19

Анонимен

преди 1 месец

А можеше щом е толкова високотехнологичен склада и щом има печалба по 12 млн.на година да има видеонаблюдение, което онлайн да запазва всичко, а не да изгори заедно с всички улики в склада.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Тоя склад е трябвало 17. По всичко личи, че извънземните са го думнали от Космоса, понеже тоя склад с фойерверки е много важен за чуечеството.

17

Айляк

преди 1 месец

Любимата ми родна институция. Прокуратурата ни е много работлива. Като пчеличка е работлива. Спирам, че дръпна ли...и ще ме баннат завинаги:)

16

Тоя склад е трябвало

преди 1 месец

Да има покрив против въздушно разузнаване и въздушна атака с дрон или дронове както сега оглеждат склада така може да е бил наблюдаван склада и преди взрива

15

*

преди 1 месец

По документи пише, че има въоръжена охрана. Но се оказа един охранител.

14

До Кашоните

преди 1 месец

Не са носили никакви кашони. Доц. Шишков е забърквал някаква смес за ефекти на сватбено тържество в петък. В офиса (който е до входа на складовата база) има компютър, чрез който свързват отделните ефекти със софтуер и когато всичко св навърже и монтира се товари на буса, който е управлявал младия мъж 20г. също Шишков, но не е роднина на доцента, който успява да избяга през нивите и на автостоп стига до гарата, където майка му го чака и се прибира. Към 17 са отишли. Не може да са били готови в 18

13

Тия складове

преди 1 месец

По какъв път са минавали камионите с фойерверките да ги заредят с толкова стока

12

Анонимен

преди 1 месец

До До Елементарно, Уотс 12. То трябва да са изключително зле направени за да гръмнат при изтърване. Аз пак поставям в случая въпросът с магазините където се продават : там в такъв случай трябва да са се изповзривили досега.

11

Запознат

преди 1 месец

Украински дрон е поел в неправилната посока и ето го резултата

10

Анонимен

преди 1 месец

Тази структура, узурпатор на думата прокуратура, е опг на Пеевски. Каква прокуратура може бъде подредена от лице с досие и присъда от Виена до Вашингтон. Защо журналистите не им кажете "прокурори" че се компрометирани и най меко трябва да си подадат оставките и да пишат пишат пишат пишат показания.

9

До Елементарно, Уотс

преди 1 месец

Голям професионализъм е да се носят кашони с пиратки на ръце, а наблизо да има контейнери с пиратки! А къде са супер технологиите. Всички го видяхме опита им.

8

Анонимен

преди 1 месец

Да има такива елементарни неща като квадрокоптери по 100 лева и да не пуснеш няколко да облетят всичко пък ако бъде унищожен ще е нищо работа. Много сте напреднали и развити бе. Или се стремите да криете нещо ?

7

UNО

преди 1 месец

Елин-Пелин-буммм-Амин !

6

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата работи като хотелиери през лятото. И така прокуратурата, че децата им още на 29 години имат повече от Рокфелер на същата възраст. Трябва специален затвор за прокурори. Прасето Цацаров е виновен за тази свинщина.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Кой е разрешил 4. Точно между двете ниви дето се намира склада почвата не струва. Не стаа. Спецялно са я изследвали. Кисела е.

4

Анонимен

преди 1 месец

Има снимка от въздуха. Основните складове са си обикновени постройки от винкел и ламарина. Има още 3 постройки между тях вероятно бункери. Къде продължава да гърми ще стане 5-ти ден...и кво ?

3

Елементарно, Уотсън!

преди 1 месец

Дъщерята на Шишков е поискала да отиде с него и му помогне. Шишков бил много опитен. Но момичето още младо. Тръгнала е да носи кашон с фоерверки към колата на баща си. Изтървала е на земята кашона. От удара е последвала детонация, а наблизо е имало и други контейнери с пиратки, които веднага са поели по веригата. Станало е като верижната реакция на урана в атомните реактори. Шишков се опитва безуспешно да потуши експлозиите, но вдишва отровни газове и пада на земята. Жалко за двамата.

2

Кой е разрешил

преди 1 месец

Склад върху селскостопанска обработваема земя първа категорияОбластния управител на София

1

Анонимен

преди 1 месец

До ЕВРАЗИЙСКИ АТЕНТАТ 2. Тей е нали се намираме в Евразия. Няма да е антрактически.