49

КИМ ЧЕН :

преди 2 седмици

ПУТИН ОЦЕНЯВА ПОМОЩТА, КОЯТО ПОЛУЧАВА ОТ ПП ДБ.....

48

Анонимен

преди 2 седмици

Прецедател има и сега но не е от ГЕРП. Това е проблема, че не Ристо е виновен а че Лойко е лаком. На избори но народа не гласува та какво ще направи с избори и пак нищо.

47

Г557дт

преди 2 седмици

Бойко Борисов и Делян Пеевски са причина за този хаос в държавата!

46

Анонимен

преди 2 седмици

Че той боко управлява и със сегашното служебно правителство.. всичко останало е театър за пред уфтсеете.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Анти герб настроенията са доста силни бза да си струва правителство на Герб. След сглобката с ПП герб все едно са управлявали.

44

През последните

преди 2 седмици

Три години,Борисов пет пъти ни прати на избори.И нито веднъж не състави правителство.Спимнете си само колко пъти Къдравата Сю връщаше мандатаю.

43

Черноризец Хлабав

преди 2 седмици

Винаги вината е навън, а не в нас самите. В никакъв случай Тиквун не се е докарал до тук с лъжи и шикаклкавене и постоянна смяна на мнение през 3 минути. Той е много постоянен и последователен политик и не всяка внушения в простият си електорат. Всеки, който мисли различно е дълбоко заблуден. Тиквун е първа тиква сред тиквите и трябва да му се вярва на всяка дума.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Място на Борисов и Пеевски е в затвора на ЦРУ в Румъния. Тези трафиканти са с досие и заповед във всички ЕС държави, само в България не може да ги арестувате. Накрая ще им се направи граждански арест, щом службите са съветски. Това ли искате. Цял свят ви казва махнете Пеевски и Борисов

41

Анонимен

преди 2 седмици

ДРУГАРЕ ОТ ПП! ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕДАДЕТЕ ВЛАСТТА НА ГЕРБ! ТОВА БЕШЕ СГЛОБКАТА, ПОМНИМ, ВИЕ Я РАЗРУШИТЕ! МИСЛИТЕ, ЧЕ НИ МАНИПУЛИРАТЕ ЛИ? АЙ СТИГА ПИСАЛ ТУК, ЧЕ НАЕСЕН ЩЕ ИЗЛЕТИТЕ ОТ НС!

40

Мнение

преди 2 седмици

Единственият, който седна в скута на Пеевски е Борисов! Може би Пеевски го държи с компромати???.

39

Апокалипсисът

преди 2 седмици

Се задава със страшна сила....Шумкарите от Харвардията са непреклонни и търсят реванш! Готови са на тежка нелегална партизанска съпротива срещу задаващия се мутроиден режим на Шиши и Баце...Вече чистят всички землянки из Балкана...Нестимир е осигурил първия камион с провизии-30 щайги пици и кристали, 35 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам майстор Цветко, 2000 одеяла презервативи и манерки...въъъъх

38

Анонимен

преди 2 седмици

на Бойко все някой друг му е виновен,ами като не можеш подавай оставка,пенсионирай се ,Пеевски поне ще тропне и сложи в ред държавата.трябва диктатор в тази територия,някой да ви плесне зад врата.

37

Истината!!!

преди 2 седмици

Борисов за втори път се опита да прецака и излъже Христо Иванов както през 2016 г.! Но Христо Иванов се усети и го игнорира!

36

Шекер маала

преди 2 седмици

Пожарникаря май че обича да си прави на горкото и колко е загрижени, че без негуу нема кат да вървят неща. Ама повече не минават тези селски хитрини.

35

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Боце ,твой проблем, че си очаквал мъжко поведение от еднорог. Ти не видя ли от коя партия е ?

34

Анонимен

преди 2 седмици

е това ли е отговорното отношение да изберът най големите крадци лъжци и предатели Буци и Шиши аре стига глупости

33

До Анонимен 1

преди 2 седмици

Докато не умре от естествени причини или не го убият, ще го гледаме още 1-2 десетилетия, за съжаление.

32

Размисли

преди 2 седмици

Борисов сам се прецака, като се хвана с корумпирания престъпник, санкциониран по Магнитски за пране на мръсни пари! Борисов срина ПП-ДБ с цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС, уби се да залива с помия ПП-ДБ, а сега няма сзад кого да се скрие и кой да му а виновен за идиотщините!!!!

31

Анонимен

преди 2 седмици

Продължава да си играе театралната роля Баце на страшна мутра, но репертоара му взе да се изчерпва :)))

30

Анонимен

преди 2 седмици

Давайте пак на избори, пак на подобни резултати... смешни обитатели на държава.