57

До Анонимен 66

преди 1 седмица

Не са 30 държавите, които командват света....................много по-малко са..............около 10 държави са в основата на Новия световен ред!!!

56

Анонимен

преди 1 седмица

Копейки с 2 мозъчни клетки тръгнали да мъдрят геополитика. Вашия pycopoб Иво Христов си ви го каза, че сте ***, отивайте да спорите с него. Отивайте в сектата днеска да си правите гей-оргия с Веско и пoдчовек Марков. Вчера правиха молебен за смяна на резбата.

55

До 64

преди 1 седмица

Аре у лево,че нищо не ти се разбира тук не ти е Урколадия да ни занимаваш с украинските си простотии и версии

54

Закривай окрайна!

преди 1 седмица

Вън наглите окраинци!

53

До 60

преди 1 седмица

Просто американците го използват това НАТО да си пробутват техните интереси същото е и с ООН

52

ритник в задника ти

преди 1 седмица

...а от Москва си попръцкват и се смеят на глупостите на ООН...

51

Анонимен

преди 1 седмица

ООН би следвало да се държи като независима световна организация, а не като една от машите на САЩ и НАТО. Вижда се, че реално около 30-35 държави командват света. Само че тая ситуация се променя, защото азиатските, южноамериканските и африканските държави се съюзяват и резултатът е БРИКС. Засега в БРИКС членуват малко, но силни държави и това е първата лястовица. Ако НАТО продължава да вилнее нищо чудно да се излюпи алтернативна военна организация, която да се противопостави на САЩ и Китай.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Това което Ким прави в собствената си страна и ако това е неприемливо според ООН САЩ го правят в целия свят с още някои " екстри " като реални войни , КИМ само си пуща ракети да фъркат .Това са факти що се отнася до човечеството , което било " проблем " на ООН .

49

60 who the fuck

преди 1 седмица

are you..и защо някой трябва да пита рушофилскитеКурволяци?

48

До 55

преди 1 седмица

Е кво общо има САЩ с европейския съюз не знам да са член на тоя съюз пък и НАТО трябва да е военен,a не политически съюз ,а то не е съюз,а направо диктатура,а Украйна нито е член на ЕС нито на НАТО та някой да има някакви задължения и ангажименти към нея

47

Анонимен

преди 1 седмица

ООН дръпнало ушите на Русия ! То оонето да гледа само русия да не му дръпне ушите , че ще му отнесе и главата

46

България

преди 1 седмица

е в НАТО незаконно............................там ни вкара един ционист, евреин, антибългарин, лигльо и ревльо.........................................Соломон Паси..................нямаше референдум , никой не е питал БГ-народ дали искаме НАТО или не!!Оня тъ@@пак Пасито се фукаше с един стар и грозен трабант и ревеше като жена при влизането на България в НАТО............гадината и масона Паси!!!

45

???

преди 1 седмица

Защо нямаше референдум дали българите искаме НАТО или не???НАТО е един агресивен съюз, а не отбранителен.................доказателства за това-бол!!!

44

До.51

преди 1 седмица

Има украинска просия и простотия,а Зе клоуна го разхождат по фронта руснаците като цветарка На времето имаше една електрона игра ,където един вълк се опитваше да събира яйца които падат от 4 места и беше голяма разходка ,а като се забързат яйцата става веселба и украинците са същата работа чудят се къде да пращат и коя дупка да запълнят

43

България

преди 1 седмица

Унгария и Австрия са най-отрязаните по територия държави след края на първата световна война........................1919 г.................затова може да благодарите на Франция и Англия...............четете историята , бе....................и не продължавайта да ми хвалите гадните франсета и ингелизи!!!

42

до 49

преди 1 седмица

Иначе съм съгласен с теб..................................днес ролята на САЩ за България е по-скоро вредна и отрицателна, но ние сме в ЕС и НАТО.................и от НАТО няма излизане, а там ни вкараха ционистите ..................оня тъ@@пак, антибългарин, лигльо и ревльо Соломон Паси!!!!

41

51 що да не би

преди 1 седмица

да има настъпление?

40

До 49

преди 1 седмица

Говоря за ролята на САЩ в БГ-история, при подписването на Ньоския договор - 1919 г. американският президент Уилсън защитава България, ако зависеше само от Англия и Франция, сега България щеше да е още по-малка държава!Освен това и някои добри неща са дошли от САЩ.............например Интернет!

39

До 47

преди 1 седмица

Ами ей там е Украйна ходи да провериш ,а не да ни занимаваш с украинските си глупости,а кво страна с контрата,къде са западните танкове

38

Хан Крум

преди 1 седмица

"Като не искаш мира, на ти секира"..............Путин от 20 години предлага равностойни отношения със западните държави(Англия, Франция и САЩ)................те се правят на луди и смятат руснаците за второ качество хора..............сега ще разберат какво е да дразниш мечката, но по-трудния начин!