627

Рускйй смех

преди 1 месец

Ся 49 ли да пишем или 53

626

Анал батюшка

преди 1 месец

Пичове, ладата се развали. Някой има ли водна помпа за Лада. Предлагам си дюпето за гарнитурка.

625

Анонимен

преди 1 месец

Това се нарича центаджийко изместване на въпроса, бе тези хора ходят на сороски курсове къде сте тръгнали вие с дисагите.

624

BG

преди 1 месец

До АйлякНай-добрия коментар! Браво

623

Анонимен

преди 1 месец

Припомняме, че през декември 2019 Съветът за национална сигурност в Москва обсъди в присъствието на руския президент Владимир Путин преминаването на почивния комплекс "Камчия" край Варна в собственост на руската държава. Това заяви външният министър Сергей Лавров по време на изслушвания в горната камара на руския парламент.

622

До 618

преди 1 месец

И като дадат или разрешат може и тях дa ги посети някоя руска ракета,а какво търсят там ,а?

621

До 622

преди 1 месец

И като ми покажеш табели,че на тая територия действат руските закони тогава дрънкай

620

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "До Анонимен 615...липсваш само ТИ..." Да ти се връща, виждам имаш желание да наториш украинският чернозем.

619

До 619

преди 1 месец

Или ти.

618

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците притежават още редица други площи около река Камчия, включително горски територии - общо близо 30 имота с десетки атрактивни сгради в тях. Повечето от половината имоти са с хиляди квадратни метра площ, става ясно от справка в Имотния регистър.

617

До 613

преди 1 месец

Както и англичаните си купиха къщи после ги продаваха,а когато ми покажеш табели където пише ,че на тая територия действат руските закони ,както има такива табели около американските бази , тогава дрънкай

616

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "и всичко това продадено на Московците за грошове!" Скрий се, БЕ!!! Руснаците похарчиха милиарди да си купят имот в България. Като продаваха наште тарикати що не рИваха. Сега що рИвеш пък ти. Нали някой им е продал имота. Що не Е в ЗАТВОРА?

615

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 615...липсваш само ТИ...

614

Анонимен

преди 1 месец

Хас така...още се чудете дали да разрешите далекобойни ракети да удрят обекти на руска територия...Този Искандер е дошъл от Луната сигурно...

613

Анонимен

преди 1 месец

Там има хотелски комплекс "Лонгоз" (450 легла), вилно селище "Пирин" (250 легла), детски лагери "Радуга" и "Черноморски" (легла за 1200 деца), спортен комплекс "Камчия", медицински център "Здравец", учебно-възпитателен център "Юрий Гагарин", в който се помещават Частно средно училище "Юдий Гагарин" и Авиокосмически център с Планетариум, както и уникален за България амфитеатър с 2000 места, панорамен ресторант "Река Море Океан" .... и всичко това продадено на Московците за грошове!

612

Анонимен

преди 1 месец

Някой беше писал, че проверил и в испанската армия нямало полковник Педро Баньос. Всъщност той е полковник от резерва . Може да прочетете за него в Уикипедия : "Pedro Baños". Освен това има и канал в Ютуб "El Canal del Coronel".

611

Анонимен

преди 1 месец

Украинската земя е много добре наторена с бандеровци, наемници и отановски инструктори. Блек Рок очаква силна реколта от земята си в Украйна на есен. А "засадените" от двете страни мини ще ги мислим някой друг път.

610

Анонимен

преди 1 месец

Щом новината идва от пресслужбата на Министерството на отбраната на Руската федерация, то това е лъжа. 100%

609

Анонимен

преди 1 месец

Редица български медии окачествяват сделката за тези имоти като една от най-скандалните по Северното Черноморие. Справка, изготвена от Варненската област администрация през февруари 2010, сочи, че московското правителство е придобило 80 дка в землището на село Близнаци, на цена 9.72 лв. на кв.м,. въпреки че се намира до устието на р. Камчия и граничи с един от най-големите и красиви плажове по Северното Черноморие. Сходни парцели по същото време са се продавали по няколкостотин евро на квадрат.

608

До 607

преди 1 месец

И сега ми обясни как руснак ,ще отиде там без да пита България или да не му трябва виза