33

Анонимен

преди 1 месец

Не можеш дори на 50 метра от теб да отидеш, без некакви се ля ци да цвъкат безцелно с трошките си, взе да ми писва този мало умен манталитет :))

32

Зависи също и от

преди 1 месец

и от умствения багаж, което е предизвикателство за днешна България, гледайки антропологичния облик на съвременния българин - стригана глава с еднопръстно чело с поглед на загубил ума си шебек или с врат на шonap за новогодишна сбирка! А защо австрийците са признати за най-щастливия народ в Европа ще разберете като узнаете, че пенсията им е между 85% и 96% от заплатата! В Германия са около 45% вече с тенденцията да спада! За Швейцария се заинтересувайте сами! Истината боли и не се понася!

31

Зависи също и от

преди 1 месец

и от умствения багаж, което е предизвикателство за днешна България, гледайки антропологичния облик на съвременния българин - стригана глава с еднопръстно чело с поглед на загубил ума си шебек или с врат на *** за новогодишна сбирка! А защо австрийците са признати за най-щастливия народ в Европа ще разберете като узнаете, че пенсията им е между 85% и 96% от заплатата! В Германия са около 45% вече с тенденцията да спада! За Швейцария се заинтересувайте сами! Истината боли и не се понася!

30

Анонимен

преди 1 месец

панталони

29

Анонимен

преди 1 месец

А този психолог с късите ***. Сигурно преди малко е излязъл от фитнеса. Егати анализа, все едно не го прави професионалист, а комшията Иван на третото узо и салатката. Тоя със сигурност е щастлив, пасва на БГ действителността.

28

Анонимен

преди 1 месец

И което е по-интересно - ще става все по-зле.

27

Анонимен

преди 1 месец

Много сме щастливи! Ядем ирландско говеждо замразено от времето на Чърчил. Всеки ден се молим за здравето на Байдън. Всяка вечер гледаме "Черешката на тиквата" с участието на тиквата

26

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25 Не всички са такива, обаче мнозинството требва непременно да си купи некаква бричка, ще кажеш че без нея е свършен, но това е селския манталитет мен :))

25

СПОМЕНИ

преди 1 месец

Помня едно време, мой първи братовчеди остана сирак много рано. Беше на 4 годинки. Чичо (баща им) беше партиен секретар, но го бяха отровили. Майка им се притесни след това, разви рак и почина няколко години след него. Та Георги остана без родители, а пък баба му, кака Пепа леле каква лоша и нервна женица беше, много го кълнеше, викаше му - Къ та дадоха такава сирипушчина! Пуст сирак му викаше. Ама го отгледаха от наша страна, стана голям, завърши медицина и сега е лекар невролог. На близо 70 е.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16. Те сега са нещастни ако не им се изпълни слуайно възникналият каприз мигновено.

23

Анонимен

преди 1 месец

Гледам селата и плача някога нашите баби и дядовците са ни гледали там през ваканцията сега може да ги видите на некролозите по вратите на изоставените къщи няма ги рояци те деца които играеха на село сега е пусто и разруха

22

Анонимен

преди 1 месец

С автомобилите спират където им падне, особено по автобусните спирки защото не искат да извървят 100 метра пеша. Едва ли не искат да влязат с автомобила в магазина. Нека са нещастни. Щастие може да има само тогава когато хората се съобразяват един с друг.

21

Позитивно

преди 1 месец

Все оак по нещо сме на чекна позиция...Благодарим на 240 народни представители, за 30+ години ни изведоха на 1-во място!

20

Анонимен

преди 1 месец

До Токмаков 18. Сигурно там. Тях ги отглеждат и обгрижват.

19

Анонимен

преди 1 месец

И най щастливите политици .....

18

Анонимен

преди 1 месец

Това е нагласено изследване от нашите социолози

17

Анонимен

преди 1 месец

А защо не кажете за изоставените села пълни с колумбийци с рушащи се къщи с некролози по вратите цели области бял човек не може да видиш все едно си в Индия все едно чума е минала през тях или кърджалии не знам кое е по страшното за 35 години върнах те тоя народ в средновековието

16

Токмаков

преди 1 месец

ПОДОБНО ПРОУЧВАНЕ СТЕ ГО ПРАВИЛИ В СТОЛИПИНОВО - НАЛИ.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15. По всички тротоари нацвъкани автомобил до автомобила, а гаражите и дворовете празни. Не мога да ги мисля съгражданите си колко са нещастни. Тяхна си работа. Щом всеки за него си е най-важен да си решава проблемът с нещастието напълно самостоятелно. Не ме е грижа.

14

Анонимен

преди 1 месец

Вие виде ли ли сте какво е стрес!? Помня баба като разправяше едно време, на 38 години остнала вдовица с 5 деца, вика па нема помощи, с децата ходят в гората да берат дърва за зимата, по нивите, на жътва.Мизерия, бедност. Вие знаете изобщо какво е стрес?!