55

Питанката

преди 1 месец

Хайде да видим сега кои политици ще се щракат до медалистите? Досега ни заливат само а димни завеси и опорки, но друго е да се отъркаш до олимпийското злато за селфи! Истината е че в България инвестиции в развитие на детско юношески школи и професионален спорт няма, но лотарии и търкащи индивиди бол. БГ политиците се групират където има лапане, но не са способни да решат нито един обществен проблем. Само създават такива.

54

Анонимен

преди 1 месец

Напълно подкрепям! Това не е олимпиада, а в някои видове спорт буквално подигравка с труда на спортистите и спортните деятели, а като цяло и подигравка с традиционните християнски ценности.

53

тоя па

преди 1 месец

явно дълбоко в себе си иска да продължи олимпиадата хахаха

52

мда

преди 1 месец

на тоя му дойде времето да отива при волен барабаниста , на тротоара .

51

амиииии

преди 1 месец

видял копекин че подковават коня и вдигнал крак хахаха баси жалкото човече

50

Анонимен

преди 1 месец

30% от коментарите са изтрити. Това са 30 те процента, които гласуват за Възраждане. А трролът е измамник, типичен представител на краварското измамно управление.

49

Анонимен

преди 1 месец

Ако не повтарят непрекъснато за лошите лесбийки и подобните им всички останали нито се интересуваме, нито ни касае- пак повтаряте ала бала протестите- колко е лоша Европа, ква гейска била а пък робите в БРИКС И ЕВРАЗИЯ без пари, трудова защита и какво ли не са прекрасни и както казвате ако трябва и по 10/12 часа ще работят и в събота и неделя- опорките не искаме емигранти а си вкарвате такива от Индия и от тамошният беден социум- що нали не искате емигранти- ах да трябват ви роби!

48

Анонимен

преди 1 месец

Сега чакаме и Волгин от трибуната на европейския парламент да призове за същото за да позабавлява колегите си.

47

Анонимен

преди 1 месец

По принцип съм за Възраждане, обаче ще гледам закриването. Гледат ми се извращения, за да видя падението на жендърите и да се убедя, че с право винаги гласувам за Възраждане. А и трролът от сайта се нерви здраво и получава сърцетуп от бяс, което също много ме радва.

46

Поли

преди 1 месец

Диагноза - самовлюбен в себе си манияк ! Опасен за обществото ,камо ли да му се дава власт!

45

дедо ви

преди 1 месец

копейкин , що изпреварваш импексова :) тъкмо тя да го предложи . много са ми смешни е такива като тоя дето от всичко разбират и се опитват да печелят симпатизанти по всякакъв начин от каквото и да е . кво общо има спорта с политиката бе копейкин ?

44

Абе на тез от

преди 1 месец

Възраждане кога ще им теглим един хубав бой та да се научат да не се обаждат когато не са ги питали ?

43

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че трябва да се бойкотира. Против са само природните аномалии.

42

Анонимен

преди 1 месец

Тези не са добре.

41

Анонимен

преди 1 месец

Костадинова да не се връща без оставка в джоба! Предаде българското момиче точно когато имаше нужда от защита. И още не сме я чули дума да каже по въпроса!

40

Анонимен

преди 1 месец

Копейка, всеки си има дистанционно и сам ще си реши дали гледа или да не гледа. Не се бъркайте в живота на хората, защото ви знаем изпълненията и изстъпленията. Убеден съм, че ти "няма да гледаш" закриването, но след това пръв ще го критикуваш. Същото беше и с ваксините. Хората да не се ваксинирали, ама всичките копейки бяхте и с бустери, че как ще изпуснете воаяжите в проклетата, гнила и джендърска Европа! Копейкаджийски простотии!

39

Къде е Главчев

преди 1 месец

Защо този празноглавец : 1 отиде до парижжжж? И щял да виси там 5 дни до закриване на игрите! Да си плати всички разноски и да отиде при крокодила Кроки!

38

Анонимен

преди 1 месец

Aз съм ЗА.

37

Анонимен

преди 1 месец

Я да видим сега колко ще бъдат присъдинили се към призива на тези, които не ги слуша главата.

36

Няма

преди 1 месец

Да я закриваме ще си продължава вечно. Тебе кой те натиска да звъниш :)