84

преди 15 години

Плагиатства от Планета тв:-)

83

коментатор

преди 15 години

аз несъм капацитет като професор Вучков литературен и театрален критик не раздавам оценки относно творбата но се съм съгласен с поризанията и сравненията с чалга певиците че било пошло и т. н. вскички седите пред компютъра и се държите за пакета и се кефите кажете ми че не е така ?

82

преди 15 години

Защото тя сама знае, че нейната поезия без разголване не върви. Значи, толкова е изкуство. Никога няма да забравя няколко човека, чиито стихове научих без да искам, просто така ми харесаха. Минаха години, преди да видя как изглежда авторката, изобщо нямаше значение... ти имал ли си щастието да попаднеш на нещо такова???

81

Гошо

преди 15 години

И женицата е горзна и стихотворенията.И добре че не си смъква гащите щото сигурно е много космата между краката :)

80

Светлана

преди 15 години

И аз те подържам,съгласна съм напълно с Вас.Представям си Ботев,Вапцаров,П.Пенев,Раковски и мн.др.да са по-бельо и цитарат стиховете си-срамотаааа

79

преди 15 години

Според теб значи ако поезия която ти пълни душата е рецитирана по бельо тя вече става пошла? Много примитивно мислиш!

78

преди 15 години

Защо си измисляш? Аз изказах отвращението си от тази чалготия, защо не обори моите думи... мъж съм, не завиждам - няма за какво!:-)Това са жалки опити да привлече внимание - както чалгарките пеят кажи речи голи. Защото истинското изкуство не се нуждае от еротика на най-примитивно ниво. Има и съвременна българска поезия, която направо ти пълни душата - тя е за това, поезията. Другото е ***. А събличането като изкуство ми го показва Моника Белучи. Така че тази не може да ме впечатли с никой от опитите си.

77

жена

преди 15 години

ааа, супер готино направено. точно на границата между пошлото и красивото е. чудесно е!!!

76

преди 15 години

Гери е готина, въпреки, че няма нищо по-различно или в повече от всички Жени на Планетата. Добре, че измислиха еротичното бельо, може да тушира и прикрие всички липси и недостатъци. Всеки си има цена, а цената на тялото на Гери е да рецитира голите си стихове пред ценителя на женската плътска поезия Милен Цветков в тишината на неговата стая, така че дерзайте Мъже и Момчета...Поетесата е ангажирана и вече пише за Двореца.

75

=

преди 15 години

mnogo ste bavni ! tova go 4etoh predi sig 1 mesec ! novinite deto gi izkopavate ot minaloto :D

74

преди 15 години

Супер го е измислила момичето! Днешно време дори да напишеш най-гениалното стихотворение на света едва ли ще го прочетат или чуят повече от шепа ентусиасти! С този малко комерсиален подход Гери прави достъпна поезията за широката публика!Храбра постъка! Гери, не слушай пуританите! Ти си супер!

73

преди 15 години

Гери, бих клатушкал апатичнобръснатото ти .Но пък нищо романтичноняма в тух стихче.

72

mf58

преди 15 години

Не съм сигурен, че чух и една дума от "стихчето"...мацка си е!

71

преди 15 години

В маркетинга от доста време е извесно, че голото тяло продава! До сега с хубави момичета се продаваха коли, телевизори и т.н, а сега и стихове! Нищо лошо няма в това! Дано малко чалгари се замислят върху качествената поезия!Евала за идеята!

70

Друг поп

преди 15 години

За *** не става!

69

Владо

преди 15 години

Слабички стихове, това е просто евтин начин да придобие малко интернет популярност... Жалка работа.

68

X

преди 15 години

На третия-четвъртия път се разбира - иска да те самоубие, а това си е по-страшно от русалка.

67

ts

преди 15 години

Mn hubavo stih4e! Bravo,4e ima vse o6te mladi hora zanimava6ti se s poeziq :)! Neveroqtna ideq za reklama :) !

66

Juli

преди 15 години

Независимо от начина по който е решила да популяризира поезията си тези стихове са невероятни и самата тя е абсолютно права, че ако застане по пуловер и започне да рецитира, никой няма да и обърне внимание. И който каквото и да каже съм абсолютно стигурна, че знае, че това е начина.

65

Кики

преди 15 години

Много си прав, който си го може си го може и хората ще го оценят без да пада толкова ниско да се пуска по прашки. Вземете Aretha Franklin например - Нечовешки глас и световно призната не заради тялото, а заради таланта.