9

Анонимен_777

преди 1 месец

ХАхахахаааа..ехх тия жалки жуRналя бре..преписвачи и драскачи..! То всеки месец излиза нава 'взривоопасна' книга или слух че е руски агент, изнасилвач, расист, ХИТЛЕР....Показва колко е ниско нивото на т.нар. журнаслисти ( активисти ) и патологично наивното общество като цяло.!

8

Анонимен

преди 1 месец

Не е расист.Даже е наел афроамериканци да му правят предизборната кампания.

7

Анонимен

преди 1 месец

Демократите явно са дали 1 милион за тази написването на тази книга и сега ще канят писателя в медиите които рекламират техния кандидат за президент.

6

Анонимен

преди 1 месец

Не знам. Не съм го чувал да казва това. Чувал съм многократно Камала Харис да нарича Джо Байдън расист в предизборната кампания за предишните избори за президент в САЩ. Харис казваше на Байдън многократно расист. За това съветниците му го посъветваха да я вземе като чернокожа жена за вице. Харис нямаше шансове да победи Байдън, нападаше го със словесната диapия, от която е поразена вследствие свръх амбициите си, които я доведоха до поболяване на тема власт.

5

@@@

преди 1 месец

Нормално, всички сме расисти малко или много, сигурен съм че негърчетата и жълтуркувците и те въобще не ни харесват също.

4

Анонимен

преди 1 месец

И като сте пуснали такова заглавие и сте сложили тази снимка логично е да питаме Радев расист ли е с вдигнатия си юмрук? :)))

3

Иван

преди 1 месец

На дедо Тръмп му хлопа дъската.

2

Анонимен

преди 1 месец

То тази книга е нещо като на тека приказките срещу историческия парк.На писателят му е платено да измисли съдържание което да злепоставя Тръмп и да го напише в книга.

1

Руси

преди 1 месец

Не! Тръмп е човек !