38

Чобан

преди 1 месец

Да натъркам един пресен кренвирш на *** който е написал тази статия ....ало ти виждал ли си на цяло такава средна заплата ...ние в по малките градове едвам вземаме 1000-1200 ...осъзнай се къде живееш *** и после пиши разни статии за средна заплата ...и на теб и на всичките смешници който коментираха преди мен ....само кренвирша в шлаканите ви човки ...вътре вътре сух неумит целия...

37

Трилионер

преди 1 месец

Не му четете глупостите на тоя лудия, пише пълни небивалици за да дразни хората. Той най-умният на света, пък видиш ли всички останали са прости. За тия дето знаем как се работи с клиенти не върви да излъжеш, че бачкаш по 2 часа на ден и да изкарваш такива въображаеми суми.

36

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименДо тези които казват че е лесно да се изкарват пари в България. Бихте ли обяснили конкретно как се изкарват много пари като вас. Дайте малко разяснение, иначе за умните красивите и работливите знам и аз. Нека да прочетем някаква конкретика, другото е думи на халос.

35

Анонимен

преди 1 месец

До 32, мениджър на екип съм и плащат такива и по-високи заплати.

34

Do 30

преди 1 месец

Добре казано. Само бих добавил, че има и кадърни хора, които за кратко работят и за по 4-5к. После си стъпват на краката. Иначе, ако работиш за под 10к дори, не ставаш. Просто не умееш това, което икономиката иска. Било то на заплата или на ГД.

33

Ха! Слабак!

преди 1 месец

Аз пък вземам по 10к на ден!

32

До 30

преди 1 месец

Днао си работодател да плащаш такива заплати.

31

Анонимен

преди 1 месец

До До 17И като не ставаме какво? Половин милион е много малко.., а можете ли да направите така че да станете 2 милиона, или не си се сетил за това. И благодари на майка си и на баща си , че са благодарили не техните родители. Не всеки се ражда с късмета който си имал ти, нали. Кое училище завърши?

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25, щом не знаеш къде дават такива пари, значи нямаш нужните умения и знания. Научете най-накрая къде ви е мястото. Ако някой работи за по-малко от 5 000 на месец нето... то не става за нищо и е редно да осъзнае липсите си. В днешно време да се изкарват пари в България е лесно. Само трябва да си образован, умен и работлив.

29

Анонимен

преди 1 месец

Това явно е за София само.

28

До 25

преди 1 месец

Място?! Намираш си клиенти, работиш. Не съм написал долното, но ти давам пример- рейтът на фрийланс дейта архитект в момента е около 2500 Евро на ден. А ти и семейството нямате акъл за тази работа, не го мисли ;)

27

До 22

преди 1 месец

Ей го на, на какво се надяваш като разлайваш кучетата?

26

Анонимен

преди 1 месец

2296лв. през живота си не съм взимал. Първата ми работа преди 13 години беше за 3500лв. бруто. Не знам кой изобщо се съгласява да работи за толкова пари.

25

Анонимен

преди 1 месец

ДО 22 КЪДЕ Е ТОВА МЯСТО ЗА 4 К НА ДЕН ДА ХОДИМ И НИЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО КАЖИ22

24

в БНТ Всички

преди 1 месец

сме Милионери - вече не Пускаме на Черен Екран ЛетИтБи на Бийтълс, добре се Оядохме с народните пари, но служим верно на Властта!

23

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тезисредни заплати НИКОЙНЕ ПОЛУЧАВА СРЕДНИ ЗАПЛАТИ ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ

22

До 17

преди 1 месец

Всеки около мен е така. Всичките ми приятели. Огледай се в новите коли, в новите къщи в Скъпите квартали. Все на образовани млади заможни хора. Колко хора сме така? Който се учи, той ще сполучи. Въпрос на избор да съм шофьор, като теб, с 4к заплата или да взимам 4к на ден. У нас около половин милион сме с адекватни европейски доходи. Останалите просто не ставате за нищо. Отивате в ЕС и сте таван берачи на зарзават.

21

заплатата

преди 1 месец

Държавната Работа с Парички от Бюджета е Истината.

20

Богатите богатеят

преди 1 месец

, а бедните беднеят. Средно - пиле със зеле. Реално - за едните пилето, за другите зелето.

19

Раева - Лузери

преди 1 месец

аз за под 1 000 000 лева Не Ставам от Леглото! а Коментаторите на БНТ - за под 100 000 и по нужда - не подят! Бачкайте, че требе да се Плащат - Данъци!!