139

До 153

преди 1 месец

И кой го каза тия дето нямат такива и понеже те нямат такава е опорката.Ние доматите не ги ядем с колците и даже днес на Зеленски уж му се привидяло Корейска ракета,а да те руснаците от 2 години нямат руснаците даже с лопати се бият,а ти като си кух вярвай

138

Анонимен

преди 1 месец

"Имат, защото колкото повече ЕС дава толкова повече обеднява,защо мислиш Мъск е Тръмп, ама много просто Заводът ми за Тесла е в Германия,а той намали производство си ,а и пазара му е основно в ЕС , защото колкото и да са му добри батериите не стават за големи разстояния няма такава Тесла, която да мине 600 километра" -- Чак такъв iдиотски отговор не съм очаквал! Ти сигурен ли си, че си добре ментално?

137

Анонимен

преди 1 месец

На кой викат бункерния президент? А?

136

Бах ти

преди 1 месец

Наглите окраинци!

135

До 136

преди 1 месец

Само зеления просяк е в бункер бе украинска копейко,само с Киев падат ракети,ама като си без мозък

134

Анонимен

преди 1 месец

Кво му броите на Зеленски залъците! Путин изпросва повече! Само Ким изпрати на кьoceто 5 хиляди вагона муниции, а тарикатчето му купи голяма луксозна кола за голям гз!

133

Анонимен

преди 1 месец

И толкова много пари към бездънната яма окрайна!! А за нас поне една десета част !!!!

132

Анонимен

преди 1 месец

Преди Украйна беше руска . Като дойде Путин стана прозападна . Не случайно говорят за агент Путин от ЦРУ.

131

Анонимен

преди 1 месец

Не дават, а имат да взимат от Украйна. Това не да безвъзмездни помощи, с заеми, които се връщат с лихвите. При това около 90% от тези помощи си остават директно в страната, която ги дава

130

До139

преди 1 месец

Имат, защото колкото повече ЕС дава толкова повече обеднява,защо мислиш Мъск е Тръмп, ама много просто Заводът ми за Тесла е в Германия,а той намали производство си ,а и пазара му е основно в ЕС , защото колкото и да са му добри батериите не стават за големи разстояния няма такава Тесла, която да мине 600 километра

129

Бах ти запада

преди 1 месец

Ние ще мизерстваме, а окраинците по луксозни хотели..

128

Емо

преди 1 месец

Русия продължава да губи територии

127

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

126

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще наливате в тази черна дупка? Украинците са нагли, нахални, мързеливи и неблагодарни! И смятат, че всиечки са им длъжни! В началота на войната ги подкрепях, но след като разбрах какво гадно племе са - вече не мога да ги понасям!

125

Анонимен

преди 1 месец

Най много даде Русия . Даде цяла Украйна на Запада и половин милион избити руснаци. А за парите които даде и продължава да дава няма да питаме че те са много много.

124

Анонимен

преди 1 месец

"Просто и те имат изгода от войната, не само Запада. Това са фактите." ---- И каква изгода имат от войната руснаците? Я дай фактите, не ми пиши небивалици!

123

Само да вметна

преди 1 месец

" Който дава повече", То точно Той ще го Отнесе след краят на войната! За да " даваш повече", означава че имаш " Лични цели"!!!!-:) Е ще го " разберем" точно " Кой е"! Гаранция!!-:)

122

ТА КОЙ С КОГО?

преди 1 месец

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, а умопомрачените смъртници-украински...свършиха. С КОЙ Е ВОЙНАТА?

121

Анонимен

преди 1 месец

"132, и що реши че руснаците водят военни действия "tъпо"? Просто и те имат изгода от войната, не само Запада. Това са фактите." ---- Браво, военен гений! Имат изгода след 3 години да не са излезнали още от Донецк и Луганск, да им потопят половината кораби в Черно море, да им бомбят летища и рафинерии на тяхна територия и от 6 дена война да се води на руска територия! Сигурно си като оня велик стратег, дето каза, че "у дома и керемидите бият".Да ги пуснат в Москва тогава, че много керемиди там

120

Урките са овър!

преди 1 месец

тая есен са свършили и курса и парите и мунициите и илюзиите!