612

До 728

преди 1 месец

А трябва да се вярва! Думата "метаданни" да ти подсказва нещо? Това е електронното ДНК на всеки видеозапис или картинка лашнати из нета. В 21 век живеем, другарю. ;)

611

Анонимен

преди 1 месец

Русия няма да нанесе никога ядрен удар върху Украйна, защото смята, че все някога ще я завладее. Трябва й плодородната земя, а не ядрена пустиня.

610

Анонимен

преди 1 месец

Крим - ваш, Курск - наш - съгласни? :)

609

Анонимен

преди 1 месец

Те руснаците на границата нямат ограда, а ти си се загрижил за украинската психиатрия!

608

Анонимен

преди 1 месец

руски девойчета си облякли най-хубавите си дрехи и посрещат украинските освободители "Мило войниче мога ли да се омъжа за теб?" пита едно от девойчетата, стискайки цвете в една ръка и борш в другата. "Не - казва войничето - сега имаме да освождаваме угнетения руски народ, но ме чакай, не губи надежда, ще дойда след войната", "Благодаря ти войниче" - прекланя се рускато девойчето и извиква заедно с цялия град - "Слава, Украйне!"

607

Абе копейкаджии,

преди 1 месец

КАК ВЪРВИ СПЕЦОБОСРАЦИЯТА НА ПУТИН, СПЕЦОБОСРАЦИЯТА КАК Е ?

606

Анонимен

преди 1 месец

Из листовка-обръщение до жителите на Курска, Воронежка, Ростовска и Белгородска: ще получите възможност за свободно придвижване без визи из цяла Европа и още 80 държави от света, ще ви бъдат повишени пенсиите, ще получите свобода на изразяване и сдружение - всичко това след присъединяване към свободна Украйна. Може да получите новите си паспорти на адрес: Суджа, общински съвет

605

Анонимен

преди 1 месец

Путин е казал, че много му е мъчно за Пирожкин и щял в най- скоро време да му иде на гости.

604

Бежанци

преди 1 месец

Руската граница вече е отворена. Ще има ли бежанска вълна от руснаци в Украйна?

603

Анонимен

преди 1 месец

На ЧВК Вагнер им е наредено да НЕ създават обменен фонд. За некъпаните либерасти обяснявам - демек сатър за всички укронацита. Та така... Ама вие си драскайте, драскайте с още повече плам.

602

Qwerty

преди 1 месец

Пригожин сега се обръща в гроба и си вика: Защо не тръгнах с украйнците по-рано!?

601

Анонимен

преди 1 месец

До. 715Да,и си решат хармониките за посрещането на смелите украински войни!

600

Анонимен

преди 1 месец

Хиляди руснаци са се насочили към Курск, въоръжени до зъби с бели знамена, цветя и борш в буркани. Искат да избягат от руската гнет.

599

Анонимен

преди 1 месец

"Мръсните" украински ядрени заряди застъпиха на бойно дежурство. Да, да, Украйна вече разполага с т.нар. "мръсни бомби". Там има повече луди глави, отколкото в Рашка и ви гарантирам, че ядрени удари ще бъдат нанесени. Но не където си мислят кoneйките

598

заривай Руско блато

преди 1 месец

Да свъpшва тази война, че кремълския пcиxoпат обърка целия свят. Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин.

597

Анонимен

преди 1 месец

млади руски посрещат с маслинови листа и благовонни масла трият нозете на изморените украински освободители, гледат ги с плам и благоговение и им поднасят хладен таратор, да ги подкрепят в похода им срещу руското зло

596

Боцко

преди 1 месец

Ще обсъждаш. Ще обсъждаш и хоро ще играеш.

595

Анонимен

преди 1 месец

Вижте в you tube как руснаците изхвърлят по полетата труповете на убитите си войници! Това е за да не плащат обещетения на убитите, защото законът им казва, че ако няма труп, няма обещетение.

594

Границата е Пробита

преди 1 месец

Руснаците вече спокойно могат да бягат на Запад - братята украинци разпробиха границата на съветския концлагер. Юруш мили ми руснаци! Вече сте свободни!

593

До 712

преди 1 месец

Той е един писател дращи в несвяст стотици коментари. Личи си по стила и глупостите.