484

Развеселен

преди 1 седмица

До Западната пропаганда Ми като гледам и Путин не може, затова и само обяснява как целите щели да се постигнат, ама първо чака да види откъде ще ги изритат, за да обяви, че това било част от "плана" :)) Откак избегаха на другия бряг на Днепър тва стана като някакъв виц :))))

483

Анонимен

преди 1 седмица

Писача би ли заложил топчиците за умозаключението си ?

482

Западната пропаганда

преди 1 седмица

Не може да реши какви са целите на Путин. До Часов Яр ли ще завладее, до Полша, до Берлин или до Куба? А може и до Марс :)

481

КЪСНО Е ЧАДО....

преди 1 седмица

Украйна вече има ядрено оръжие и е почти--- ЧАСТ ОТ НАТО!!!....ЗАБРАВЕТЕ РУСКИТЕ ОПОРКИ И ПРОСТОТИЙ...ХАХАХА

480

Анонимен

преди 1 седмица

Каква стана тя. Европа са уплаши да не я откъснат от САЩ, пък то Русия нямала сили даже да пръдне.

479

СМЕХ....

преди 1 седмица

КЪВ " ИСТАМБУЛСКИ ДОГОВОР" , КОГАТО ТАМ ЗА МАЛКО ДА МУ СЧУПЯТ ЧЕНЕТО НА РУСКИЯ ДИПЛОМАТ, КОГАТО СЕ ОПИТА ДА СКЪСА ЗНАМЕТО НА УКРАЙНА....ХАХАХА.....ОТНЕСЕ ГО---КАТО БРЪМБАР СЛАМКА У ГЗ.

478

Истанбулски мирен до

преди 1 седмица

Русия НЕ иска цяла Украйнате и части не искаха, искаха неутрален статус на Украйна извън Нато както показва Мирното споразумение от 22 Март в Истанбул! Публикувано от Ню Йорк Таймс дума по дума!

477

АМИ, ДА....

преди 1 седмица

"МОСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО"---- НЯМА НИЩО ОБЩО С КИЕВСКАТА РУС, ЗАЩОТО СА АЗИАТСКИ И ТАТАРСКИ ПЛЕМЕНА !

476

Анонимен

преди 1 седмица

До До 477 Опорката ви, че Русия имала намерение да проточва войната с целите, които сте посочили не отговаря на опорката ви, че щяла да преговаря за прекратяване на войната. Няма как едновременно нарочно да иска да я удължава и да се опитва да я прекрати!

475

СМЕХ....

преди 1 седмица

На нашите и американските вестници КАТО СИ ПЛАТИШ, ПИШАТ КАКВОТО КАЖЕШ--- докато на руските е -- КАКВОТО КАЖЕ ПУТИН.../ ИЛИ Т. ЖИВКОВ/....ХАХАХАААА...ТАКА Е И С " МАГНИТСКИ"!!!!!!

474

До 477

преди 1 седмица

Е тя преговаряше до един момент! Ню Йорк Таймс публикува Истанбулският Мирен договор от 24.03.2022 но тогава Джонсън и Байдън забраниха на Зеленски да подпише мир..

473

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 472 Ами, идеално. Значи всякакви приказки за това как Русия преговаряла за мир са пълни фейкове и измислици.

472

Украйна

преди 1 седмица

До Само Новорусия Ще си върне окупираните от руските фашисти територии на Украйна.

471

Само Новорусия

преди 1 седмица

Русия ще си вземе бившата Новорусия, харизана безхаберно от Ленин и Хрушчов на хохлите.

470

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците си мислеха че ще си върнат земята даром. Явно пак ще трабва да воюват за нея. Имат повече земя отколкото могат да си позволят с изостаналия си мозък.

469

До 466

преди 1 седмица

Русия ли е оплодила прабаба ти, та ако не била Русия и тебе нямало да те има..??..... Пълни глупости - Русия и Турция си гледат техния интерес, а ти си про100

468

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците не бързат с Украйна. Първо ще поизбият радикалите, ще направят досиета на хитрите, ще забележат повлияните от запада и ще поизтощят и без това малкото ресурси предназначени за западна европа, карайки ги да произвездат оръжие за украинчетата. Това са процеси, изискващи време. За къде да бързат? А и запада трябва да храни Украйна, това са сериозни разходи. По 1000 евро на украинец на месец 10 милиона украинци, това е доста пари.

467

Анонимен

преди 1 седмица

Кучето чакало да му паднат на бика топките. Така и ние чакаме да свърши войната.

466

Факти

преди 1 седмица

До Анонимен 466 Ако я нямаше България сега изобщо нямаше да има Русия. Не го забравяйте.

465

Пян_Гъ

преди 1 седмица

"Русия няма сили да си върне цяла Украйна" -- Не разбрах кой (мъдрец!) стига до този извод. Ако е Джордж (с типично "английската" фамилия) Фридман от Съвета за външни отношения, си имайте едно наум. В смисъл, че не е безпристрастен, а радетел за унищожението на Европа. Който не вярва, да потърси интервютата му отпреди 10-12 г. Още тогава огласиха плановете си за "руската агресия" и за "необходимостта европейците да воюват". Конспирация ли??? Нее, няма такъу ниещу!!!