77

Анонимен

преди 1 месец

Разделяй и владей! САЩ няма да допуснат НИКОГА ситуация, в която те да не вземат решения. Проумейте го най- накрая. Харесва им да са най- силните и всичко да зависи от тях.

76

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът на руските роби е, че си мислят, че както в русия, Китай, С. Корея, Иран, Венецуела решава един единствен чалавечкаму в цялата държава, то е така и в САЩ. Не е така, драги ми робски кратуни!

75

До 83

преди 1 месец

Чакат такива просяци нещо да изпросят от България,ама с наглост не става

74

Беновска пипа

преди 1 месец

През предишния мандат на Тръмп, САЩ не предизвикаха и не започнаха нито една война. Дори тази в Украйна, която беше подготвяна 8 години. Дойде Байдън и стана тя, каквато стана ... Сега е много трудно на НАТО и САЩ да си признаят, че не могат да спечелят тази война, затова ще оставят Тръмп да спечели и да я прекрати.

73

Анонимен

преди 1 месец

Възприема се като бъдещ президент на целия свят, а не на САЩ. Видите ли.... Тая държава, създадена от гастърбайтери от кол и въже няма да се промени никога, независимо кой е президент там.

72

До 80

преди 1 месец

Май Зеленото наркоманче си стои в бункера когато не е на обиколката някъде да проси ,ама и там почнаха да го режат

71

Българин

преди 1 месец

И Тромпета и Адолф руский си приличат по едно нещо - говорят празни приказки без никакви специфики, защото лъжат на кило. Единия щял да спира войната, ама било тайна как, а другия щял да си постигне целите, ама не казва какви са те (и когато казва, става веднага ясно, че лъже).

70

до 76

преди 1 месец

Въобще не ми пука кой им пише речите. Това е една сбъркана нация с изкривена ценностна система, заменена с един знак $

69

Дон Кикот

преди 1 месец

Как ще примами Путлерчето да излезе от бункера?

68

Бай Х

преди 1 месец

Цитирам: "Тръмп посочи, че като президент ще донесе мир на света и край на войната, която струва толкова много животи.Дано! Но нека не забравяме, че Зеленски дойде със същото обещание.Иначе Тръмп излъчва сила, увереност и успява да спечели умовете и сърцата на хората! Дали е добър актьор, не знам, но му се получава, особено сравнен с Байдън е истински водач!

67

IQ 3.14

преди 1 месец

До До 71 питай диспечера, ше ти обясни.

66

IQ 3.14

преди 1 месец

До до 67 гледах. лошото е, че явно отбираш от ингилизки точно толко колко и от руски, и всичко ти е преразказ с картинки. освен това си има екипи дето пишат буквичките на важните хора, и щом позиция "чък норис" е отчетена като най ползотворна за рейтинга, съответно получаваш наливна командосия. за това и ал бънди говори като ентеуегенД със сложни съставни изречения. ако цитираше и кант бих заложил 20 кинта че речите му ги пише нойзи.

65

Анонимен

преди 1 месец

Само великият Путин може да реши кога да сложи край на вийната. САЩ да спрат да се месят в чужди конфликти!

64

До 71

преди 1 месец

Нещо не те разбирам,пред кое президенството

63

до 67

преди 1 месец

До IQ 3.14. Гледа ли речта му , в която обясняваше за "инцидента". Ами човекът определено не е добре с главата. Да правиш шоу от смъртта на невинен човек. А най-пошлото беше, че зомбираната публика му вярваше, че и плачеше. Вярно е, че англичаните са измислили лицемерието, ама сащисаните са го издигнали до ненадминати височини.

62

Анонимен

преди 1 месец

На политици не вярвайте! Лъжат до дупка.

61

IQ 3.14

преди 1 месец

До Христо Христов мисли кво ше праиш като ал бънди дигне сръбското знаме пред прецедентството, мани ги украинците. свикнали са да бачкат и ше се оправят и тако и вако.

60

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Айляк казано от жител на задунайски татарстан, основан след като руския цар прецакал с отомански земи сърби и румънци, звучи изключително на място. ***, ***

59

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен66 едно време от отдела дето ти пускаха опорките викаха че рейгън бил средняшки актьор, а падна берлинската стена и веке нема сесере. да нема вместо бутчетата на буш на тръмп юю за ядене )))))

58

Анонимен

преди 1 месец

Изборът в САЩ се свежда до избор между шут сатанист и обикновен сатанист