290

Анонимен

преди 1 месец

Представете си тези хора как са надъхвани,щом не искат дори да разговарят.Явно си чакат бащицата,да ги позалъже докато минат изборите,пък после сами да се оправят.

289

В заглавието:

преди 1 месец

Пострадали към Петков,в статията "обърна се местен жител".Последно един или много са нападнали Петков?Защото имате разминаване .

288

Сатир

преди 1 месец

До До 282 Проблема е "зелени" протестиращи срещу метода за извличане на Златото от концентрата. Същите зелени проиграха и добива във Трън. В Крумовград работят от години. Залива ни зелена кал "По Блъсков".

287

До 289

преди 1 месец

Да бе щото преди.американците България не е имала добив на злато и същите тия ги създадоха тия продажни политици със схеми Тия същите създадоха и продажните политици и в Украйна и в ЕС

286

Анонимен

преди 1 месец

Проверка на факти: Гасил ли е руски "Амфибия Бе-200" пожари край Стара Загора преди 17 години? Заключение: Снимката на самолета амфибия в публикацията е манипулативна. Този модерен самолет не е гасил пожарите в България преди 17 години. Русия се отзовава на поисканата помощ, но с друго летателно средство. В потушаването на пожарите у нас през 2007г. се включва и Турция като член на НАТО.

285

Много ПРОСТ

преди 1 месец

"етнос" са това русофилите, доказателството за това е: - влизаш тук в Днес.бг. четеш коментарите и разбираш тази ИСТИНА без да ти трябват поне три ФАКТА за доказване !

284

Анонимен

преди 1 месец

Тоз "народ" 13 год. мълча на ББ, докато съсипваше страната, сега скачат на К. Петков. Да не би Петков да е окрал държавата за 13 год.?

283

Анонимен

преди 1 месец

Да им помага Путин тогава като са толкоз наперени

282

До 292

преди 1 месец

Ти си поредния просещ украинец Факт

281

ами

преди 1 месец

За съжаление народа си е ***

280

Анонимен

преди 1 месец

Който не вярва - да потърси видео клипа в Ютюб: ПОСТРАДАЛИ ОТ ВОДЕН КЪМ ПЕТКОВ И ДЕНКОВ: Изчезвайте екскурзианти такива!

279

Радев е отговорен

преди 1 месец

До До 263 "В момента управлява служебното правителство на .... " Радев. ФАКТ.

278

До 289

преди 1 месец

Да беи златния резерв на България е паднал от Луната нали :):)

277

Бай Илийчо

преди 1 месец

Толкоз сме в киреча ,че нема накъде. Некой гасят пожари други си гледат кефа. Бре оставете сичко да изгори бря? Последна София.

276

До 282

преди 1 месец

Никой не го краде златото, ами българите като нямате техника да си го вадите сами сте сключили договор с канадска фирма! Кой политик е подписал този договор при тези условия, май за да се облажи с едни милиони. Просто българите сте си продажници.

275

Анонимен

преди 1 месец

При бай Тодор имаше армия, имаше язовири, имаше техника, имахме 9 милиона народ. Не че е нямало пожари. Имало е. Но пожарите се гасяха още преди да са избухнали неконтролируемо. А сега при демокрацията виждате как е... Няма хора за нищо. Няма нищо. И хората изгарят в пожари. Язовирите ги унищожиха.

274

До 270

преди 1 месец

Абе ти можеш ли да смяташ бе сурикат ? Аритметика знаеш ли каква наука е и за какво ?

273

Бай Илийчо

преди 1 месец

Е от не идът да помагат ? Баа да не са луди? Правилно са ги пръждосали

272

До Бонго

преди 1 месец

Кукуригу украинска глупост поредна

271

Предположение

преди 1 месец

Честно казано не ви вярвам според мене са им казали повече от това което твърдите направо си е за червена точка с 18+.Ако предположа ще ми изтриете коментара 100 протцента и всичко ще е звездички