498

Анонимен

преди 1 седмица

Къде са лъжите -- всички му виждат делата, които се изразяват в милиарди загуби за държавата. съучастниците му естествено нищо не виждат -- в парламента ходят с наведени глави, сигурно осъзнават в какво са се замесили.

497

Анонимен

преди 1 седмица

Шарлатаните с Борисов лягат с Борисов стават ако не е Борисов незнам шарлатаните с какво друго могат да говорят така излъгаха шараните Борисов е ЛИДЕР 22 години пише история шарлатани божковисти

496

Анонимен

преди 1 седмица

абсолютен национален предател.

495

Анонимен

преди 1 седмица

До 497 като лъжеш тези глупости по сайтовете по добре ли ти е лелелеле колко потъване на 497 и не само на теб но и на останалите драскачи бедни

494

Анонимен

преди 1 седмица

Жлъчни Шарлатани бълват гадости невиждани стигнаха твърде далеч не можаха да го изхвърлят от политиката вече четвърта година ала бала с президента купуваха депутати кодове предлагаха богати спонсори пари и даваха управляваха но неможачи алчни не станат то не беше очерняне то не беше саботиране без да и пука за държавата Борисов та Борисов

493

Анонимен

преди 1 седмица

"Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен" -- а ти какво си направил досега за гражданите на българия ? -- ти си заплаха за националната сигурност. Ако не го осъзнаваш си на много ниско интелектуално ниво. Защо трябва да те търпят десетилетия ? държавата е инвалидизирана и институциите не могат да действат самостоятелно срещу мафиоти като него.Използва реториката ес и нато за да разрушава икономиката на България, няма никакво оправдание. В унгария Орбан се е усетил.

492

681

преди 1 седмица

кой пък сее намразил че да се занимава с тебе!!??

491

Анонимен

преди 1 седмица

Мутрата, оцапал гащите чак тука мирише

490

ми то хубуу

преди 1 седмица

че намекваш за Брендо, ама вземи пример от него и се предай на следствието и прокуратурата, че ставаш "3 в 1", смешен, жалък, че и омразен.

489

Анонимен

преди 1 седмица

Буци , Буци , да бе станал артист , да не би станал за резил . Заради Украйна щели да го батисва някой , кой бе хлъзгав и защо , за дето козируваш лазейки пред началниците от Брюксел и Вашингтон , та това е несериозно основание , ти успешно го умееш и пред други това , твоята тактика е лавиране и усукване според конюнктурата , а това с 200-та помниш ли го , за това тия за които намекваш трябва медал да ти дадат .

488

Странна работа

преди 1 седмица

Академи Денко що не искат да го убиват, ами само този? Хмм...

487

Да ни е жив и здрав

преди 1 седмица

Нека си пожелаем да ни е жив и здрав Бойко Борисов и да започнем да го виждаме в съда на делата по подозрение за чутовна корупция, в които го подозира цялото общество.

486

Кръстника 4 из Банки

преди 1 седмица

В Кръстника едно като Сони Корлеоне влезе във война със Солоцо и него така го пазеха със снайпери пред къщата.

485

Анонимен

преди 1 седмица

Колко кирчовци тук лика прилика сте си

484

Жлъчен Гербер - 485

преди 1 седмица

На жлъчните ГЕРБ-аджии пак Промяната им е виновна - Промяната искала да убива Тиквата. Ха-ха-ха

483

Безсрамната Тиква

преди 1 седмица

Пак бута кокалите на покойния Алексей. Това не е морално. Този няма ли морален компас?

482

Анонимен

преди 1 седмица

Коментаторите са неприятни меко казано злоба жлъч омраза завист коментатори това сте вие ив живота ви

481

Анонимен

преди 1 седмица

Шарлатаните и техните спонсори не успяха да го изхвърлят от политиката какво ли не правеха без да и пука за държавата и вече търсят другото

480

Анонимен

преди 1 седмица

Е, все нямаме късмет. Последният беше на световното по футбол в САЩ през 1994г. Време е пак да да ни се случи нещо хубаво, макар и след 30 години. Дай Боже!

479

Театро

преди 1 седмица

Абе това е страшна далавера - правиш партия, казваш че са ти вдигнали мерника и после 5 години с охрана от НСО. И като ти свалят охраната - пак казваш, че положението е на умирачка и айде - още 5 години охрана.