48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 44. Ранените украинци и французи.

47

Анонимен

преди 1 месец

До укровермахта Ще ги избият колкото руските мишоци превзеха Киев за 3 дни.

46

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

В знак на добра воля, поради лошото време, руските офицери героично дезертираха а руските войници победоносно се предадоха. Ама така, героично.

45

укровермахта

преди 1 месец

как само си го вкараха украинците с това нахлуване, ще ги избият като мишоци заедно със западните наемници които си мислят, че отиват да пострелят в някое стрелбище.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31Че то и бг армията можеше да превземе тази руска област.

43

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците изнасят ранените в колички за картофи. Има видео и снимки. Самая могучая армия

42

До Верту

преди 1 месец

Какъв Берлин, колега? Те вече са на Ламанша, а Берлин, Лисабон, Париж, Варшава са история. ;)

41

Анонимен

преди 1 месец

В Москва скоро ще има украински военни за да бъде гарантирана сигурността на Украйна. Украйна трябва да подсигури западната си граница.

40

Анонимен

преди 1 месец

До БългаринСъвсем нормално е.Все пак никой не иска украинец да му краде вещите.

39

Анонимен

преди 1 месец

Над 70 машини военна техника, предимно натовка е унищожена само за днес. Цели колони горят. Украинците бягат и изоставят ранените. Някой се крият и предпочитат да се предадат в плен.

38

Трагедия

преди 1 месец

за Рассия. И Ленин вече не може да им помогне. Руснаците са безкрайно щастливи, че стават европейци, а не отново азиатски монголоиди.

37

Верту

преди 1 месец

Копейки,храбрите руски солдати на чело с велият крал-късокрак Путин,стигнаха ли вече до Берлин?

36

Ха ха ха

преди 1 месец

До 22. РУСороб вие на луна. Ти да не искаш да кажеш, че Зеленски е руснак. Щото перефразираш дуби на Бисмарк за Русия.

35

аз

преди 1 месец

Аз хиляда пъти писах тук, че войната ще се обърне. И украинските аскери ще забият жълтосиньото знаме над Кремъл. А по улиците на Москва ще патрулират украински танкове и солдати. Ама тогава никой не ми вярваше. Е СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СЪМ ПОЗНАЛ И ВИ КАЗВАХ ИСТИНАТА? Видяхте ли какво стана? А?

34

Анонимен

преди 1 месец

К0пейкаджиите са тежки лузери през целия си живот от раждането до края са обречени да са гумаджии, бояджии, шпакловчици, плочкаджии и автомонтьори

33

Планът

преди 1 месец

на актьора, сработи. Русия на нейна територия е в шаш и паника. Джуджетата не знаят къде са укрите и къде своите. Сами ще се изпотрепят. Перфектен хит на Зеленски и неговите генерали.

32

Българин

преди 1 месец

В момента има някакъв бум на доброволците в руската армия. За седмица има над 10 хиляди записани доброволци. Освен това Русия там изпраща в момента в пъти повече военни и техника от тези, с които разполагат украинците. Аз даже не мога да си представя как руския народ оставя жив управника, който няма да се бори за тези изконо руски територии, а ще ги търгува. За Украйна всичко свърши.

31

Анонимен

преди 1 месец

Каква разменна монета? Тези терористи са на няколко дни живот. Влязоха в пуста територия с мирни жители и нещо много си повярваха. В първия момент, в който се сблъскат с руската армия и ще избягат или ще ги избият.

30

Хахаха

преди 1 месец

Няма много информация за развитието на ситуацията!!! Хахаха всичко във едно изречение добрият хохл е умрелият хохл! Да живее Русия и смърт за всички укройнци!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Курск вече е под контрол на ВС на РФ