372

До 371

преди 1 месец

То всичко започва много преди 2014 г тогава вече окончателно на хората в Донбас им писна от украинска простотия,ама сега не им изнася да си сомнят

371

Нане Вуте

преди 1 месец

А бе нещо май взехте да обръщате палачинката? Що така? До преди няколко месеца никой не можеше и да си помисли да види такава статия в бг пресата? Преобуваме се в движение???

370

Възраждане

преди 1 месец

Сега новата мантра е , ние не сме за Русия (звучи лошо), но сме против украинците,които храним ние( бежански статут имат много малко,другите се оправят сами) и са нагли ( разбира се че има такива,наглостта е човешка черта не народностна,Костя какъв е). Но патриот е равно на русофил, все пак!

369

Хмм

преди 1 месец

До българин Ако имаш предвид болницата, ударена от украинското ПВО, нито едно няма убито. Нито една жертва няма, нито сред възрастните, нито сред децата. Само ранени. По твоите сметки в Донбас не могат да разчитат на големи подкрепления. Добре ще е, някой от хазарската рода на Зеленски да си дойде от Израел и да се запише доброволец, но не вярвам да стане.

368

До 367

преди 1 месец

Е ти много искаш от един украински просяк пишещ се българин

367

До 367

преди 1 месец

За нервноатлантиците вдичко започва 2022 г., И то само Русия напада. Преди това имат амнезия.

366

Тръмп

преди 1 месец

Кървящото ми ухо ми подсказва че нато ще се разпадне много скоро.

365

.

преди 1 месец

NATO планира да разположи два постоянни военни кораба в България. Тази стъпка цели да увеличи сигурността в региона.

364

До 393

преди 1 месец

А аз ти казах и ти да ходиш на фронта,а не дa занимаваш всички с украинските си глупости украинец пишещ се българин.КАЗАХ

363

Анонимен

преди 1 месец

Успокой се защитнико на украинските деца , виж децата във Палестина, за тях забрави ли , лицемер двуличен .

362

До 393

преди 1 месец

Никой не ти е длъжен украински просяк нито млади нито стари,айде ходи да си просиш там , където украинските ти номера минават

361

До 365

преди 1 месец

Казвачев, нищо не можеш да казваш на никого защото си никой.

360

Анонимен

преди 1 месец

бяло знаме и край на войната

359

До 364

преди 1 месец

Кога това ?

358

българин

преди 1 месец

ВСИЧКИ РОДНИНИ НА УБИТИТЕ ДЕЦА В КИЕВ са се записали доброволци в славната украинска армия. Всички военни престъпления на руските терористи ще бъдат отмъстени.КАЗАХ!!!

357

Анонимен

преди 1 месец

Разпада се Русия.

356

Русофили

преди 1 месец

Такива има и в големите градове основно сред по-възрастните хора изграждани при соца. В селските райони са предимно такива, независимо от възрастта.Там влияние има нивото на културната и образователна среда.

355

Анонимен

преди 1 месец

Аз само едно не разбирам как украинските нагляри решиха,че могат да наглят тук и българите сме им длъжни да им търпим украинската простотия.

354

Анонимен

преди 1 месец

Жерар има винарна, не е строител, наркоманче проссто. Отиде във Русия както и много от богатите французи когато вдигнаха доста данъците на богаташите.

353

Анонимен

преди 1 месец

Продължаваш да се напъваш наркоман. Не ми се пиши бъшгарин трольо. Преди зеления беше потрошенко. И влезе в котел и молеше за мински споразумения. Руснаците го оставиха жив. Оставиха жив и наакашвили, който бягаше по покриви и накрая и от десен сектор. И се върна в грузия да лежи в затвора. Същото чака и теб, с рая разлика че преди затвора ще те пробие куршума.