141

Анонимен

преди 1 седмица

София е хубав град не го оценявате неблагодарници

140

Анонимен

преди 1 седмица

Днес с метла чистя и измитам улиците на Софието и утре ще кандидатствам за кмет, понеже имам опит! Трябва само да получа разрешение от Столипиново!

139

Анонимен

преди 1 седмица

До 140 това за твоят живот не важи за останалите а още повече за България Лъжи себе си 140

138

Анонимен

преди 1 седмица

12 години безвремие!И на държавата и на столицата.Заприличахме на гето,в което един ромски клан вършее,а ние гледаме сеир.Ако не излезем от апатията си,и не подкрепим градивното,ще си останем в гетото.

137

Анонимен

преди 1 седмица

Може ли някой Българин да обясни следното произшествие станало в центъра на столицата: "След като Кмета е разрешил ГейЛезбоПарада в София ....." ....Колко е глобата за това произшествие? Колко павета е разрушило това произшествие?

136

Ббб

преди 1 седмица

Контра-изчегъртването продължава.. Абе като има избори, да са за всичко, кмет, парламент, че и президент. Пълна революция. И после пак. Смянана цялата администрация на всички нива..

135

fdsafaf

преди 1 седмица

Важното е че в деня на Задушница, в който отдаваме почит на нашите починали близки, беше проведен гей парад. Гейовете също имат починали близки. Вместо да ги кълчат зад..ниците в този ден и да захвърлят българското знаме, можеха да запалят свещичка или да се помолят за душите на близките си.

134

ГЕРБ- БСП МАФИЯ

преди 1 седмица

България и София са деграадирали много жестоко. Вместо да се действа с размах за да догоним поне малко многократно по- направени градове като Белград, Букурещ , Тбилиси ,които имат кметове действащи с голям размах тук се карат за две колчета, 3 павета, 5 плочки. Нищо няма да стане от София. Обществото е сбъркано, за всичко са на въпреки , единствено искат паркинги на 10 етажа и това е. Нищо друго не ги интересува повечето съграждани. В едно Тбилиси са преобразили целия си център в София 2 павета

133

131,

преди 1 седмица

Онази ромка се целеше и в парламента,ама зорлем докара 1 процент в цялата страна.Така че,тя е бита карта,не я включвай в играта.Гетата няма да и помогнат.

132

Анонимен

преди 1 седмица

хекимеки защо не беше на прайда? Та той е емблема! Оня плешивия герпер и той. САмо знаят да вият по шишивите медии петли, секири, пигове, близове и т.н.

131

До126

преди 1 седмица

Ти откога си в София и ходиш по трАтоари бе мушморок? Та и мнение има селяка!

130

браво

преди 1 седмица

не се притеснявайте господа, София и Варна вече са свободни от гербавите престъпници скоро и другите градове

129

хахахахх

преди 1 седмица

Нямаш този гъ.ззз за нови избори в София, ай да те видим хвърли оставката, онази ромка те би, този път и документално ще те бие!

128

Анонимен

преди 1 седмица

Нагъл, по - нагъл, най - нагъл ....Отроче на ченгета

127

До 121

преди 1 седмица

Какво точно се направи бе юнак? Само приказки и нищо на мегдана !Какви тротоари ,какви улици ?? Че то и по времето на Фандъкова се свършиха толкова много неща без да се вдига шум.А в Лозенец нищо не се случва!

126

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

васка има много вътрешни усещания, а иначе, въпреки стараниета на м. църпърцърова, в бтв, където задаваше и сама си подаваше отговори , Цветната мома разбра, че няма кой да я води ... за ухото. И май ще си ходи при р омлянина инструктор.

125

Българин

преди 1 седмица

Затвор за програмиста, който се отрече от тези, които са го създали.

124

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ-ДПС са милиционери. А Фандъка съсипа София, няма един тратоар и една равна улица, всичко е дупки и коловози

123

До 113

преди 1 седмица

Ти си явно от столичаните в повече.Ние 4ук не казваме ей тъй,а така.И това не е шосе,а улица.Ходи си на село и коментирай на шосето.Тук не ти е мястото.

122

Анонимен

преди 1 седмица

Карам кола с мадама до мен една. Гледам стопаджия със знак стоп ме спира и пари ми иска за да си купел ракия! Гледам го, гледам го, а той към мен не гледа, а се взира към бедрата на мадамата в автомобила! Казвам му стопирай по нататък за пари да имаш за ракия и мене ме пусни, а таз мадама ти я давам аз, за да може довечера след като се напиеш да правиж с нея чапраз. И той се съгласи! Мадамата взе и в ръка и вложи стоп да спира тя за пари Милиардери, Милионери и Милиционери!