125

Анонимен

преди 2 месеца

Благодарение на тази Украйна се превърна в огромен екирисаж където над милион украинци се превърнаха в метан

124

Спазването на закона

преди 2 месеца

да се чете "Който не изпълнява самоубийство по команда - няма краде с нас!".

123

Анонимен

преди 2 месеца

Продължаваме напред и надолу.

122

Не разбирам

преди 2 месеца

За каква зелена сделка говорим като тия направиха озонова дупка с по 10 000 снаряда и бомби в Украйна! Направо ще се опечем. Спрете войната по-добре отколкото да затваряте тецове и да слагате перки. Ще има много по-голям ефект.

121

Анонимен

преди 2 месеца

E те сега вече България ще бъде въвлечена във война, тая паттка тласка упорито ЕС към война с Русия

120

Анонимен

преди 2 месеца

Моля се това зло и сатанинско същество да бъде съдено и да влезе в затвора

119

Анонимен

преди 2 месеца

Лансирането на една заплаха в медиите отваря врати пред отбранителния съюз за предприемане на мерки, ама си е чист терор, защото заплахата или не съществува, или е силно преувеличена, колкото да обоснове мерките за отбрана.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ви интересуват вашине измамни схеми с лекарства, войни и зелени сделки? България гори и нито един от вас, "партньори" не пожела да помогне. Заврете си ги тия сделки където слънцето не огрява и се метнете от някой стълб, че за нищо не ставате!

117

Кръчматъ

преди 2 месеца

Акушерката говори за: "прагматична зелена сделка", но не казва какво има предвид под "прагматична", какво под "Сделка" и с кого??? Следва:"да приключим със зависимостта от руските изкопаеми горива". Но, не посочва колко ще струва Новата Европейска "Зависимост" и от кого ще е тя??? Акушерката говори за Европейска Армия(???), но не казва под чие пряко командване??? Акушерката спомена и "Свободата на словото",дет съ вика: No Comment!!! Дано да не я изберат...

116

Анонимен

преди 2 месеца

Мелони се оказа предател! Браво на нашите възрожденци и групата им в ЕС

115

Анонимен

преди 2 месеца

С тая зелена сделка ни закопаха,а тоя траверc ypcyла ако ми падне,ще МУ позеленеят клепачите!!Немците вече се усетиха и не искат електрички, да де ама и правителството видя,че хората иска бензинови и дизелови двигатели и наредило на VW да лъжат клиентите си, че за коли с ДВГ се чака минимум година, но електричка се купува ВЕДНАГА!!Нали ги гледам по АМТракия прехвалените електрички как карат с 80-90км/ч... Карат едвам едвам,щото ако настъпи пeдaла,батерията я изкара до Бургас я не!!!

114

Анонимен

преди 2 месеца

Мърсула ша тури чертата на ЕС, налагат по тежка демокрация и от болшевиките.

113

Отговор

преди 2 месеца

До ДА ПИТАМ: Русия участва в зелената сделка най активно. Прочистват методично въздуха над Украйна.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Гaднa змия

111

Анонимен

преди 2 месеца

"....европейските инвестиции в чисти технологии в последните години далеч изпреварват САЩ и Китай". Нещо трябва ли да ни говори това? Раздути цифри за направени инвестиции означава, нали? И какво ще постигнете/постигнем с това? Колко чисто може да стане, ако просто един вид производство се забрани, а друг вид технология на същото нещо се подпомага? Къде е икономическия ефект от по-скъпото? Един производители престават да съществуват, отварят се хоризонти пред 1-2 други, с по-голямо лоби в ЕП

110

Много тъпи

преди 2 месеца

но пък за сметка на това зависими човечета виреят в ЕК и ЕП.. За да могат след 7 години да взимат пожизнена пенсия на наш гръб, те ще гласуват всичко, даже и газови камери да им предложат, ще ги гласуват

109

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 88 Не еврокомисията а самата Урсула, защото нещо не изтичаха да я целунат отзад унгарците. Все пак, Орбан е мъжкар а не един от стадото скопци, сложено от САЩ начело на Европа.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Тази жена е най способния политик. Тя се грижи за целия Съюз. Така държи далеч Русия от България. За което сме близо до еврото и Шенген. Тя е водещ политик който помага на Украйна и държи руските войски да не влезнат в ЕС

107

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/105 "Ужас! Избрали са я. С 401 гласа. Ужас!" - БРАВО, че са я избрали! У нас 23+% директно гласуваха за нея!

106

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?