209

дo 218

преди 2 седмици

Нищо не пречи да бъдат включени в референдум накуп всички неща вълнуващи българина, включително и забраната на парада на сексуално сбърканите.

208

да ама не

преди 2 седмици

Както винаги е оказва най големите развратници и заклети ергени са най-напред в манифестацията за семейство.Баш целувачмът на журналистки е борез за семейство -малко неубедително.

207

Хахахахахахахахахаха

преди 2 седмици

И как пък само шепа им бе цили изпитват някаква заплаха към семействата си? Очевадно е, че тази про сто тия няма подкрепа на гражданите! Не изпитвам НИКАКВА заплаха към семейството или детето ми. Изумително как някакви хора живеят в измислен свят, че дори протестират срещу него! СМЕШНИЦИ!

206

Анонимен

преди 2 седмици

До 210.За важните за живота неща референдум няма, до прайдовете опряха.:))

205

Анонимен

преди 2 седмици

Пegepacтията няма място в България.

204

Брака е мечи капан

преди 2 седмици

Брака е капан - една пирамида, с която жената взима всичко от мъжа, изцежда го и след като го убие, даже не и е жал и си намира любовник за половин ден още на погребението.

203

Анонимен

преди 2 седмици

Шествието на католика Шкварек, по-католик от папата. Скоро ще поиска и забрана на абортите, също като в родната на баща му. А традиционното българско семейство го знаем - бой по жената и децата, веем байряци и крещим до несвяст - Българи юнаци!

202

Анонимен

преди 2 седмици

Яхвайте въ-лн/ата, други проблеми няма.:))

201

Анонимен

преди 2 седмици

Лицемери!

200

Знаете ли тоо виц:

преди 2 седмици

Шкварек и приятели се събрали на центъра и започнали да протестират: "Искаме! Искаме! Искаме! Искаме!", започнали да викат те и по едно време излиза Президента Желю Желев и им казва: "Какво искате бе?", а Шкравек рекъл: "Ми кот дадеш ве бате"

199

Анонимен

преди 2 седмици

Мисля, че е крайно време да се направи национален референдум "за или против София прайд" и да се уважи волята на населението. Не е нормално подобно нещо да ни бъде налагано отвън, а полицията да защитава нежелана проява на родна територия.

198

Не се женете

преди 2 седмици

Това е мечи капан от който няма измъкване!!!!

197

Баба Гуси

преди 2 седмици

Баба Гуси, Бойка Кълдъръм Ханъма и Слави Трифонов бяха ли на протеста на Шкравек?

196

Анонимен

преди 2 седмици

Гласувайте за възраждане и величие ако искате ергенски данък и задължителна казарма пак.Да ви тъпчат с бром, за да не ставате гейове там

195

Мм

преди 2 седмици

Този прайд го има от десетки години като съм ходил около 2000 на техно парти в центъра на софия мирно и спокойно... къв е проблема на копейкин и другите циркаджии... то по големи обратни от тях има ли

194

Анонимен

преди 2 седмици

"Най-крещящите хомофоби в повечето случаи са скрити обратни"-------------Стандартната опорка на всеки гей.

193

Анонимен

преди 2 седмици

Новия проект на Бойко и Шиши, поляка католик

192

Анонимен

преди 2 седмици

Брака е окови и затвор и ограбване на мъжа. Семейството е конспирация на жените - таен заговор омерта за да ограбват хората (мъжете). Целта на всяка жена е да завърти някой заможен мъж в измамната си схема, да го кръсти брак, след което да почне да му пили на главата постоянно да и купува неща и да и дава пари и да ходят на почивки - ГАДОСТ!

191

Василев

преди 2 седмици

До Ари Голдберг!Браво!!!Това е целта на занятието да има една сива маса от безхарактерни ходещи сенки, които са с промити мозъци!И това никак не е случайно!Безхарактерният човек не може да направи един истински протест, камо ли да вдигне революция и да се бори за права и свободи!Това е животът селяни прости, животът е жесток и вие вече сте в месомелачката, не матрица а месомелачка!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

190

Стилиян

преди 2 седмици

Браво. Едно от малкото смислени неща който се случват у нас