104

Анонимен

преди 2 месеца

Този ме плаши, колкото бай Станимир от съседния вход (над 60 годишен), който прекарва 80% от времето в говорене на празни приказки и пиене на евтин алкохол. Дебел и вмирисан, постноянно се прави на много знаещ и много силен, но миналата година един тинейджъри го биха и стана за смях пред махалата.

103

До 145Бъдещето

преди 2 месеца

Имай на предвид, че София ще бъде изпратена за секунди заедно с тебе при ядрена война а ние от провинцията ще снимаме за спомен гъбата

102

Русомор

преди 2 месеца

Пияндурски *** на джуджетата терористи..

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Как.........стигнаха до плажа в Слънчака

100

Анонимен

преди 2 месеца

До ФитокаЗащо някои питат само Русия? Защо никой не пита НАТО? Защо Русия да е причината нея някой просто я предизвиква Сърдете се на запдняците и най- вече на САЩ те подкладоха войната мислейки си че ще бъде като останалите- от ден до пладне, но не би.само по това можете да съдите колко им е акъла. Мислят си че Путин е като Горбачов че ще стане лесно и безпроблемно.Аз пък никога не съм си го мислила.А не съм нито политик нито стратег. и затова ме е яд какви мамули ръководят света

99

Ivek

преди 2 месеца

За 2 години видяхме че само на думи може да го докарате. Да се разберат поне за някъкъв мир да не повече загиват невини хора заради егото на някакви комплексирани старчета.

98

Как

преди 2 месеца

е? Победоносните ВСУ начело с г-н Зеленски стигнаха ли при контранастъплението до Магадан?

97

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, нали "воювахте срещу НАТО" какво стана? Резил.

96

РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ

преди 2 месеца

НЕ ОТ НАТО ИЛИ САЩ, А ОТ ЮДО-КОЗАРИТЕ

95

Бъдещето

преди 2 месеца

Никой не плашите, ще ядете дървото :)

94

Анонимен

преди 2 месеца

Какво НАТО?НАТО стана за смях..

93

Анонимен

преди 2 месеца

Като казаха че някакъв американец гръмнал американски президент в ухото, се сетих че някакви бяха превзели американския Конгрес с пушки...нали не бяха руснаци?..не мога да се сетя...

92

Анонимен

преди 2 месеца

До Бонго Бонго Бонго, още не си слязъл от клона не ми се прави на интересен. като слезеш ако това изобщо стане тогава ще имаме честта но засега си задръж великите "мисли" за себе си.

91

Прав е!

преди 2 месеца

Това е реалността.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Русофили, имам тук едни стари дивани и шкафове за изхвърляне. Давам ви 4 лева да дойдете да ги вземете, ще имате пари да си купите малко спирт от аптеката. Съжелявам ви, защото сте бедни и мизерни, и нямате пари даже да се изкъпете.

89

FMC

преди 2 месеца

Гошка, аз за ти кажа, че руснаците са много по-трезви от теб и поляците.

88

Делириум тременс

преди 2 месеца

Горкото нещо Димата Медведев, вечният клоун на Вовата - преди 15 години му беше възложил да залъгва Запада като уж умерен реформатор, даже показно се радваше като детенце на подарения му специален телефон, затова вкиснати руснаци му лепнаха прякора "Айфончо". А сега му е възложена ролята на буйно лудия със запален факел в ръка, на този фон Вовата трябва да изглежда като някакво подобие на разсъдлив държавник, с когото може да се преговаря. Горкият Дима, как да не се пропие от толкова унижения.

87

Анонимен

преди 2 месеца

До Бонго БонгоТова Бонго маймунско име ли е ? на такова ми прилича.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Водката пържи мозъка много яко остава ти в организма 2-3 дена не е като ракията

85

То

преди 2 месеца

преди години отворковците от сащ тръгваха да спасяват със специална операция заложници в Иран. Само че не бяха питали руснаците. В резултат - всички се разбиха при ,,пясъчна буря" Кеф!