58

Анонимен

преди 1 месец

Цялата ни държава такава...

57

Анонимен

преди 1 месец

В България свободен пазар за електроенергия и реална конкуренция са практически невъзможни.

56

Сту

преди 1 месец

Ричката Алибегов е най-зле горкият. Едвам събира кинти за гориво на чисто новата седмица м пакет. Дано държавата да му помогне.

55

абе

преди 1 месец

Тия хора, хотелиерите и ресторантьорите, постоянно са пред фалит. Заради ковида, заради ДДС-то, заради войните, заради мира, заради цените на това и онова ... Така ще ги запомня - те са пред фалит, откакто се пръкна демокрацията. Сигурно са някакви мазохисти, защото очевидно е много трудно да си хотелиер или ресторантьор, с надценки от 500% и заплати на персонала около МРЗ. Непосилно е, направо ми се къса сърдцето!

54

Коста

преди 1 месец

Ония със соларките щели да фалират че бил евтин тока... тия с хотелие щели да фалират че бил скъп тока... Капитализъм бе пичове, оцелява само големия :) Те ви банани

53

IQ 3.14

преди 1 месец

До Зевсда се оправят кибиците и русофилите, дето немало смисъл да гласуват. една виденова зима ще им намести понятията.

52

Трифон

преди 1 месец

Ката слушам разни хотелиери, кафеджии, собственици на земи,фирмаджии, таксиджии и всякакви "бизнесмени"май трябва да върнем социализма и държавата да ги спонсорира, а те само да пълнят гушите. Като не можеш да се справиш, фалираш и на село с мотиката.

51

анонимен

преди 1 месец

В наше село има една кръчма. Никога не съм чул от кръчмаря да е недоволен от нещо, и никой от селото не е останал жаден.

50

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

само в задунайски татарстан "частния бизнес" реве за държавна пара. в щатите колт объркаха оборота и печалбата и се продадоха на чехи, у нас "хотелиерите" чакат фондове и помощи. продавайте апартаментите и ставйте домоуправители, като се ви не излизат сметките

49

Анонимен

преди 1 месец

Лятото когато всички солари бълват ток и да е толкова скъпо не е нормално, не случайно веки се маха от тук и напуска и си закрива бизнеса.

48

Анонимен

преди 1 месец

Изнудвачи! Хотелиерите и ресторантьорите са изнудвачи. Летният сезон не е 45 дена. Юни, юли, август и септември са 4 месеца или 120 дена. Отдавна септември месец е идеален за море.

47

Анонимен

преди 1 месец

Баш тия, са най-лесни, поставят слъчеви панели на покривите и токът през летният сезонът им е осигурен.Няма да задвижват машини, я! Щом не са го направили, да фалират.

46

Зевс

преди 1 месец

От следващата година и битовите потребители сме на борсата, как ви се струват 1.5-2 лева на киловат? За пример три климатика на отопление зимата до сега излизаше 200-220 лева на месец, 2000 добре ли ще е?

45

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен30 къде има хотели за 80 лева нощувката без да се налага да си биеш тетанус преди да влезнеш в стаята?

44

Зла Гад

преди 1 месец

Посочените в коментара ми цени в Румъния да в ЕВРО. 45 евро нощувка за двама. 7 евро месечна винетка и 1.5 евро еспресо в РЕСТОРАНТА на хотела, а не от машина! Безплатен охраняем паркинг. Ходих в Пловдив преди време. В центъра къща за гости. И... изненада - имаме собствен паркинг, но, срещу 10 лв на ден!?!? А в описанието към къщата за гости пишат, че има паркинг, но хитро не споменават, че е платен. Както се казва "Бизнес по български"

43

Емигрант

преди 1 месец

Цената на тока не може да фалира тези измамници ! Фалира ги тяхната алчност, мръсотия и продажбата на ментета ! Защо нямат клиенти ? Защо българите предпочитат да летуват в Гърция и Турция ? В Испания ел.енергията до сега скочи с 100 %, защо нито един ресторантьор и хотелиер не протестира и заплашва ? Фалита е цивилизована реакция на интелигентни хора които се пренасочват към друг сектор без заплахи, мирно и цивилизовано !

42

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година все по трудно става за тях . То ток скъп ,ниско ддс ,няма работници , дъжд ,жеги и прочие. Но хотелите вместо да намаляват те се увеличават строй се яко навсякъде и то не законно .!?!

41

Анонимен

преди 1 месец

Този хотелиер да не го е ударил кокосов орех по главата?

40

От плаж в Гърция

преди 1 месец

Скъпи сте вече, все с намаленото ддс. Хайде фалирайте да ви еа маата нещастна, като чакате все държавата да ви даде нещо.

39

Анонимен

преди 1 месец

Сачева е обещала на Алибегов,че ако дойдат пак на власт ще го позлати.