185

трактор

преди 15 години

Административния капацитет!Столичани,нали бяхте най-умните бе?

184

Петър

преди 15 години

Ний, дето изтърпяхме за премиер херсонския плъх Дмитрич и за президент - героя от Сирищник, трябва с две ръце да гласуваме за всеки друг, щото тази напаст вече не се търпи....Oпростяхме,оголяхме и се скапахме. НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП!!!!!!!!!!!!!

183

преди 15 години

Dali shte izhvarlqt BSP ot Internacionala?

182

edin ot vas

преди 15 години

Хак да ви е другари, още трамваи да пуснете, млади ватмани да отглеждате, бойни песни да пеете, под знамената да се строявате.лТо не може само да се краде другари, да бяхте свършили и някаква работа поне за половината пари - ама вие не! Да се накрадем, а след нас и потоп. Лошото е че ние нещастниците ще платим цялата сметка, защото вие пак ще ги откраднете през бюджета на държавата.

181

преди 15 години

#180, taka si eZAGUBENI MILIONI $

180

?

преди 15 години

ЧЕ ТОВА НЕКАДЪРНО,МАФИОЗКО,КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И СЕ ПОДИГРА С БЪЛГАРИТЕ....

179

AZ

преди 15 години

Нашите "политици" дето дори не сме ги избирали (ами ни ги спуснаха отнякъде) като че ли преднамерено се дънят с тези евросубсидии. Може би искат хората да им писне и да дигнат сопите... след това ще има малко бунтове, след това - ще дойде да ни оправи (пардон зароби) някой отвън. Да направим като "Raid" :)

178

DevilishSoul

преди 15 години

175,ще се сформира ли,а?Колко месеца ще го оставят да се "бори" с корупцията?Бе ти от луната ли си паднал? Всички правителства са идвали с подобни обещания! С какво си мислиш, че Герб са по-различни? До вчера бяха пръснати по другите партии! Току си сформираха една генерало-бизнесменска и хоп-айде - ние ще оправим бардака... Вервай, че ще стане... Нищо лично против Борисов, но след 6 тия месец управление, ще запее друга песен! Когато не си на власт е лесно, но когато вземеш вкластта и разбереш, че много съществени неща зависят от други хора, а не от теб... подгъваш крак ... и управляват ТЕ! За съжаление!

177

преди 15 години

Станишев и Плугчиева са в Берлин. Нека да им кажат в очите какви са некадърници. Предполагам, че членовете на цялото правителство бъде много изненадани и огорчени. Не са очаквали подобно нещо. Правят се на неразбрали.

176

ОТ ИСПАНИЯ

преди 15 години

МНОГО СИ ПРАВ,НАИСТИНА СМЕ ЗА СМЯХ...ИСПАНЦИТЕ ХАРЕСВАТ НАС ПОВЕЧЕ ОТ РУМЪНЦИТЕ ,НО СЛЕД ТАКИВА НОВИНИ,СЕ УБЕЖДАВАТ,ЧЕ В БГ ИМА ГОЛЯМА МАФИЯ..НЕ ЗА СМЯХ,А ЗА РЕЗИЛ СМЕ..И ЗАРАДИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИБЕРАТ ВЪПРЕКИ КРИЗАТА.ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ СЛУГИ НА ЕВРОПА ЗАРАДИ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ...ЖАЛКО,НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТОВА....

175

преди 15 години

173,Защо има толкова заблудени хора? Защо стравнявате от една страна Гърция и Италия и от друга страна България? Икономиките на Гърция и Италия работят за разлика от нашата икономика. БВП на тези страни в пъти е по-голям от нашия и европейските закони се спазват.Не може да става дума за сравнение. В момента нашето правителство краде като за последно и това е ясно за всички Българи. Защо да заблуждаваме ЕК? Скоро ще се сформира ново правителство което ще има възможност да докаже че се бори с корупцията.

174

преди 15 години

Не е вярно, Станишев каза, че сме по-богати, но нещастни.. :)

173

Haho

преди 15 години

Бюрократите от ЕС мерят с различни аршини, а ние сме идеални, хем сме малки, хем сме прости, хем нямаме нужда от дявол край казана.Най-корумпиранат страна в ЕС е Италия, тя е един от основателите на съюза, никой не смее да и резне 220 милиона, що ли?Гърците направиха от счупени клонки фалшиви маслинови плантации и завлякоха ЕС с милиони, да са ги порязали с 220 милиона - ТЦ, що ли? Повече от 5 месеца ЕС не одобрява кандидатие за двете комисии, краен резултат прибрани пари. Да го духат евро ***...те и без тия 220 милиона ще минем!!! А дъравата трябва да нагласи 50 милиона евро за лобисти в ЕС и следващия път ще изкараме не 220, а 400 милиона евро. В момента и Господ да е министър-председател пак ще ни дерат като прости овце от ЕС...

172

НФБ

преди 15 години

Грешиш!Червените олигарси и кардиналите от ДС не са глупави!не ги подценявай!За да манипулираш едно общество от хора ..да манипшулираш една нация се иска сиво вещество..Проблема не е че не са умни..проблема е че използват ума си във вреда на обществото...той си живее добре днес , а продава мъгляви обещания за по-добър живот утре на масата....Не че и на Запад , положението не е по розово , но там поне капиталиста иска да живее добре , но е осъзнал границата до която може да краде..така че и другите да живеят достойно....Един от основните проблеми е и липсат на средна класа от интлектуалци...Липсват водачи с морал..

171

преди 15 години

Tova li shte kaje serGAY. Shte zaplashi da spre parite do EU. I po tozi na4in da napusnem EU. 4udesna idea. Bravo komunisti i konsomolci. Banditi skapani.

170

преди 15 години

ДА! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП ПАК ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ НО ПРОСТО ИМ ТРЯБВА ВТОРИ МАНДАТ... ХА ХА ХА ХА!!!

169

преди 15 години

И каква ще направи сега народа?Ми нищата,защото българина е свикнал само да си говори и да очаква да се опряват нещата! Въпрос на време е да ни изритат от EU и тогава пак няма да стане нищо!!!

168

Една българка

преди 15 години

Онзи ден слушах проекто-бюджета - таксата за ЕС е 931 млн - а те ни дават 220 млн. - и ни ги спряха - защо никой не казва колко ни струва да сме в ЕС - аз искам да се видят приходи и разходи и да се прецени заслужава ли си. За какво ги даваме тези почти 1 млрд. лева? Та по този начин ние финансираме Европа - ТЕ ЗАТОВА СА БОГАТИ

167

преди 15 години

Eto koleden podarak za BPS/NDSV/DPS. To4no tova zaslujavat.

166

Anonymous

преди 15 години

Абслолютно съм съгласен 100%. Нищо не става. Бъдещето на БГ се оформя като държавите от Арабския свят и Близкия Изток - никаква иконимика и инфраструктура, свръх богати корумпирани шейхове (в нашия случай паши) на власт, никаква милост към нормалните хора, беднотия, промиване на мозъци, манипулации, корупция, неграмотност, тесногръдие, и т.н. Списъка е много дълъг... Само за разлика от тях ни липсва петрола като фактор. Политиците ни са некадърни полуграмотни комсомолци с костеливи мозъци без никакъв усет към управление и пълна лиспа на отговорност. Оплетени са в между-особици и се боричкат за власт между себе си в собствените си структури. Не ги интересува нищо друго освен власт от която се облагодетелстват лично. Такова явно ни е бъдещето - да сме една скапана бедна държава с гадни пътища, панелки и битаци пълни с ментета и *** на Европа. От друга страна са новобогаташите които хвърчат с техните SUVta по изтормозените пътища. Ама не им дреме че ще се скапят - ще си купят ново SUV. На всичкото отгоре и съсипват хубавата ни природа. И аз не бих дал на такива *** и едно евро...