49

Анонимен

преди 2 месеца

Поскъпват основни хранителни стоки, зеленчуци и плодове на борсите. Индексът на тържищните цени се повишава.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Саудитска Арабия може да продаде дългови ценни книжа на ЕС в отговор на конфискацията на руски активи.

47

Депутат

преди 2 месеца

сега виждате ли, че с мойте 12 000 лева на Месец е Пълна Мизерия! трябва да давате още - за да не се Срамувам от ЕвроАтлант Колегите си каращи Бентлита!!

46

Зозо

преди 2 месеца

Абе щом не се ядат кучета, котки и прилепи като в БРИКС значи сме добре.

45

Роси

преди 2 месеца

Не знам, но тези суми са скандални. Кой ги прави тези изчисления и как ... мистерия Дори изобщо да не включваме наем, то само за храна и на това дете нуждите ги минаваш тея пари за тричленно семейаство. И това при положение, че ядеш 100 - годишно новозеландско месо от кауфланд и хляб и мляко. И изобщо и дума не може да става за дрехи за родителите, камо ли пък за някакви "глезотии" като спорт, маникюр, кола или пък, оо Боже, върховният лукс - почивка 1 път в годината :D

44

Българин

преди 2 месеца

За нас българите най-важното сега е са сапортваме Украйна с всички средства, на всяка цена каквото и да ни струва това, трябва да се напрегнем до краен предел за да пръвайднеме сапорт на Украйна която мирно и тихо си седеше и нищо не правеще когато без абсолютно никакъв повод и без апсолютно никаква причина беше инвейдната от диктатора Путин.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Щом броят по 2к евро на квадрат за 2 стаи без да се замислят не са гладни българите . Може още да носят на цени.

42

D/e

преди 2 месеца

Абе 40 новината касае България, доходи и статистика /стъкмистика/. какъв Путин и какви путиняри намери. Руснак ли те е изнасилил, плащат ли ти - все едно. Пиши си под статиите за Украйна и си трай.А дали са достатъчни тези пари - зависи от много неща. Най-вече как си разпростираш чергата.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Още преди 10-15 години за прилично съществуване на семейство с дете в София трябваха 5000лв. за да имаш фамилия. Говоря прилично - да не мислите непрестанно за наема(ипотеката), да ходите на епочивка лятото, да си поеммате що годе ежедневните разходи (храна, дрехи про.) и си поддържате една кола.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Станете украински бежанци бе! Толкова ли не се сещате?

39

Анонимен

преди 2 месеца

България отива на кино, но филмът е хубав "България без българите"

38

az

преди 2 месеца

Тези цифри са тотално грешни, поне за София...Как не Ви е срам? Пробвайте да живеете с такива пари тук и ще сте под ръба на оцеляването...

37

Анонимен

преди 2 месеца

Пускат новина и влизаш да прочетеш... после поглеждаш коментарите и установяваш, че пишещите(масово неграмотни) само мрънкат колко зле живеят.... и се чудиш каква е тази паралелна вселена? като седите тук по цял ден и мрънкате, че нямате пари..... как смятате ще промените ситуацията си? Бедни сте, защото сте пр00сти. Обратното е също вярно! Напълно заслужено при това.

36

Финансист.

преди 2 месеца

3 x 1453 лв = 2615 лв. Така се смаята. Разликата 1744лв. се взема от фамиллите и се прибира в джоб.

35

Landlord

преди 2 месеца

На един не му стигат доходи от 100к евро на ден. На друг му стигат 500 евро на месец. Природата изравнява и балансира и двете групи желания.

34

Анонимен

преди 2 месеца

За путинярите и толкова им е много. Не наемайте путиняри на работа. Да уморим путинярите в България.

33

Хмм

преди 2 месеца

Само начина по който изчисляват издръжката ми говори, че България загива. Ако всеки път смятаме за макс 3 членно семейство това означава, че се топим с много бързи темпове. Би трябвало за да запазим сегашното положение да се изчислява за 4 или 5 членно семейство. Т.е. с 2 или 3 деца, защото иначе отиваме на кино.... на където всъщтност сме тръгнали

32

Анонимен

преди 2 месеца

Че, за какво ви е тази държава. По добре да я закрият, 20 години са много. Българите да изчезнат ще е нещо добро за света

31

FMC

преди 2 месеца

Той соца няма да се върне, но една диктатура може да оправи нещата.

30

FMC

преди 2 месеца

За да имаме държава, ни трябва население. А ние като направим население, го пращаме слуги на Запада. Така никога няма да стъпим на краката си, напротив, това е предпоставка да изчезнем като нация и дори държава, в близките двайсет години.