11

Анонимен

преди 2 месеца

А защо 2 милиона българи се изместиха да мият чинии у Гръция, Испания, Англия и Германия :)))

10

Анонимен

преди 2 месеца

Така е с германска пенсия в България няма нищо сложно.

9

ББ

преди 2 месеца

До 10: и аз съм си изработил и постигнал изброеното от теб, и също така гледам да помагам с дарения за болни и бездомни. Класирам ли се за 20 процентов красив умник?

8

Алекс

преди 2 месеца

По-точно германски пенсионери.

7

До ББ

преди 2 месеца

Постигнал съм всичко в живота сам.....................семейство, добра жена си имам, добро дете, къща съм си купил, имам си хубава професия, два университета................имам си и пари, ходя си на екскурзии!!!Това стига ли ти???

6

До Хубава ама

преди 2 месеца

При капиталзЪма, ако си умен и пробивен , имаш пари...............ако си мързелив и некадърен и смотан , нямаш пари..................капитализЪмът е жестока система, но справедлива.................засега никои не е измислил нещо по-добро от капитализма.................Маркс, Енгелс и Ленин измислиха комунизма, но той се провали!!!

5

ББ

преди 2 месеца

До България: аре бе, не думай. И как се самоопредели, че си от умните, мама ли ти каза?

4

България

преди 2 месеца

е много хубава държава, но 80 % от българите не стават за нищо..................както каза един професор преди години!!!Аз съм в другите 20 %, от умните българи..................но другите 80 %................ужассс, нямам думи за тях!!!

3

До пияндето

преди 2 месеца

Те само само от месец в България. Дай им още 2-3 месеца и ще избягат, както са избягали от Турция. Не вярвам там да им е било по-зле.

2

ББ

преди 2 месеца

Правилно ли разбирам: плащат 590 евро наем в Добрич? То затова разни хазяи и инвеститори са се самозабравили

1

Хубава ама

преди 2 месеца

пари да имаш.