99

Анонимен

преди 3 месеца

Родствени мой Богове(Легиони, Армагедони) и Бойни(Амазонки), Маги, Магьосноици! Влезте във Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна.... Тя е в Нас! В нашите Сърца и Диша заедно с Нас - с нашия Божествен Космичен Дух! Имам въпрос към Тия днешни млади Българи, които се смятат за Македонци... Знаете ли, че когато се пита "Има ли Господ - това ще кажат Старите Хора!, а на въпрос "Коя девойка е красива - това ще кажат Младите Хора!" Та старите хора казват, че Александър Велики е Велик!

98

Анонимен

преди 3 месеца

Сръбско ***,нека си живеят изолирани!

97

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ще ми набиете минусите, но обективно погледнато човека си е прав. Ние сме решили, че македонците са българи и вместо да сме приятелски настроени и да ги приобщаваме по всеки възможен начин, сме им поставили на инат тези изисквания за българите в конституцията, просто на инат. И те логично ни отвръщат с омраза. За отношенията им с гърците не мога да съдя, но ние сме смешни. Трябва да ги пуснем в ЕС и да се оправят. И без това половината им население са албанци.

96

Зозо

преди 3 месеца

Ся като ги разделят, Албания започва преговори и еврофондове, а Мицко ще срича в Белград пред шефчетата :)))))))))))))))))))))))))))))) Той Боко е казал на *** човек какво се набива :)))))))))))))))))))))))))))))

95

Анонимен

преди 3 месеца

Блазе ни на родените след 70-та. Ще сме съвременници на Путиновата смърт:)

94

Анонимен

преди 3 месеца

Е,то и всички губим накрая.Смъртни сме, маке!

93

Русе

преди 3 месеца

Вето за Албания, ако не впише българите в конституцията:)))

92

Анонимен

преди 3 месеца

Само че ще скъса нещо ако се опъва.

91

Анонимен

преди 3 месеца

СДСМ завинаги, да живее Северна Македония. Българи в Конституцията, отдолу ВМРО ДПМНЕ предатели, путинисти, орбанисти.

90

Анонимен

преди 3 месеца

По примера на съпругата на Спартак - Марица, кръстена на реката Марица, това не означава, че Александър Велики трябва да го къстиме на Тракия, Македония, Мизия, Гетия. Великият Бог - Алексанрър Велики основава град Александрия в Египед... това означава ли, че според днешните Ю Тач Май Тра Ла Ла трябва да я наричаме Африканска Македония? Спомняте ли си в генетичния си код, как нашите пра, пра, пра деди АгМагедони, как с Армия отидоха и основаха Армения?

89

Зозо

преди 3 месеца

Мицкооооо, има един лаф: "По - добре врабче в ръката, от колкото *** в ГЗ" :))))))))))))

88

Цирк

преди 3 месеца

В България няма правителство от 5 години, Радев Руски управлява и е натовец, в Гърция е ново, че ще работят 6 дни в седмицата, а РСМ е кандидат за ЕС?

87

Зозо

преди 3 месеца

Хахаааааааа. Мицко бившият българин, сега събрин, накрая ще спечели един обрязан албански отзад :))))))))))))))))))))))))))))))))))

86

akud

преди 3 месеца

някак си винаги в живота има някакъв баланс , печелиш печелиш печелиш ....печелиш па вземе че загубиш. а в случая и друг вариант нямаше, защото си измислин героя като цялата ваша сърбомаке история

85

Анонимен

преди 3 месеца

"Краят" е още твърде далеч...Ще чакате 50 години, а може и повече.

84

хахаха

преди 3 месеца

тоя па дето говори развален български на къв се прави :)

83

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Като иска Турция РСМ ще влезне в Албания и Турция. Има и сръпски варианти като Южна сръпска Македония.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Цициян Цицковски иска да засмуче някой друг еврофонд затова блъфира. Той може би си мисли че всички ще му се молят да влезе в ЕС. Като не ще да влиза да си стои беден извън съюза и толкова.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Александър е Велик, както и Константин е Велик, затова те са Александър Велики и Константин Велики - понеже те са Богове, както Аспарух е Бог и е Велик, както и дядо Коледа е Бог и е Велик... то че са живели по земята на Боговете - Балканите това означава, че трябва да ги кръстиме на името на някое старо село или река. Има и такива случай, примерно Спартак, който е бил Бог и става Гладиатор по време на Римската империя и е имал съпруга Марица - кръстена на реката Марица.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Мицкоски е много силен и се усмихва така, защото зад него стои Турция!