47

Анонимен

преди 1 месец

Дори само ДНР и Луганск имат 200хил.армия от местни момчета. За Русия тя преди войната имаше над 1,2 млн. армия. Дори с натовски войници Украйна няма да може да смаже такава мощ и да върне Крим, Донецк и т.н.

46

Анонимен

преди 1 месец

То не може да се смята така територия към военни. Важното е и от другата страна какво има, ако армиите са равностойни, живата сила е много важна, но ако руснаците имат въздушно превъзходство и смилат огромно количество армия с бомби, тогава практически каквато и техника да имат украинците могат да си я носят вкъщи, тя не им върши никаква работа и ще продължават да губят войници и територия. Ако имаха ПВО и самолети можеше да се постигне стабилизиране на фронта.

45

Дявола ликува

преди 1 месец

Итерсен факт е , че и в двете войни в момента се убиват братовчеди един дръг. Семити срещу семити в газа и славяни срещу славяни в украйна.

44

Антрополог

преди 1 месец

Тия източни славяни за 100 години не мръднаха и крачка към цивилизацията. Само, диктатура,расизъм, войни, алкохол и смърт им е в главата.

43

Анонимен

преди 1 месец

До До Фют, Тук има известно неразбиране от нашите евроатлантици. Американската мечта си е само за американците, те не са я обещавали на никой. По кината само я показват и се хвалят, те не си я дават без бой. Виждаме как китайското общество се опита да я достигне и бяха пляснати през ръцете, целия демократичен свят им скочи. -От какъв зор те ще забогатяват като нас, креснаха атлантиците.

42

йод на таблетки

преди 1 месец

И Зеленски и Путин са пътници при свободни избори...

41

До 43

преди 1 месец

Ами трябва България като не беше в ЕС се живееше най-добре, каквото и да хванеш ще изкараш пари много хора си накупиха апартаменти за няколко години,а сега 30 години плашат на банката един апартамент

40

Анонимен

преди 1 месец

Значи заплатите и бонусите в Русия растат . А тука кога ? Да вдигнем и ние една война за освобождение от брюкселско членство ? Та да се видим и ние с пари .

39

До Фют

преди 1 месец

А в Украйна колко е 500 лева е така е в най-бедната държава в Европа и такива будали се вързаха на американската мечта

38

Фют

преди 1 месец

"В момента минималната заплата за руските военнослужещи е 210 хил. рубли (2,4 хил. долара) при средна заплата според Росстат 73 хил. рубли (850 долара). Това е особено атрактивно за младите мъже в по-изостаналите руски региони, където заплатите са много под средното за страната, както и за хората с натрупани дългове, пише The Moscow Times."..... ....Това е Раша.....

37

До Бонго

преди 1 месец

И като се събуди краката ти отвити:)

36

Фитока

преди 1 месец

От вземането на решения се въз основа на подобни анализи ще е голям голямо разочарование преди края на годината.Ама,че логика - в началото били 180000,но с боен опит редовна армия,а сега били доброволци.Само дето се поделенията в Русия има милион и половина професионална армия,а без техника и снаряди бяха според подобни писания бяха останали още октомври 2022,но стрелят.на воля,а украинците дълбаят окопите.От това "люшкане" на целия фронт е въпрос на месеци фронта да рухне.

35

Бонго Бонго

преди 1 месец

Заблуда..има истинска мобилизация от самото начало. Убитите руски вайници са над 700 хиляди.

34

Войната е в Бразилия

преди 1 месец

Войната за оцеляването на цивилизацията е в бразилската джунгла. Сечта в Амазонската гора тече с темпове от една Швейцария по площ на година до една България (2,5 пъти по голяма от Швейцария). След изсичането на Амазонската гора ще спре Гълфстрийма-климатика на Планетата. Следват хипер горещи лета и свръх студени зими. Зимата снега в англия ще е като в Сибир , а лятото като в Сахара. Няма да има реколта, глад и милярди ще мигрират, анархия болести войни и след 50 години край на цивилизацията...

33

До Зозо

преди 1 месец

Ами само украинския психо си мисли,че Русия е тръгнала да, напада някой,а не просто да си реши проблемите с бандеровците дето до ония ден си пиеха кафето с рускоговорящите в Украйна

32

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана с пералните? А призрака от Киев да не е възкръснал вече? Нещо заглъхнаха тези измишльотини. С тези глупости ловят само баламурници.

31

Пловдив

преди 1 месец

Ще приемат Украйна в ЕС,ама,друг път,или по-точно,никога.

30

Тъжна снимка

преди 1 месец

С голи глави млади, безработни и бедни с по една торбичка под строй към фронта , прогноза за оцеляване в следващите няколко месеца 1,5 %...

29

Зозо

преди 1 месец

Хахааа, Психото няма как да нападне пряко НАТО държава. Тогава впряга местни копейки да мътят положението в държавата. Кои срещу заплащане, а по-пpocтитe без пари. Все революции ще правят, народ съд, дрън-дрън..... Накрая на площада 15 опикани старци с портрети на Сталин. Смешна работа :)))))))))))))))

28

мисирките

преди 1 месец

не ги мислете руснаците гледайте си нашата измислена армия в която на всеки генерал се пада по една рота кашици, а на всеки адмирал по три гумени лодки.