114

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е стрелецът! Беше даден друг на снимката.

113

на баба ми стрелеца

преди 2 месеца

Тия ни взеха за мезе, тоя на видеото има 10 диоптера цайси, как мислите че ще улучи нещо на 150 метра?

112

ГАД

преди 2 месеца

Типичен redneck кавал с адекватната прическа ...

111

Анонимен

преди 2 месеца

Крукс по време на стрелбата е облечен с рекламна тениска на Ютюб канала DemolitionRanch, който има над 11 милиона последователи.

110

Кръчматъ

преди 2 месеца

Гледах по Fox News интервю с един от свидетелите, човека обясняваше на репортерката, че се е бил обърнал лично към полицаите, няколко Минути преди атентата, когато той и още няколко човека забелязали на покрива на сградата човек със странно поведение, реакцията на полицията била - Нула, минути по-късно от там се стреляло!!!

109

Случайно ли е ????

преди 2 месеца

ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН НАРАВНО С ЦРУ трябва да бъдат ОСЪДЕНИ за УМИШЛЕНОТО УБИЙСТВО на ДЯДО МИ ДЖОН ФИЦДЖЕРАЛД КЕНЕДИ заяви през миналата 2023 година директният наследник на жертвата..........ФАКТ

108

Българин

преди 2 месеца

И от толкова омраза какво? Сега цял живот - мъртъв.

107

Дони победи!

преди 2 месеца

Само рябва да остане жив до изборите!

106

Анонимен

преди 2 месеца

ШИШИ ПАЗИ СЕ ЗАПОЧНА ОТСТРЕЛА НА ЕВРОАТЛАНТИЦИ

105

Анонимен

преди 2 месеца

Полуавтоматичната пушка (карабина) АР-15 (AR-15) е произвеждана главно от оръжейния концерн "Колт" (Colt's Manufacturing Company). Тя е полуавтоматична версия на американския автомат М16, широко използван от армията на САЩ, като на външен вид почти не се отличава от него.За разлика от армейския автомат М16 карабината АР-15 няма режим на автоматична стрелба, но опитните стрелци са в състояние да произведат много бързо серия от единични изстрели.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не е имало на покрива на 100 метра хора на сикрет сървис? - Защото на едно място не се разполагали и ЦРУ и сикрет сървис! :) ха ха ха!

103

ЗАЩО?

преди 2 месеца

Защо не е имало на покрива на 100 хора на сикрет сървис? - Защото на едно място не се разполагали и ЦРУ и сикрет сървис! :) ха ха ха!

102

ЦРУ не това което

преди 2 месеца

ЦРУ не е това което беше! пак се се издъни. След неуспелото дело - неуспял атентат! Дони е отмъстителен - нали знаят!

101

ФУТБОЛВАТИКАНА

преди 2 месеца

ДВАМАТА БРАТЯ демек БРАТ ТУРЦИЯ и БРАТ ИТАЛИЯ ще провеждат общ МОНДИАЛ ПО РИТНИТОПКА съвсем скоро избрани от Джани Инфантино и МЕХМЕД АЛИ АГДЖА ще подари безплатен използван с италианка презерватив на Ицо Стоичков по тоя случай

100

Анонимен

преди 2 месеца

Това видео е на първоначално набеденият за стрелец, видеото излиза след като истинският стрелец е вече мъртъв. И във видеото този казва че мрази републиканците и Тръмп , но са сбъркали човека и не е той убиеца.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Почти е щял да улучи Тръмп в слепоочието. Ориентирал се е по знамената зад Тръмп. За посоката и скоростта на вятъра като ориентир служат знамена или други подобни движещи се платове зад мишената или в страни от мишената. Огромен пропуск на охраната.

98

Айде сега

преди 2 месеца

Мразил ги. Цяла сутрин БТВ, Нова и БНТ биеха тъпана, че е републиканец и хич да не си помисляме, че това има някаква връзка с демократите, а вие сега да пускате някакви измишльотини, че мразел републиканците. Още малко ще го изкарате радикален левичар, като Кирчо Умното от Харвард.

97

Анонимен

преди 2 месеца

яко брейлошинг в някое мазе на цру е имало при този

96

Анонимен

преди 2 месеца

Типичен представител на лебералните фашисти и носител на евроаталнтическите ценности

95

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Един убит и двама ранени - три изтрела . В най-добрият професионален случай - 30 секунди. Но убитият "стрелец" не е бил профи. Т.е. Сикрет Сървиз са го думнали мигновенно след като истинският стрелец - профи е дал първият изтрел, А той не е бил за убийство, а за сплашване и предупреждение.