308

Анонимен

преди 1 месец

Злото отвръща на удара. Държи на покварата. Апропо, 6000 хора (ако изобщо ги има), достатъчно ли се взимат да надлееят над общото мнение на българския народ ?

307

7000 подписа и 73НПО

преди 1 месец

, а над милион подписи за запазване на лева бяха пренебрегнати. Ясни сте ми, отвсякъде сте ми ясни. И на много други хора сте ясни. Никого не заблуждавате.

306

Geshev

преди 1 месец

До До 309Кое е "куул"? Каква "пропаганда"? Как си представяш че някой ще иска и ще избере животът му да е по-труден, да го отхвърлят всички, да търпи обиди, само защото чул и видял някаква "пропаганда"? Съзнаваш ли въобще какво говориш?

305

Либерална медия

преди 1 месец

Вето над този закон ще превърне Президента в политически труп!!!

304

до 323

преди 1 месец

До Анонимен,то вече 2000 г.ненормалното е нормално,откакто има християнство се е приело ,че жените не са хора,че трябва да се молиш на въображаеми фигурки,да търпиш на този свят и да чакаш справедливост на онзи и още много други неща,ако си забравил,различните църквата ги е горила,не ги е питала много много,гейовете не искат да убиват никого,схбващаш ли тънката разкика неандерталецо"нормален" или да ти го нарисувам,утре църквата ще поиска пак да избием хората пишещи с лява ръка и рижавите,както

303

Резидент

преди 1 месец

До Анонимен 326 - Мисля, че ви трябва повече разбиране за динамиката на процесите в променящият се свят и нашето място в него в контекста на членството ни в НАТО, вековните ни връзки с руският народ и някои специфични практики в духовната опора на българщината- православните ни манастири и вреклите се на служба на бога в тях монаси!

302

До 309

преди 1 месец

Айде пак! Ако не ви угаждат и не ви поставят на пиадестал като нещо повече от всички, веднага изваждате картата "език на омразата"С тоя закон НИКОЙ не ви забранява нищо, освен ПРОПАГАНДАТА. Искате да втълпявате на децата колко е "куул" и модерно да си "различен"! И някои по-несигурни, по-затворени, и непопулярни се поддават, и така насила ги пращате под дъгата!!!

301

Анонимен

преди 1 месец

Резидент ли си какъв се, не е лошо такива като теб да отидат на лечение или по-добре ефтаназия

300

Резидент

преди 1 месец

Здравейте, българи! След украинското проникване в задният двор на Русия, аз преосмислих отношението си към ЛГБТ+-*/ хората и вече ЛГБТ+-*/ хората имат моето разбиране и подкрепа в пълна степен. Затова аз приветствам ЛГБТ+-*/ пропагандата в училищата, това е една братска пропаганда за мир и разбирателство между народите и половете в контекста на променящият се баланс на силите в световен мащаб!

299

Анонимен

преди 1 месец

Радев е мъжкар!Няма да наложи вето на закона.

298

Анонимен

преди 1 месец

Някой иска да ни унищожи като нация!И без това се топим като ланския сняг,само това ни липсваше,да приемем за нормално ненормалното.

297

Анонимен

преди 1 месец

Днес ще внушават на децата ни колко било хубаво любов със същия пол.Утре ще им рекламират любов с животни.Ако сме здравомислеща нация ще излезем на протест срещу тия извращения и няма да позволим да объркват децата ни.

296

End

преди 1 месец

Бай *** цъфнал и вързал и тръгнал да се занимава и оправя лгбт проблема, пиейки ракия с големия си корем и плешивата глава

295

Анонимен

преди 1 месец

Хора престанете да гледате Българска Телевизия - Да се спре Истината за Значението на ЛГБТ - "Л" - Лезбо, "Г" - Грачещи, по "Б" - Български, "Т" - Телевозии! ....заминавайте за остров Лезбос - там Ви е мястото....

294

Анонимен

преди 1 месец

Хора престанете да гледате Българска Телевизия - Да се спре Истината за Значението на ЛГБТ - "Л" - Лезбо, "Г" - Грачещи, по "Б" - Български, "Т" - Телевозии! ....заминавайте за остров Лвзбос - там Ви е мястото....

293

Анонимен

преди 1 месец

Ако Радев се поддаде на този натиск ще загуби много.

292

Анонимен

преди 1 месец

Време е да отворим затвора в Белене и да натикаме там всички умно-красиви жълтопаветни улигуфрени!

291

хах

преди 1 месец

Кой го е разтревожил "дълбоко" ?

290

не само

преди 1 месец

Тези които не спазват закона и се опитват правят лгбт в училищата или пък където и да е, където има или може да има деца, трябва автоматично да влизат за 5 г. в затвора.Радев трябва да си плюе на сурата. ако върне закона. Единствено почти нещо, което народните изедници успяха да свършат.

289

Анонимен

преди 1 месец

Рундьо познайте къде си завира юмрука... Ще има вето.