32

Анонимен

преди 1 месец

няма да е тя кандидата, ще изберат друг. тя не може да спечели срещу Тръмп.

31

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли кой да му каже на Тръмп, че когато водиш с много, трябва по-малко да плямпаш? Накрая ще вземе да ядоса хората, които никога не гласуват и ще ги закара пред урните, за да го накажат.

30

Анонимен

преди 1 месец

Според мен на тези избори Боби Кенеди ще събере над 10% без дори да има партия зад гърба си! Конкуренцията му са Камала и Тръмп - анимационните герои

29

Анонимен

преди 1 месец

Лена мустака президент :)))

28

Факт

преди 1 месец

Мъпет Шоу в САЩ!

27

ТРЪМП:

преди 1 месец

"Наричам я смешната Камала. Наблюдавали ли сте някога как се смее? Тя е луда. По един смях можеш да разбереш много. Тя е луда" хахахахахаха

26

Анонимен

преди 1 месец

Пaйтe ce, тaa npegжoбвa!

25

до расиста 22

преди 1 месец

Един по мустакат чичак беше за чиста нация , уж се борят рушагите против идеите му. В БГ защото няма събирачи на кабели затова сме цъфнали и вързали.

24

Да не бърза

преди 1 месец

Не се знае дали бай Джо ще помни че се е отттеглил като се събуди.

23

ППДБ Ронят

преди 1 месец

Крокодилски Сълзи - Искали им сега да Върнат Парите, щото Байдън Не Разбрал за какво и на кого ги е дал!

22

Анонимен

преди 1 месец

Шесторъкия Шива с по два чифта джобове ще става президент на САЩ :) А в добрите си времена президент на САЩ беше Кенеди . Явно САЩ ровят дъното . А сигурно ли е че на САЩ ще става президент това нещо ? Щото може и за Индия да се кандидатира . И за Англия .

21

Нулев Шанс

преди 1 месец

Камала е Изключително НеПопулярна дори в собствената си партия - Жената на Джо я Избра за Вице, за да Няма Импийчмънт, т.е. Вицето да е по-зле от Джо!

20

Анонимен

преди 1 месец

смех,голем смех,тая събирачка на кабели ли е била?Явно в краварския свят свят модно да слагат индийци да ги управляват-в Англия Рушито,тия умници сега Камилата,или няма кадърни американци или търсят готови на манипулация

19

Аврам

преди 1 месец

Това е като във футбола. Когато ти водят с два гола в 80 та минута правиш какви ли не смени да обърнеш резултата. Единствения шанс за победа на демократите бе на 13.07 но 1 със сантиметър се разминаха . Жена в САЩ няма шанс. Хилъри го доказа.

18

Анонимен

преди 1 месец

Гледам тука нащите русофили как се пенят и подиграват , че успели да убедят Байдън да не се кандидатира. Обаче, в това време в Руската ***, акот някой се опитат да убеди Путин да не се кандидатира, нещата ще свършат по УМОЛЧАНИЮ - с падане от мнооого високо. Абе изобщо - държава за пример. как да не ти се прииска да се преместиш да живееш там.

17

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв шанс срещу Тръмп!!!-:)

16

Про рок

преди 1 месец

Ванга май беше казала че последният президент на САЩ ще бъде тъмнокожа жена...

15

Има шанс, ако

преди 1 месец

Swing States не гласуват отново по пощата, когато дадените гласове бяха 99% за демократите! Само по себе си беше много интересен факт, защото тези писма трябваше да се броят след изборния ден(?)! Отчитайки образователния ценз на средния американец избирателната система е доста сложна и дава възможност за манипулиране, което в случая при изборите на Байдън бе използувано с гласуването по пощата и преброените гласове бяха, о чудо, за демократите!

14

Анонимен

преди 1 месец

Джобовете на Харис са 3 за щастие. Хахахаха

13

Анонимен

преди 1 месец

По ирония на съдбата са и дали сако с 2 джоба отляво и 2 джоба отдясно. Хахахахахаха Голям майтап! Двойно повече избиратели ли ще събира в 4 джоба? Или в джобовете се слагат пари, а не хора?