32

Чиновник

преди 2 месеца

Ах, как хубаво реве простолюдието! Скътали крадени още от соц време пари и имоти и за още ламтите. Проблема ви е, че не можете да крадете, като през соца. Алчни, алчни, алчни и с г*з*а си!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е проблем.

30

Евроатлантик

преди 2 месеца

Това е защото още не сме направили промяната и не сме изградили докрая евроатлантизъмъ.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ще загуби когато русофобска-свинка се качи на вековен дъб хахахаха. Русофоби, демократи и нацисти победата ви дори не е близка до нулата, тя е с отрицателно число. Вашето поражение е неизбежно!!!!

28

Анонимен

преди 2 месеца

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Значи стига за ненормален живот :)))

26

Анонимен

преди 2 месеца

В голяма част от България заплати изобщо няма!!! Едни калинки на ГЕРБ убират всички хубави позиции и пари!! Това е България днес. Погълната от пожари, а премиерчето-малка тиква ходи по някакви села и паланки все едно ще гаси.

25

ааа стига, стига....

преди 2 месеца

в голяма част на българия се живее на минимална заплаплата

24

13

преди 2 месеца

ЗА КАКВОООООО БЕЕЕ! ОБЯСНИИИИ МИИИИИИ!

23

Баровец

преди 2 месеца

Аз всеки ден ям черен хайвер с шепи. Купувам на едро с десетки килограми и плюскам. Бъркам с ръцете в купата и директно хвърлям в устата. То хвърчи във всички посоки, оклепвам целите си дрехи, хвърчи по пода и по стените. Устата ми препълнена, излиза от нея, размазва се по брадата, по бузите, ушите ми са пълни с черен хайвер, а аз продължавам да плюскам с пълни шепи и тъпча в устата, тъпча, размазвам по лицето, чак до ушите. Ей така всеки ден по цял ден.

22

анонимен келеш

преди 2 месеца

А в русия рускините за една луканка прават бибитки:):):)

21

Анонимен

преди 2 месеца

Е, нали промяната дойде, защо не стигат заплатите?

20

хахаха

преди 2 месеца

Лъжете бе, в България няма бедни, всички купуват апартаменти като побъркани! Оня ден дядо на 75 години ми разправя,че си купил второ жилище и след десет минути взе да се оплаква,че 1500 лева пенсия не му стигала!!! Кви бедни бе? Само Господ ще го оправи българина!

19

Софийска баница

преди 2 месеца

До банани и WC хартия Чшш, по- полека го радавй товарищ. Ти не ни мисли тук в София. Гледай сега да си вземеш дърва на добра цена за кюмбето, и да ги нацепиш, че зимата да не се гърчиш от студ.

18

Анонимен

преди 2 месеца

След 35 г. евро-краваро-джендерско р0бство е така

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ама как така,е евроатлантическа България 30% от заетите вземат по малко от 500 евро на месец,да не говорим за пенсионерите там от два милиона пенсионери един и половина от тях"благоденстват"с до 400-500 евро!Абе супер сме,откъдето и да го погледне човек!

16

Софийска бнаница

преди 2 месеца

В провинцията няма нормални условия за живот, съответно и заплатата не стига за нормален живот. Значи всичко е точно! Там хората не желаят да водят нормален живот, в смисъла, който нормалните хора влагаме. Те там си водят свой собствен живот и запалатите им стигат иделно за начина на живот, който водят. Това, че са алчни и с г**з-за си е съвсем друг въпрос. Няма никаква драма.

15

парите са в крадците

преди 2 месеца

Изпечени крадци живеят царски !

14

Анонимен

преди 2 месеца

В София ако нямаш жилище трябва да теглиш заем. Не е вярно че е добре в София.

13

Анонимен

преди 2 месеца

До 10 - Банани ... Таолетна хартия?! За какво по дяволите говориш?