52

Анонимен

преди 1 месец

Нинова , толкова утрпахте народа , че нито заварчици има , нито доктори . Сега хората ще си гледат живота и ще си избират пола и партньора .Няма такива некадърни политици , не в света ...във вселената !

51

Анонимен

преди 1 месец

Нинова нали все искате ЕС и сащ там все са такива ,гадове фашиски

50

Анонимен

преди 1 месец

Само да не излезе някое клипче с тази буля . Много клипчета има с една друга , обаче чя направиха конституционна съдийка - милионерка . Много глупав народ сме !

49

Анонимен

преди 1 месец

Чумата ще дойде и у нас скоро. Понеже парите са водещи навсякъде. Вярно е, че хора с много пари проповядват тази идеология. Вицето на Камала Харис въведе задължително оборудване на мъжките тоалетни с превързочни материали (тампони и превръзки) във всички мъжки тоалетни в училищата. Като губернатор на Минесота Уолц дори въведе закон за смяна на пола без съгласие от родител. Фрапиращо за нормалните хора, но протести няма както виждате.

48

Анонимен

преди 1 месец

Права е Нинова. Обработват детските все още мозъци, защото както знаем по тези въпроси всичко е в главата, а децата са най-лесни за манипулиране. Иначе обратните няма как да се възпроизвеждат, тук-таме ако се пръкне някой по рождение не им е достатъчно. Искат всички да са като тях.

47

Анонимен

преди 1 месец

На тая , както и на всички политици от последните 34 години ,изобщо не им дреме за вас ! Имат имоти по целия свят , хотели , вили , къщи , с,етки в офшорни зони и всичко това откраднато от вас ! Няма такива престъпници ! Те убиха собствения си народ и продаоха древна държава за собствен кеф .Трагедията на народа е благодарение на тези политици , но те няма да понесат отговорност .Линч , затвор ако оцелят и конфискация в полза на държавата .Само това ще успокои българите .

46

Анонимен

преди 1 месец

Ужас, да се вдигаме братя на протести! Да спасим лидерката слънце!

45

Анонимен

преди 1 месец

До 46,Конституционни съд изпълнява конституцията. Т.е. това което са сътворили депутатите. Кой е за смях, не знам - политиците дето се опитват да ме убедят, че някой друг е виновен или гласоподавателите дето им вярват на елементарните лъжи.

44

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно Нинова не е спряла това, което трябва, а е спряла Истанбулската конвенция, от което не следва нищо. Конституционният съд също стана за смях

43

Анонимен

преди 1 месец

Ох, пак се почна. Не и ли омръзна. Жалките и опити да привлече избиратели, да се окаже майката спасител нямат край. Информация за всички тези неща има в интернет. Не знам защо изобщо се дават пари за листовки. Кой ги чете изобщо - хвърлят ги в най-близкото кошче.

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ВСЕКИ КОМУНИСТ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ДЖЕНДЪР. НАЧАЛОТО Е ОТ ЛЕНИН. ЧЕТИ БРЕ МОМЧЕ. ЧЕТИ. НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. КОМУНИСТА НЯМА РОД И РОДИНА. ЧЕТИ ЧЕТИ. ВСИЧКО ТИ Е НАПИСАНО.

41

Анонимен

преди 1 месец

Нали управляваха преди време , защо не забраниха пропагандата и всичко свързано с това нещо ? Тази година пак имаше прайд , а спокойно можеха да вкарат точка в парламента и да гласуват забрана за провеждане на прайда .Така ,че в момента само вдига пушилка и нищо друго .Следващата тема ще е демографията , ниските доходи и тн , така е по време на избори .Иначе те си крадат и не им пука за вас .

40

Анонимен

преди 1 месец

Другарката се прави на моралистка, а много добре знаем "моралите" на червеното простолюдие от едно време. Секс без предпазни мерки в селския обор, бременност на 15-16 години, разпространение на трипер, гонорея и т.н. Комунист ще ми говори за морал, и то било сексуален, хах. Пълно лицемерие.

39

До 25

преди 1 месец

"В гимназиите много добре знаят какво е "орален секс", другарке, още преди да ги има тези наръчници." ---------------- Знаят, другарю, даже много повече от това знаят и го практикуват. Но ако пропагандата на извращенията стане официална и се приеме за норма да принадлежиш към ЛГБТ+ и хетеросексуалността се обяви за отживелица или направо за девиация, тогава жална.ниМайка!

38

Анонимен

преди 1 месец

СЪЩИТЕ ТИЯ *** ЩЕ ПЛАЩАТ ДЪЛГА КОЙТО НАТРУПАХТЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ - БЛИЗО 50 МИЛИАРДА. А ВИЕ ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ШАПКАТА И ТАМ ПРИ ДЕЦАТА В АНГЛИЯ ЛИ БЯХА ЩЕ СИ КАРАТЕ ХУБАВИ СТАРИНИ. НЯМА ПО ЛОШО ОТ СОМУНИЗМА. НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА. СЪСИПАНА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ. ГОСПОД ЩЕ ВИ СЪДИ ВСИЧКИТЕ.

37

Анонимен

преди 1 месец

Kakъв paфuнupaнo cagucтuчeн мeтog зa reнoцug, Xuтлep u Xuмлep pяna ga яgaт!

36

ze nigmar

преди 1 месец

Старият монгол здраво ви тресе...:)))

35

Анонимен

преди 1 месец

Дърта ама се озърта пак за пачки :)))

34

Кво се подигравате

преди 1 месец

на Нинова, бе? Тя и БСП хич не са ми симпатични, но в случая е права. Не сте ли чували за училищните тоалетни в "демократичните" държави? Или за шведите, които трябва да говорят за детето си като за "то", защото нямали право да определят пола му, докато не порасне и само не си избере пол? Или за Канада, в която има 31 официални пола? Или за еднополовите бракове, забраната на които вече е дискриминация? Сега спите, ама ако не се събудите, до 10 - 15 г. и у нас ще настъпи "половата демокрация"!

33

Анонимен

преди 1 месец

Стига и ти се паникьосва ***... Излезе от политиката, но не спря да лаеш!