485

@ @ @

преди 3 месеца

Руското влияние тук все още е много силно въпреки усилията за неговото изкореняване. Радев , Нинова , Копейкин и зомбираните им последователи са част от миналото, а не от бъдещето на България.

484

До 570

преди 3 месеца

Е те явно и уркопите са го чели и за това пишат Ш.и.Т вместо Щ.Обаче не знаят,че в поезията правописа може и да не се спазва

483

СПОМНЕТЕ СИ СКОРО

преди 3 месеца

КАК УКРАИНСКИЯ ПОСЛАННИК ЧЕТЕШЕ В НС ДЪЛЪГ СПИСЪК В КОИ СКЛАДОВЕ, КАКВИ ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИ ИМАМЕ И ДОКОГА Е СРОКА ИМ НА ГОДНОСТ > всичко знаеше украта, от игла до конец

482

Христо Христов

преди 3 месеца

ЕС наема главорезите. Видяхме го в Словакия. Факт.

481

Анонимен

преди 3 месеца

"Вярата и надеждата на българина към Русия", П.Р. Славейков, 1877 година: "Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв.Кат Русия няма втора, тъй могъща на света; тя е нашата опора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руска пот, ще избавят от неволя, наший падналий народ. ............"

480

ОХ ДОБРЕ ЧЕ ПОНЕ

преди 3 месеца

ТУРСКИ И АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ НЯМАМЕ ТУКА > ама нито един

479

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждам какво могат да шпионират руснаците в България, освен да ни построят АЕЦ Белене и нещо полезно за страната и хората. А в България, бъкаме от шпиони всякакви, които командорят, затова България е в това лошо състояние, чуждия и неговите български слуги, едва ли ги интересуват решаването на проблемите в България, а ги създават тези проблеми и кражби, корупция, гледат на България, като на плячка!

478

като Грузия и САЩ

преди 3 месеца

ПРЕДЛАГАМ да приемем закон за чуждестранните агенти! (на таймс ще им хареса предполагам!) :):):)

477

Таймс да направи

преди 3 месеца

Справка колко американски и западни чужди агенти работят в България- НПОта, медии, фондации и частни лицафинансирани от САЩ или ЕС да работят против българските и за американските интереси! Басирам се, ще са повече от руските чужди агенти..

476

Справка

преди 3 месеца

Таймс да направи справка какво са ни мислили англичаните досега - нищо хубаво май?

475

До 570

преди 3 месеца

Ами така е и се чудя що не си стоят в тяхната Урколандия,а ни занимават с украинските си простотии

474

Анонимен

преди 3 месеца

Много промити мозъци в Бг.

473

До 568

преди 3 месеца

Ами щом Мария Габриел подобно на Боко тиквата първо представа министрите в бъдещия кабинет в посолството на ул Козяк си е така или просто са едни слуги на това посолството,а не на българския избирател

472

До.569

преди 3 месеца

На така наречените Велики сили ,защото още на берлинския конгрес Македония остава във османската империя и дори след войните ,които България губи без да е загубила битка така и не се връща като част от България.Айде ходи и реви дюза твоят Урколандия на друго място

471

Анонимен

преди 3 месеца

Е що ревете за Македония сега, чие дело е,на раша.

470

Е сега

преди 3 месеца

Има и достатъчно предатели които работят за ЦРУ, Козяк и Америка за България! Например 100% от Народното Събрание и Министерството..Там почвата е много благодатна за САЩ :)

469

До 565

преди 3 месеца

Ами като гледам си стоят,а кво правят тук украинските нагляри не мога да разбере

468

Ми Таймс

преди 3 месеца

Така е като разширяваш империята (САЩ, Нато) на Изток..даже чисто географски Русия ни е по-близка от САЩ ..Ние сме източен народ попаднал някак политически на Запад ..

467

Анонимен

преди 3 месеца

Без червен ботуш и завеса на раша в Бг. Имат си територия, да си стоят там.

466

Таймс кво се прави

преди 3 месеца

Че не знае- мнозинството българи са русофили от стотици години, не от 3 години!Има си и причини за това..Не е като САЩ или Британия да са проливали кръв за нас някога! През 14 вековната ни история!