134

Ицо

преди 1 седмица

Само се замислете ако вече бяхме президентска република, според ИТН, пълната власт щеше да е на Пацо Шнорхела или на Доган. До кога ще се толерират тези предатели? Вижте им само физиономиите, тези не поквират киртеиите за хора, не за политици.

133

хахаха

преди 1 седмица

селянчетата се облекли в костюми и станали граждани :)

132

Анонимен

преди 1 седмица

Балабанов - смешен въздухар, надут с разреден въздух!

131

Рендето

преди 1 седмица

Любопитно ми е, ако вместо Тошко Африкански, това предложение беше направено от Мутрата Борисов или Киро Т., колко ли от вас щяха да ревнат с цяло гърло - Дааа...!!!!!!

130

Някой

преди 1 седмица

Хора които са се правили на клоуни и на шутове в комедийно шоу, не мога да ги възприема на сериозно да управляват държавата, само физиономиите като им види човек и до там , но като има *** гласоподаватели да ги избират за депутати това е положението, демокрация е !!!

129

Анонимен

преди 1 седмица

Тия са "от трън та на глог" партията. Президентската република по никаквъ начин няма да увеличи избирателната активност, но от друга страна ще концентрира властта в ръцете на още по-малък кръг хора. И като гледаме коя е първата политическа сила - ще даде на тепсия държавата на ГЕРБ. Ама това не е изнендаващо. Всяка постъпка на ИТН е в тяхна услуга. Черните дрехи не кирят от нас колко са тъмни душите им.

128

ужасонски

преди 1 седмица

Ужас. Не ви ли приличат на маймуни от африка, облечени в костюми ?

127

Слави Трифонов

преди 1 седмица

като президент ще е подобаващ завършек за петата българска държава.

126

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя не е добре горкия. Има 3 партии с болни глупави хора, които нямат план за България. Говорят общи популизми и до там. Никой в Европа не ги харесва. Абсолютно никакви силички нямат за да променят нещо в България . Обаче сис сигурност и вредят.

125

Тошко

преди 1 седмица

Тошко не само ходи прав под масата. Тошко ходи прав под стола.

124

до 115

преди 1 седмица

""""Всяка една концентрация на власт е вредна и опасна."""" ------ Ти сигурен ли си???? Народа е Суверена, който трябва да Делегира власта, а не машинациите и договорките между партийните Лидери, които си разделят "Баницата" зад затворени врати и излъчват премиер, за който НИКОЙ ПРЯКО НЕ Е ГЛАСУВАЛ!!!!!!!

123

Тошко

преди 1 седмица

Тошко като иска да се качи на бордюра взима асансьор.

122

Тошко

преди 1 седмица

Тошко искал да става джуджe ама не го взели щото е много нисък.

121

Ха,ха

преди 1 седмица

Тошко африкански изнудва Радев.Дай ни мандата,а ние ще направим президентска република.Елементарно!

120

Един човек да решава

преди 1 седмица

Това да не ти е Русия и крепостните селяни там..??..... Българина е свободен и не се подчинява на президенти, царе и тем подобни МЕРАКЛИИ.....

119

Анонимен

преди 1 седмица

слфчу у тошко искат да станем Беларус, ами НЕ, мерси!

118

Хюсейн Хафъзов

преди 1 седмица

ДПС ДПС ДПС

117

до 101

преди 1 седмица

"""""И по какъв начин президентската република ше подобри избирателната активност?!"""""" ------------ Повярвай, ще я повиши!!!!! Край на многоходовите далаверки и коалиции, край на компромисите, край на политическия рекет, И Най-Важното - край на ДПС с прякото му и скрито участие в управлението на институциите и държавата!!!! Именно поради изброените по-горе причини ДПС се страхува от Президентската република!!!

116

НЕ НА ТЕРОРА..!!

преди 1 седмица

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ..!!

115

До 108

преди 1 седмица

Абе и тоя Тошко не е стока,ама да ти напомня думите на Атанас Буров казани преди много години.Българсия парламент не е с сборище на най-умните и най-кадърните хора в България, а е сборище на на най-зловердните хора ,влюбени в келепира си в кесията си, но не и в България