12

До 12

преди 2 месеца

А ти кой си

11

Анонимен

преди 2 месеца

Те тия системи ако ще ги управляват хохлите, ще са като паметвици на културата, в Киев се видя, че *** за зеле не става от тях.

10

До 11

преди 2 месеца

И от къде гледаш през прозореца ли ,а аз като гледам само в Украйна се правят постоянно могилизации

9

Анонимен

преди 2 месеца

До 10. Ама така мислиш ТИ. Който си просто никой.

8

Гледна точка

преди 2 месеца

До 8. Те и рушля ците бая дадоха фира. Като ги гледам, за две години и половина не са мръднали много.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Пак добре, ако и една стигне до предназначението си. Войната в Украйна е просто бизнес и то много печеливш за щатите и украинската корумпирна върхуша. За никаква защита на демокрация не иде и реч. В момента Украйна е на последно място по спазване на закони и човешки свободи. А Кимчо може само да завижда на диктатурата, която успя да наложи ЗеленскиЙ.

6

Империя на злото

преди 2 месеца

До 6. Защото кремълските иzроди са агресори с имперски амбиции. И понеже знам какви са ти аргументите да те питам аз тебе, а защо русия нападна и Грузия? Защо заграби Приднестровието, защо води две войни в Чечня? ЗАЩО?

5

До 7

преди 2 месеца

Както е тръгнало до последния украинец,ама някой не искали да умират и избягали обаче не знам как се решили ,че другите с нещо са им длъжни

4

Сата НАТО

преди 2 месеца

За какви преговори за мир? Да не би Украйна да нападна Просията? Има само един вариант за приключване на войната и това е капитулация на путинските фашисти.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ще е късмет ако доживеят първа употреба преди да бъдат открити и думнати. Може и да не се стигне до там.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана със стотиците които бяха поели

1

Анонимен

преди 2 месеца

За преговори за мир не говорите ама за оръжия сте първи. Отдавна на всички стана ясно че никой не иска да се постигне мир и ме целта е разрастване на конфликта. Сега се изплашихте след визитата на орбан че може да ви се объркат плановете. Кой взриви болницата няма са стане ясно със сигурност щото истината може да не ви отърва. Жалко за всички загинали и за всички които ще загинат без значение от коя страна са. За съжаление явно много хора искат искат 3св.война