324

Анонимен

преди 1 месец

До ЛекарЗащо се страхуват да се разровят , къде отиват парите от здравната каса тогава, плащани от същите тези, които ти наричаш "***"? Дори антимафиотите се страхуват да се разровят там и си го признаха. Я да се разровят и да видят къде отиват парите на тези хора и защо здравеопазването се е превърнало в търговия!

323

Анонимен

преди 1 месец

Кошмар.

322

Лекар

преди 1 месец

Пак казвам скоро лечението на цялото оскотяло стадо от мало-умни дърофели ще се провежда с записване за касапи в специализираните ветеринарно Конски-клиники. Захапвате дървото,стискате зраво зъби,шише ракия и в/у тревата ще ви режат и оперират без упойка,наравно с конете и по едрия преживен д0битък! И без това и на вид повечето сте като д0битък, разлика няма ни анатомията ни умствено сте по разл.Който оцелее оцелее и така

321

Joker

преди 1 месец

Пластичните хирурзи в момента плачат и завиждат на докторчето от Златните! Късат дипломи и записват общопрактикуващ доктор на морето! Даже имало запитване от Манхатън, дали не търсят персонал.

320

Анонимен

преди 1 месец

За щастие не почивам в България от години (и не мисля да го правя), но по някаква причина такива новини ми действат доста отчайващо. Може би защото разбираш, че безкрайният 35 г. преход така и няма намерение да приключи и ние да сме най-сетне в цивилизацията. И особено това никога да не се чувстваш добре дошъл по черноморието, а все едно отвсякъде те дебнат мошеници и изнудвачи.

319

Анонимен

преди 1 месец

Тоя доктор удари дъното

318

Анонимен

преди 1 месец

Пълен безсрамник, законно било.

317

Анонимен

преди 1 месец

Миналата година пържоли за по 600 кинта , тази чистене на ушна кал за 1.5 к . Човека си каза че в България няма да повтори , едва ли е единствен .

316

Анонимен

преди 1 месец

Къде е сега хотелиерския бранш да се изкаже? С тази си постъпка доктора вреди точно на тези, които искат да посрещат туристи.

315

Анонимен

преди 1 месец

Правилно е постъпил доктора ! На евроатлантици , меки китки и прочие чужди агенти трябва да се вземат по 500 евро само за "добър ден" ! Те и без това изкарват парите си с предателства и мошеничества !

314

Анонимен

преди 1 месец

ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО, А ОЩЕ ПО-БЕЗЦЕННО Е ЗДРАВЕТО НА ЛЕКАРЯ, ТАКА ЧЕ РАЗВЪРЗВАЙТЕ КЕСИИТЕ И ПЛАЩАЙТЕ ЗА ЛЕТЕН ЛАРИНГИТ ПО 10 000 ЕВРО!!!...

313

Анти тяло

преди 1 месец

И после защо ги бият... м-ъ-р-ш-а си ти Докторееее!!!!

312

анонимен

преди 1 месец

Напротив - застрахователя ще им плати на 100% ,друг е въпроса с цената на услугата....Един медицински преглед в курорт като Анталия е около 900 лв и ако нямаш застраховка помощ при пътуване си плащаш.

311

Анонимен

преди 1 месец

Бялата Мафия - е, едно от многото негативни явления възникнали в края на 19 век след като един богаташ забелязал, че неговата крава има бели петна. Взел кръв от кравата и направил експеримент на своята чистачка, като й набол с игла кръв от кравата. След няколко дни забелязал, че и се появили бели петна. И започнали бизнес да правят с измислени болести по целия свят. Комунизма дойде и започна да лекува Хората по целия свят с периодично измислени лабораторни болести с експерименти на мишки!

310

Анонимен

преди 1 месец

Бялата Мафия - е, едно от многото негативни явления възникнали в края на 19 век след като един богаташ забелязал, че неговата крава има бели петна. Взел кръв от кравата и направил експеримент на своята чистачака, като й набол с игла кръв от кравата. След няколко дни забелязал, че и се появили бели петна. И започнали бизнес да правят с измислени болести по целия свят. Комунизма дойде и започна да лекува Хората по целия свят с периодично измислени лабораторни болести с експерименти на мишки!

309

Анонимен

преди 1 месец

Няма застраховател на света, който да им покрие тази сума! Докторите станаха, като бакшишите в София на летището! Но на тях им сложиха таван на цените ама на бялия бакшиш, все оше няма таван! Защо ли? Всичко е схема, от аптеката до доктора до хотела и накрая до местната мутра! Всеки взима по веригата! Пак се прочухме по света с преглед по скъп от на професор УНГ в Германия! Безгранична алчност, близка до лудост!

308

Анонимен

преди 1 месец

Едно "Яйце" на ден бие "псевдо Доктора" от мен!

307

Кръчматъ

преди 1 месец

Бялата Мафия - е, едно от многото негативни явления възникнали за периода на 34 годишната ни "демокрация"!!! Най-вероятно на рекетьора в "бяло" ще му се размине с глоба и административно "наказание", и той ще продължи практиката си на "рекетьор"!!!!

306

uha

преди 1 месец

Дофтора още от Стамбул лекувал дятето ,та за тук такъв масрафа. Аман от милионери диктори от един сезон на морето. Че и нагъл. За Хипократовата клетва - няма да го препитваме. Ако се крие ,че е персонал на хотел - докторството не е хотелиерска услуга, а му е отдадено място под наем за кабинет. Бележката е от доктора ,я не от хотела. Глоби,глоби и отнемане на лиценз за докторлък за няколко години. И ако пак го набарат - има си къде да докторува като му отворят анални фисури в панделата...

305

до 268

преди 1 месец

До Анонимен-Аре стига с твоите ски бе.Тук е Варна.Тук ски няма.