215

Анонимен

преди 1 месец

Украинците дори не са бежанци според определението на ООН за бежанци, а са нелегални емигранти у нас. Бежанец е когато избяга в съседна страна. На практика са със същия статут като афганистанците, сирииците и иракчаните. Ама последните 3 от Азия ги ловят, а украинците си почиват на нашето бетономорие за наша сметка. Къде е правдата тук? ЕС, сата-НАТО никога не са за правдата, затова и ще бъдат раZгрOмени. Силата е V праVдата

214

Бай Дрън Деменцията

преди 1 месец

Къде е БайДрън? Какво става с контранастъплението? Къде е Джо Бидона? Къде по дяволите е Бай Дрън Деменцията? Защо сегашния байдън е по-висок от предишния байдън?Русофоби вие знаете отговорите на тези въпроси... Моля ви кажете? Защо мълчите бе цръвули?

213

Анонимен

преди 1 месец

След последния укронацист, веднага започва конвейра за БГ русофобите. Бягането ще бъде невъзможно, като в демократичната старана т. нар. украйна.Ще ви ловят като пилци, както сега ловят хохлите

212

Анонимен

преди 1 месец

Пета в света ? Хахахохахахохи

211

Главок Главчев

преди 1 месец

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

210

РУС0Ф0Б ДЖЕНДЕР0В

преди 1 месец

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчат като парижките олимпиици по баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

209

Ротшийлд

преди 1 месец

"Западни политици идват и си отиват, властта се предава от едни на други"--------------------------Този виц беше добър. Хареса ми.

208

Анонимен

преди 1 месец

В МОМЕНТА НАЙ ДОХОДОНОСНИЯ БИЗНЕС В РУСИЯ Е ПОГРЕБАЛНИЯ. ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕНОНОЩНИЯ ТРУД НАПУТИН.

207

Анонимен

преди 1 месец

Путин не е никакъв лидер, а гробокопач на Русия. След Путин няма да има и Русия.

206

Нагло Саксофонов

преди 1 месец

Русия е 5 та икономика в света бе. Къв фалит ви гони ? )))))

205

Анонимен

преди 1 месец

Русия действа със супер точни удари по место дислокация в Харков -50 чужди инструктори и наемници. На следващия ден удар по Одеса, 2 влакови композиции с натовка техника -70 чужди наемници и над 50 бронирани машини минус. На другия ден удар по база в град Исмаил, унищожена техника и -200 натовски инструктора и боевики. Правят ви на кайма бе цръвули хахахахахаха. Доволен съм, че русофобите и натовските-джендери ядат дронове "Герань 2" и ОТРК "Искандер М". Направо замириса на печени укронацяги и натовски наемници, дришняци!!!

204

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ПРИ ЕЛЦИН ДОЛАРА КОЛКО СТРУВАШЕ !? ПРИ НИСКИЯ - Я ДА ВИДА ...АААА 100 РУБЛИ А НА ЧЕРНО 250. БВП Е ПРЕЦАКАН. РУСИЯ ВЪРВИ КЪМ ФАЛИТ.

203

Някой

преди 1 месец

До Анонимен. За трафик и повече реклами.

202

Анонимен

преди 1 месец

Могъща е руската медицина.

201

Анонимен

преди 1 месец

Путин е лош не е годен като Байдън и Кемъла.

200

Анонимен

преди 1 месец

Ами много просто - БВП на Русия 2000г е бил 259 млрд $ завещание от Елцин. БВП на Русия 2022 е 2,24 трлн $ - 10 пъти повишение. Ако това го направи друг лидер той ще е несменяем.

199

Анонимен

преди 1 месец

Дойче веле напомня за себе си

198

Анонимен

преди 1 месец

"Западни политици идват и си отиват, властта се предава от едни на други"...............Властта на запад винаги е в едни и същи ръце. Разликата е, че пионките се сменят за да се създаде илюзия за демократичност.

197

Анонимен

преди 1 месец

Всички диктатори оцеляват по един и същи начин. Кремълският cатрап не е изключение. Репресии и убийства са в основата на всички режими.

196

Анонимен

преди 1 месец

Нали беше умрял?