37

Пламен

преди 2 месеца

Браво, точно така!Ние българите знаеме ли къде е Северна Македония?В музея на Никола Вапцаров в Банско!Макетата са много прави, докато ние българите празнуваме лъжата от Сан Стефано за национален празник ние сме си истински татари и войнолюбци.

36

Математик

преди 2 месеца

Македонска работа, ама българска.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Албанците дори им казват, че са българи, онез си държат на античките :)))

34

До 24 ужас

преди 2 месеца

А.б.е не е точно така....масово идват да доказват Българските си корени, за да получат Български паспорт. Е какво по-голямо доказателство, че доста от тях са Българи!!!

33

Айляк

преди 2 месеца

Макенцата нямат шанс. Проблеми с България, а сега повторно - и с Гърция. Много скоро се очакват и големи проблеми с албанците. Та, имаш ли проблеми с комшиите, заминал си. Но това е последен отчаян опит на сърбоманските мекерета в РСМ да наложат безумните си условия. Няма как да стане. После следва сопата за макенцата отвсякъде, включително и от ЕС...и всичко си идва на мястото.

32

Анонимен

преди 2 месеца

БЮРОМ ми харесва, а и отговаря на същността им - бивши, ама и все още сърбокомунисти. Станаха за смях пред света

31

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално, те сърбите толкова бой са яли от нас, че ги накараха да са антички, само дето гърците им казват, че не са такива :)))

30

Договора от Тетово

преди 2 месеца

2034г РСЗМ - република северозападна Македония трябва да смени личните карти с новото име за да има право да за почне преговори за ЕС. До това решение се стигна след като албанското мнозинство в страната гласува за промяна на Конституцията.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Ужас . . . Ама 100 хиляди македонци взели български паспорти, а няма и 100 българи да искат македонски.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Добре са ви промили малките мозъчета сърбетата, дори се мислите за антички макета такива :)))

27

Анонимен

преди 2 месеца

ВЕТО ЗАВИНАГИ!

26

Йончо Попов

преди 2 месеца

Дебелите глави на братята от Скопие не увират в една вода, както се казва ... не искат да разберат, че големия им проблем не е България, а шиптърите. След някоя и друга година ще ги преглътнат и смачкат и това жална им мама. То и сега с Скопие 3/4 от града е шиптърски. Албанците имат един лаф - "нема такава държава Македония, ние граничим с Бугарско на Вардара". А ние знаем къде тече Вардар ...

25

Любо

преди 2 месеца

Абе, то верно поговорката е кох, по-кох, най-кох, северомакедонец.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистите се познават лесно по това, че са нагли до безобразие и винаги някой друг им е виновен

23

Do 16

преди 2 месеца

Brat ne pravi meketata i nie kato strana sme protiv tqh, no ako se distancira6 ot stranite, 6te vidi6 4e tezi vsa6nost se borqt tqxnata strana da polu4i vazmojno nai mnogo ot vsqka situacia. Az da ti kaja iskam i nie da imame takiva upravnici.

22

Ужас

преди 2 месеца

Даже - бьлгарите в македония не искат да имат нищо общо с нас и да признаят , че са бьлгари -като история , традиции , език култураПаисий бе написал някогаОт що се срамуваш -ти неразумнии юроде - да се наречеш бьлгарин

21

Анонимен

преди 2 месеца

Гърците ви казаха в лицето, че сте гадни българи, вие не поемате сърбета :)))

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно тази няма да я бъде дълго.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Ами как да пише, като сте фалшифицирали вашето копие. Допишете го бре - лесна работа

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 16 Никой няма да избира руското коце в България. Споко. Проблема е че българите са също толковаа тъппи и вече пуснаха 3 антиБългарски монголски партии в парламента. Задава се и 4та, която да ги обедини. Сляп народ