41

Вън от управлението!

преди 1 месец

Калин Стоянов заедно с премиера Главчев се изявиха единствено като коментатори или обикновени говорители по време на горските пожари. Никаква организация! Пълен хаос и некомпетентност на тези двамата, които са пжзор за българското служебно правителство!

40

И що се отзова?

преди 1 месец

Получил "покана" и изприпкал да долага? И що? В качество на КАКВА КОНКРЕТНО тази леля привиква действащ МВР министър? Определена за служебен премиер? Ами Бог с теб, събирай си екип и като застъпиш наряда - управлявай колкото ти се отдаде..... Ама и тоя пич - Ами знаеш че няма да си ти, прояви достойнство бе..... Кажи -"Като искаш среща, заповядай в кабинета ми". Еххххх, няма кадри, ей.....няма кадри

39

Анонимен

преди 1 месец

Калинката на Буци и Шиши постови милиционер.Оле...

38

Неможе само непрофес

преди 1 месец

. . . днешният разговор протече доста стегнато и професионално. . . ами не може само ала бала и не професионално! Интересно е дали патока става и при брутален натиск иначе какъв специалист е? Това са хората, които ни управляват! Малко натиск и хвърлят пешкира! Един беше казал неможачи! Ще се бориш! За какво получаваш народни пари и не малко?

37

баба мара

преди 1 месец

как така дпс печели в северозапада кога е имало турци по нашия краи я стига стези измиш-лъо-тини изборите не бяха честни новият министър да се занимава самос купения вот корпоративният е запазена марка на герб

36

къде го стяга чепика

преди 1 месец

Калинката ако не е министър ще трябва да напусне системата не върви да си бил министър и изведнаж да си само шефче на службичка пък било то и ДАНС.

35

Бонго Бонго

преди 1 месец

Калин Стоянов президент!!!!!Хорошутката Радев да изчезва

34

Анонимен

преди 1 месец

А, Гвоздейков, който забатачи и БДЖ и всичко, пак ли ще е министър, некадърника?

33

Анонимен

преди 1 месец

Не се плаши бе Бойко ще те вземе в гербавите редици , там са всички твой бивши колеги, Терзиев, шофьора на Метьо Илиянски и дори депутат ще те направи каквито са и другите. А гербавите избиратели са хора без чест и достойнство, Бокича и магаре да им посочи те ще го направят депутат.

32

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Пуудделчето на Шиши - Скимти , Само Че Шиши Не е Фактор в Тази Държава.....Който Не е Разбрал, Ще Скимти Като Пуудделче.....Като Гладна Пуу...ка Ще Скимтти........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

31

Анонимен

преди 1 месец

Калинчо Натегача все "гаси" пожарите и предотвратява взривовете.

30

Jojo

преди 1 месец

Лично според мен ,независимо на кого е назначение Стоянов до сега си вършеше професионално работата и не виждам причина за смянаната му.

29

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой на какъв натиск е подложен, ама Каличо що си мисли че е НЕсменяем?!

28

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Хванал е Тен Като - Адана Кебап- Скоро Ще Прегори- Ще Мирише на Изгорял Кебап....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....Смешшко....

27

анонимен

преди 1 месец

Странно е, че предишният път тази госпожа отказа да е премиер, а сега се съгласи! С колко ли я е купил резидента?! Докато радев е президент, България няма да се отлепи от дъното!

26

Петя

преди 1 месец

Денков ти ли си се маскирал на Горица бре?Ужас !

25

Мария

преди 1 месец

Горица,много те е страх от променкаджиите Е що? Те са търчи- лъжи ,не си заслужава да се докарваш на такива

24

Гост

преди 1 месец

Велможите на гумен брадев не те харесват, нещо си се опънал ,не си играл по сценария на главнокомандващия.

23

Анонимен

преди 1 месец

Докато ГЕРБ-ДПС и тази тяхна пионка Стоянов са на власт ,няма Шенген, няма еврозона, приеха но частично в Шенген защото Денков беше на власт.ГЕРБ-ДПС бяха 11 години на власт и нищо, само кражби и постни пици.

22

Анонимен

преди 1 месец

В смисъл ?! Всеки подложен на " брутален натиск " разполага с правото да заяви , при тези условия съм ЧАО , какво му пречи , лична амбиция , суета . В настоящата обстановка това е почти водещо до Конституционна криза , а тогава питам се аз какво става с политиците .