40

Анонимен

преди 1 седмица

Естествено, Русия върви нагоре.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски не е легитимен.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Малко за доверието в управляващите в СССР, сега Русия. Брежнев навремето имаше подкрепа 98%, а на битово ниво само мързеливите не му се подиграваха, що вицове имаше за него. Та и с Путин ситуацията е подобна, тези 81% не означават реална подкрепа. Хората там се опасяват открито да изразят мнението си, знаейки както се случва с тези, които се осмеляват да го направят.

37

:)

преди 1 седмица

Ами това не е като в свободна, демократична България... В Русия, ако критикуваш властта, вкарват те в лагер на смъртта. Смеят ли да не подкрепят?

36

FMC

преди 1 седмица

А кой в Русия ползва евро и долари? Като навремето в България...и без корекомски яйца си живеехме.

35

хахаха

преди 1 седмица

Таварищи, под дулото на автомата ще подкрепя когото ми кажете, стига с тези фалшиви социологически проучвания.Там е диктатура и няма демокрация,всички руснаци са уплашени и обезверени. Затова и подкрепиха метежа на Пригожин.... всичко друго е лъжа.

34

Нормално да расте

преди 1 седмица

Питахме 100 човека - "Подкрепяте ли Путин" от тях 70% са в Гулаг и от останалите 30%, 80% го подкрепят. НАЛИ ДРУГАРИ?

33

Анонимен

преди 1 седмица

Така изглежда ще мине 100%

32

Анонимен

преди 1 седмица

Точно както е било на времето с фюрера

31

Да, да.

преди 1 седмица

При народния каскет изборите се печелеха с 98 процента! Но това не значи че българите му вярваха! Трябва да си с тотално измит мозък, чипиран и абсолютен наивник докато се редиш на опашка за яйца да декларираш че вярваш на вожда!

30

Hahah

преди 1 седмица

Това е малко като доверието на българите към Бойко - само расте. ХАХАХХАХААХХА как беше? Путин лидер, Путин държавник ахахахАХХАХАХАХХАахахахХАХхааххахаХАХахХАа

29

Анонимен

преди 1 седмица

Някои от великите руски интелектуалци като Достоевски, Соловьов, Булгаков и Нердяев навремето са предсказвали, че Русия ще роди антихриста. Ами ето го. Хвърля целия свят в хаос и никой не е в състояние да го спре. Сатаната в човешки образ.

28

Х

преди 1 седмица

с кое точно се справя добре? Целият свят намрази Русия и я изолира. Спасява ги, че имат природни ресурси. Нищо друго...

27

Капитанът

преди 1 седмица

Че кой го интересува това ? Ние сме в Европа и се интересуваме от Европа , а не от азиатските блата и пущинаци и съществата ,които ги населяват.

26

FMC

преди 1 седмица

81% едва ли е, по-скоро нещо от сорта на 31%. Въпросът е, че дори да е 0%, пак никой няма да го свали :) Всъщност...какво ги интересува това еврогеджжендърите, нали Путин почина октомври и е в хладилник?

25

От 1

преди 1 седмица

Видяхте ли как се развихри платеният?? Мноого съм прав. Голяма част от българите се продават за жълти стотинки и разцепват България. Винаги ще сме отходния канал на Европа, за Златен век само ще си мечтаем.

24

пияница мистик

преди 1 седмица

До До Анонимен 20 === Неграмотен си, да. След края на изречението, слагайки точката започваш новото с главна буква. "Бройлер" се пише с "й". Пред "според твоите..." трябваше да сложиш запетая. И тук можеш да си фантазираш, че си на всякаква възраст и че работиш каквато ти работа скимне :))) Според мен си пенсионер от някое село...неграмотен

23

Стилиян

преди 1 седмица

Явно политиката за изпостяване на населението работи с пълна сила. След 35 год преход вече се вижда резултата. БвП на Русия било колко на Сан Франциско нощи че сигурно не знаеш какво е БВП, и други подобни коментари на силно облъчени и умствено обременени хора тук. Стига сте гледали само телевизия вземете прочетете по една книга ей така за обща култура.

22

Анонимен

преди 1 седмица

А на Урсула не и пука от рейтинга и доверието на европейците, там в ЕС всичко се решава със задкулистни сделки и пазарлъци.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.