179

Анонимен

преди 1 седмица

"Русия цъфна и върза в БРИКС," Защо, 3% разтеж не ми изглежда лошо. А колко има западна Европа.

178

Анонимен

преди 1 седмица

Китай и васалитему бункерния плъх и блатото му къде се слага лидер я да си седи тан в дънот в Брикс има поне 3-4 страни с по силна от руската икономика

177

Анонимен

преди 1 седмица

Германец. Сега разработват обменна валута на Брикс. Мислят да я гарантират с кошница от стоки, като нефт, газ, злато, метали и тн. Ако това стане аз ще съм първият да си обмени спестяванията. Очаквайм обаче вой, вой до звездите на ненормалната олигархия и всякакви пречки.

176

Анонимен

преди 1 седмица

Поздравления за Путин и Си!

175

Василев

преди 1 седмица

Русия цъфна и върза в БРИКС, а когато търгуваше,имаше съвместни производства и продаваше суровини на бедните загниващи страни от ЕС изнемогваше!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

174

До факт

преди 1 седмица

Човека ти пише за образование тоя веднага го обръща на някакви колонници, факт е само, че образованието е тотал щета след 89г. остави ги ти петоколонниците, кажи първите 4 колони кво ги правим.

173

До 208:

преди 1 седмица

Единственото нещо по опасно от врага за руският екипаж е собственото му съветско возило.

172

До 208:

преди 1 седмица

Кои ракети? Ония които бъркат техните собствени села с украински градове ли? И понеже имат ултра модерни ракети за атака и защита затова черноморският им флот гние на дъното. Или ултра модерните им торпеда като онова на Курск което я превърна в подводна атракция? За тях ли говориш?

171

До207

преди 1 седмица

Няма нужда вече от лозунги, просто отиваш на парада на лгблгл, многополовите и тва казва всичко.

170

Анонимен

преди 1 седмица

"До До205 Коя свобода са ти "ограничили" САЩ и ЕС? :)))" Свободата на словото например. Засега. Концлагерите ще дойдат по-късно.

169

Германец

преди 1 седмица

Когато видя рушофилистик да обърне десетките си левове спестявания (няма повече, защото... рушофилистик) в юани и/или рубли, тогава ще започна да ги храня само до трето коляно, а не до девето като сега.

168

Те са!

преди 1 седмица

Велики!

167

Анонимен

преди 1 седмица

Каквото и да е било образованието по времето на социализма, след това пропадна с пъти. Доказателство са коментарите тук, политическия избор, корупцията изяла всичко и пълната липса на каквато и да справедливост.

166

До205

преди 1 седмица

То ЕС и САЩ не падат по долу от руската диктатура и няма значение като какви се определят, "свободата санчо е на върха на копието", самоче евро болшевиките така успаха хората с лъскави дрънкулки, че забравиха свободата, вече толкова права отнеха и толкова заробващи данъци и все били за наше добро, нема а са плашиш, скоро комунизма ша ти са стува, егати свободата е било.

165

Анонимен

преди 1 седмица

"Хаха, те *** 30 години.. " Завърти глава, огледай се около себе си и ще видиш какво са произвели. Самолетоносачи още не могат да правят, но и няма нужда, бързите ракети с голям обсег ги обезмислиха. Каквито оръжия им трябват Русия ще им ги продаде.

164

:)))

преди 1 седмица

Дайте лозунги от Тутраканската селищна система!

163

Анонимен

преди 1 седмица

До 183. Няма нужда да описваш битието си тук. Тривиално и без интересно е. Участвай в обмена на идеи, ако имаш такива.

162

До 202:

преди 1 седмица

Тази година фабрика за полупроводници, догодина за цели проводници. Като беше толкова прекрасен соца защо му трябваше да строи стена да спира щастливи комунисти да бягат, а не да спира нещастни капиталисти да идват?

161

Анонимен

преди 1 седмица

Ти драги наистина си много глупав. Китай, Русия, Брикс са за свободна търговия. Европа и САЩ са жертва на следващата измишльотина след комунизма. Русия не се определя с никаква идеология. Запада се определя с някакви ненормални "ценности". Прочети за Хиро Онода, това си ти.

160

До189

преди 1 седмица

И кво като е имало лозунги, сегашните лозунги за някви евроатлантически ценности да изправяме краставици, ощастливяваме кокошки, прасета, пedaли и кви ли още не твари по ли те кефят, нещата са едни и същи, просто нямаш нищо в кухата хралупа да го разбереш.