247

Иванов

преди 2 месеца

Точно тази да говори за пропаганда и Гьобелс е направо скандално

246

До 232

преди 2 месеца

Путин не е християнин. Той е атеист.

245

хах

преди 2 месеца

aaaaaaa, е че те изгониха Алла Пугачова и Гари Каспаров от русия и ги обявиха за чуждестранни шпиони заради постове във ФБ ... :Д

244

Анонимен

преди 2 месеца

Те на тая единственото и дете е в САЩ. Руското лицемерие.

243

Кака Мара

преди 2 месеца

И тая яростна пропагандаторка на Путиновия фашизъм се мисли за много оригинална?! Да,ама не !!!Днешна фашистйа Русия надмина многократно с лъжите и дезинформацията и Хитлерова Германия и нейните пропагандатори!!! Дано в ада да горите с вашите измисли ци и подли и коварни замисли !!!

242

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

241

В Масква

преди 2 месеца

за изказано мнение против путинската инвазия в суверенна Украйна вкарват е затвора за 15 год . В Германия никого не вкарват в затвора , но германците забраняват гьобелската пропаганда на путинските фашисти.

240

Анонимен

преди 2 месеца

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Сърбия ще бъде главния инвестиционен и технологичен хъб на Китай в западната окрайна. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария. А България минава към Турция.

239

Анонимен

преди 2 месеца

Пния ден по зачовед на вдна министърка, която е писала за Antifa , като журналиат, закриха цяла медия. Без съд. Без нищо.

238

Анонимен

преди 2 месеца

Загубите на Украйна в конфликта вече възлизат на над 2 милиона убити и осакатени.

237

наркомана се насра

преди 2 месеца

И европедерасляците в Брюксел се изпонасраха. Вицето на Тръмп в прав текст заявява, че Украйна не може да спечели, и трябва да отстъпи територии и да се договори с Русия.

236

да бе

преди 2 месеца

крадеца вика дръжте крадеца,тая гьобелска тръгнала акъл да дава

235

Анонимен

преди 2 месеца

Западната система беше създадена за борба със СССР - при комунизма няма да има пари, при нас ще бъде с пари, но ще има по много от всичко и за всички, и ще потреблявате все повече, и вашите деца ще потребляват повече от вас. 80те години се видя, че това не работи, и започнаха да взимат кредити, ще има много, и за всички, но на кредит. 2021 година тази система окончателно рухна, сега вече ще има все по-малко и по-малко.

234

Анонимен

преди 2 месеца

Наша Маша заболела,захотела молоко, не попала под коровку,а попада под бика!

233

...

преди 2 месеца

За да оправдаят всички престъпления, които руският башибозук извърши и продължава да извършва в Украйна, на руският Тролей все фашисти му се привиждат! Европа отдавна се отърва от фашизма и е забранен със закон! Германците се срамуват от Хитлер! Докато крепостните още се гордеят със Сталин, при когото по груби сметки има над 42 млна жертви на сталинизма! Сбъркана работа!

232

до 235

преди 2 месеца

Руските ветерани от ВСВ са изпитвали дълбоко уважение към германските и унгарските бойци за проявените от тях бойни качества и войнски дух! Същото не можело да се каже за италианските и румънските фашистки войски!

231

Анонимен

преди 2 месеца

Контранастъплението се радват, че кифлата Захарова се жалва за интервюто. Браво!

230

Анонимен

преди 2 месеца

товариш Путин сказал че липсата на ток е заради копачите на криптовалути:)))))

229

Анонимен

преди 2 месеца

И фашистки САЩ и Великобритания!

228

Анонимен

преди 2 месеца

Германският народ е народ престъпник - никой никога в историята на човечеството не е извършвал такива ужасни престъпления както германския народ. Нахлуха в чужда държава и избиваха цели села от старец до дете, жените изнасилваха преди да ги застрелят, избиха над 27 милиона, избиваха в концлагери хора защото не са от правилната националност. 80 милиона германци престъпници подкрепяха като един Хитлер, никаква съпротива. И днес това са същите германци, разказват митове за Хитлер и "неговата малобройна шайка", а те невинни!