87

Анонимен

преди 1 седмица

Ни мои да бъди, нале ГМО храните щяха да спасят светъ от глааад ???? Ко стана уе маййнааа

86

Анонимен

преди 1 седмица

при Тодор Живков българите ги спираха на 30 км от вътрешния край на границата за да не бягат от земния рай НРБ.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Западният Вуте не иска той да е добре, той иска руският и китайският Геле да е зле. Всяка страна, която се развие, става заплаха за Западния Вуте. За Западния Вуте най-големите приятели са Африка и Индия. Западният Вуте се грижи за тях, дава им помощи, за да останат бедни и зависими приятели. Приятел на Западният Вуте означава да си беден и да работиш за неговото богатство. Западният Вуте щедро дава на африканеца слънчев панел за хладилника на болницата-барака.

84

Анонимен

преди 1 седмица

До фон дер Говнен Населението е 8,5 милиарда. Няма място за толкова автомобили на Земята. Иначе е готино с кола.

83

при Тодор Живков

преди 1 седмица

При Тодор Живков българите мислеха, че думата оцеляване се отнася само за животнитe и за хора попаднали на безлюден остров или в джунглата, или за военно време. Никой не можеше дори да си помисли, че може да се наложи да оцелява в България. И българите много страдаха и много се мъчеха, защото банани имаше само на нова година, копнееха и жадуваха за целогодишен бананен режим. И копнежите им се сбъднаха, сега българите имат много банани.

82

Анонимен

преди 1 седмица

Декар земя няма да може да се измери с пари

81

фон дер Говнен

преди 1 седмица

Яжте червеи и насекоми и карайте колела.

80

в Русия е изобилие

преди 1 седмица

За кой свят става дума? Русия разполага с изобилие от храна и вода! Русия може да изхрани без проблем 4 милиарда на своята територия.

79

Анонимен

преди 1 седмица

"35 години мизерстват" и правят 4 часови опашки на 7 броя ГКПП за Гърция за почивка. А при бай тошо децата слънчасваха на полето за по 40ст на ден за да събират реколта за московския господар. Та така руска шлюхо.

78

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ изсмукаха всичко от целия свят, остана само Европа до където още могат да се домогнат и да изсмукват, иначе навсякъде им биха дузпата.

77

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 93 Ама защо не си заминал за уникалната страна русия?

76

тъп народ дебили

преди 1 седмица

Вече 35 години мизерстват и ручат жабетата, и се надяват, че най-после, ето сега, в най-скоро време, този път вече ще станат като Запада и ще заживеят като самодоволни оядени западняци, само още малко да потърпят мизерията и да се погьзат още малко на САЩ и на Брюксел и после - кеф, кеф, кеф!

75

Анонимен

преди 1 седмица

Русия е уникална страна, няма такава друга страна която разполага с всичко необходимо. Русия няма нужда от останалия свят за да съществува. Русия разполага с всичко необходимо - земи, води, гори, природа, продоволствия, ресурси, енергии. А ако останалият свят пречи на Русия, Русия може да го унищожи. Дори целият останал свят да се закрие или да бъде унищожен, Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си.

74

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 88 И що ни един глупав русофил не е заминал за прекрасната русия? Включително ти? Не щеш ли да си живееш прекрасно?

73

Живот в Ада

преди 1 седмица

Hell Joseon - eдна от най-ниските раждаемости, най-бързо умиращата нация - 0.7(в България е 1.6 да се запази нацията небходима повече от 2.0) Само 19% от населението в детеродна възрас възнамеряват да имат дете. 80% до 35 години са безбрачни. Безработица, чудовищна конкуренция ако вече имаш работа, дълъг работен ден, почти без почивни дни и отпуски, невъзможност да се спести за образование на детето. Южнокорейците отказват да се възпроизвеждат като нация, младите наричат страната си адски Чосон. Количеството педиатри спад с 12% - няма кого да лекуват, психиатрите - 76% увеличение.

72

Анонимен

преди 1 седмица

Много русофили ще измрат.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Русия е най-големият производител на продоволствия и ще става още по-голям. Русия е най-големият производител на енергии, и зелени и каквито и да са, и ще става още по-голям. Кризата за енергии и продоволствия ще се задълбочава в целия свят. А Европа няма нищо, бедна като мишка. Все повече губи технологичното си превъзхоство. И възбникават въпроси - с какво да нахраним децата си, с какво да се топлят зимата. С какво да въоръжим армиите си. С кого да се съюзим така че да не ни нападнат. А пред Русия тези проблеми не стоят.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Паника и страх, че умори половина оф-цъ.:))

69

земя и вода има

преди 1 седмица

земеделци няма....

68

ама не е така

преди 1 седмица

До Анонимен: "На Запад храната е почти безплатна,ЗАЩОТО и домашните животни не я искат- а се дава на населението от държавата и се плаща от държавата на производителите ЗАЩОТО иначе ще има революция и ще има и комунизъм в управлението.