95

Анонимен

преди 1 месец

3а това дето се опитва да въвлече съседите си във войната заслужава присъда...

94

Русофил

преди 1 месец

Скоро ще поиска и войници на някоя от следващите срещи Украйна-НАТО и България ще се окаже най-подходящата . Сходни езици, съседна държава, действащ закон за Мобилизацията,мразещо Русия население/ според коментарите в медиите/.... и познайте дали няма да изпратят само русофоби. Аз ако бях русофоб, вече щях да стягам чепиците и дядовата манлихера. Ама не съм.. Никой няма да се излага пред партньорите ни от НАТО с разни русофили като мен. Ще трябва да си остана в къщи. С пуканки пред телевизора

93

Хммм

преди 1 месец

С други думи - нови стъпки към ядрена война. Сега ще почнат да ни убеждават, че да се свалят руски самолети и ракети над Украйна от Полша и Румъния не е намеса във войната. И, войната бавно и сигурно си приближава, както винаги е ставало с големите войни. Предизвикват ги шепа влиятелни старици, които изпращат 20 годишни хора да умират.

92

Скоро

преди 1 месец

В Украйна много се радват и снимат с Ф 16 както беше с немските и американски танкове и какво стана бум,изгоряха.

91

Хи хи

преди 1 месец

Аууу, зеленото жуже как издуло бузи да изглежда по голямо !

90

Анонимен

преди 1 месец

Разгрома на Русия е само стъпка към плана за усвояване на ресурсите в света. Китай може да бъде победен само ако се задуши с липса на ресурси и храна и му се противопостави друг гъстонаселен регион. Засега се подгряват и друг район в африка, а в прогрес е религиозното и етническо разделение в южна америка.

89

Никола Стефанов

преди 1 месец

Натовците не осъзнават нечовешкото търпение, което руснаците проявяват по отношение на украинците (обяснявам за евр-оли-берастите - горе-долу такова, каквото ние проявяваме спрямо макетата). Ако НАТО се намеси, руснаците няма да имат такива задръжки.

88

Фичо Колев

преди 1 месец

Рашка отива кирдик, икономиката и е на ръба и до няколко месеца свободното падане ще започне. Това го признава и наибулина която казва че вдигането на лихвата няма да помогне. 90те от които уж путев ги изкара, май ще им се багодатни на раснячетата и ще им пращаме като помощи използвано бельо и използвана тоалетна хартия, а те ще са доволни.

87

Ясно

преди 1 месец

Бившият президент Зеленски е решил да воюва с Русия до последния си съсед

86

Mda

преди 1 месец

Украйна вече няма какво да губи и всячески опитва да въвлече света във войната за да я спасява.Заceга освен полските мaлоyмници и прибалтийските лилипути трезвия разум надделява.

85

Зеленски напредва

преди 1 месец

Българската поговорка Съседът е по-важен и от роднина е мъдрост, родена в живота, която схвана и доста скромния интелектуално бивш президент на Украйна. А тази поговорка важи ли за лошия съсед, който те бъхти като маче у дирек?

84

Анонимен

преди 1 месец

Нова еврейска клика пуснала пипалата си и зад океана иска отново да запали нова световна война. Жалко за останалите евреи.

83

Зорница

преди 1 месец

Миналата седмица украинците геройски отстъпиха доста територия в източна украйна, а руските войски позорно я завзеха.

82

каро

преди 1 месец

той кокаина какво ли не прави,всякакви халюцинации

81

Бум

преди 1 месец

Рекордни загуби на всу за месец юли.Отчитат в Нато.

80

Ужас

преди 1 месец

Иска да вкара цяла Европа в войната.Зада,си спаси кожата.

79

Българин

преди 1 месец

Наглия евреин зеленски ще умре като куче никои няма да помогне на фашиска Украйна инак ще я сполети съдбата на украйна

78

До 82

преди 1 месец

Не Харков ,май нещата Одеса ще замине.

77

До 82

преди 1 месец

От самото начало офанзивата към Харков целеше да отклони украински войски от Източна Украйна и Донецк , както се вижда стратегията се отплаща ... хохлите съобщават тая сутрин за поредното "изтегляне с цел заемане на по-благоприятни позиции хаха За миналата седмица Русия взе още 8 села , 10 км навътре и 7 км. на ширина ...

76

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще стане новият руски наступ към Харков?А?Кога?