путин спрямо генералитета.От друга ще консолидира още повече обществото.И вече го прави.

268

Юлиян до 302

преди 1 месец

Ами досега с какви влизаше в Украйна.И не забравяйте,че след седмица,две ви чака пак рев и хълцане,ако не и по-рано.

267

Анонимен

преди 1 месец

Навлизането на Украйна в русия се отразява благоприятно за путин тъй като той иска да си разшири още аналната халкичка.

266

Анонимен

преди 1 месец

Ще влезе ако има с какво. Затворници, пияни мобики и тук там някой танк на 60-80г. срещу модерни натовски оръжия, никъде няма да влязат, Медведев ще изпепелява запада на думи след поредния запой и дотам.

265

profetey

преди 1 месец

Това нахлуване дава причина Русия да влезе в Сумска област. След изтеглянето от Харков 22г., Русия чака 1.5 години да влезе отново в Харков и причината беше че Белгород беше обстрелван. Досега дори не правиха опити да влязат в Сумска област. След около месец ще влезе и проблема е че вече няма да излезе.

264

Ако дълго

преди 1 месец

Мачкаш някой, накрая може да му писне и да ти забие 1 в носа

263

До 298

преди 1 месец

Няма да се говори за катастрофа, защото катастрофата тече в момента и масово катастрофират руските тийнейджъри под мъдрото ръководство на Вампира в Кремъл.

262

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е пред катастрофа. Цяла вечер Сумска област е подложена на жестоки авиационни удари. Отрязват снабдяването и резервите на украинците, нахлули в Курск. От утре ще се говори за катастрофа.

261

Анонимен

преди 1 месец

Какво постигна Русия и елитът и с тази война: етническо прочистване през мобилизацията; прочистване от криминални елементи; чрез хвърляне на сигурна смърт; преориентиране на пазари към азиатските държави; внедряване на много производства от Китай, под претекст за борба срещу САЩ, посредством Украйна; капсулиране на руското общество; унищожаване на проводниците на чуждо влияние. Всичко това ще даде плодове след 10-12 години. Русия ще се стабилизира и ще стане естествен хегемон на Европа.

260

Анонимен

преди 1 месец

Още една колона с руски момичета е поела към Берлин.Завинаги.

259

Анонимен

преди 1 месец

Русия има капацитетът за няколко часа да превземе Украйна, но е видно, че не това е целта. Ако си спомняте "геният" Кирчо изнесе класифицирана информация, че според доклади на НАТО Украйна може да издържи до 72 часа. За руснаците най-добре е тази война да не свършва никога, защото им решава множество вътрешни проблеми. Ще видите, как американците и европейците ще седнат и ще разделят доброволно Украйна или дори цялата ще я подарят на Русия. САЩ също знаят какъв им е интереса.

258

Анонимен

преди 1 месец

Навлизането не е изненадващо, а за него се говори от половин година, но българските медии удобно не информираха. Зеленски многократно в своите речи е предупреждавал Русия. Плашещо е движението, което Русия прави. Умишлено хвърля цивилни да станат пушечно месо, за да ескалират конфликта и да имат поводи за ответни реакции. Другото, което се цели е унищожаването на газопровода за Европа, от който Русия иска да се отърве. Ще видите украинците ще ядат бой и Европа ще остане тотално без руски газ.

257

Хаха

преди 1 месец

Гледах един ютъбър, сляп симпатизант на Русия, как 30минути разтягаше локум и повтаряше едно и също! Коментарите му под клипа, бяха едни и същи с леки промени, луда работа! Такива манипулатори са, че нямам думи! Дори в най-големият си провал от началото на войната, се обясняват че едва ли не това е плана на Русия! И отдолу коментарите са естествено колко много е умен!?! Много ниска топка!

256

Бай Чеп

преди 1 месец

"Какво губим, когато си мислим, че печелим нещо?" (притча). Пишещите тук сигурно са "прочели" нещо за битката при Курската дъга през ВСВ. Та си мисля, че там се заформя "К.У.Р.ски" котел.

255

mda

преди 1 месец

Сега е момента да сложат яко мини навсякъде. Да видят Руснаците какво е ..

254

XA XA XA

преди 1 месец

Вместо за 3 дни да завземат Киев - 3 години война + окупирани руски територии от Украйна

253

2000 срочники в плен

преди 1 месец

СЕ ПРЕДАВАТ ! НЕ ИМ СЕ МРЕ заБЕЗмозъчните кремълскиПАРАЗИТИ !

252

Хаха

преди 1 месец

Те 3 години се бият с 10 пъти по-малка армия и са на кантар и пак не се засрамиха, сега ли ще се засрамят! Абсурд! Военната операция върви по план! Лошото е че руснакът даже не е помирисвал демокрация в целият си съзнателен живот и затова ще си пти целият народ! Вече са на 200к жертви, е така от майтапа.а са до кривата круша!

251

Анонимен

преди 1 месец

Горките о-шанки . Таксиджията ги върна в 1924.

250

Анонимен

преди 1 месец

след 140 дни КРАЙ НА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЗА РУСИЯ !!! НЯМА ПАРИ, КРАЙ НА ВОЙНАТА !!! БЕДЕН КРЕМЪЛ, ХУМАННА РУСИЯ !!!