23

Анонимен

преди 2 седмици

Евала и власт! Пак опря до четрипроцентниците ...

22

Анонимен

преди 2 седмици

величавите да обяснят за украинския клип на Етиен Леви, че е в НС като депутат

21

Анонимен

преди 2 седмици

До Галя от EmbassyTO - За кое много повече говориш? Още сега се закучи работата и взеха с глупсотите за златни пръсти и не знам си какво да говорят. Тея ясно казаха, че искат да говорят лично с Борисов. Никой не е говорил за гласуване на парламент, ни за нищо ... сега всичко е за едни прецедателче и тва е.

20

Анонимен

преди 2 седмици

До читалище заряДори и така да е, това не оправдава нападателната му позиция. Точно той би трябвало да умее да се държи дипломатично. Всички други политици са наричани как ли не, с много обидни имена, съдраха им шортите от присмех. Лидера ви трябва да свиква, че това ще се случи и на него. Наистина прави лошо впечатление. Аз който, не съм гласувал, бих искал да видя лидер, който внушава доверие, интелект и благородство.

19

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 6 - Липсата на дипломация е от другата страна. А интервютата са забавни. Много се наложи тоя стил, покрай Короната и Путин. Журналенцето те пита, защо си такъв лош човек, а ти, преди да можеш, да кажеш че не си, те пита и защо правиш такива лоши неща. А си опитал, да се защитиш, следва въпрос, дали ще продължаваш със злините си в бъдеще и интервюто приключва. Това не е интеревю. Това е словесна атака. АКо не си фаворит на медията ... ще те мачка.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Това което посееш в един МОЗЪК.... Това ще ЖЪНЕШ.... И по времето на така наречения "Развит Социализъм" така посяха от "Петилетка на Петилетка" в мозъците на хората "Комунизма", че сега отново Българина не може да се отърве от "Османизма"! А то се оказало, че Османизъм и Комунизъм е да държи в окови ума на Българина, за да е вечен Роб!

17

Бай Дрън

преди 2 седмици

Искаме ГЕРБ и ДПС да ни управляват. За затриват държавата по-бържи и да я преосноваваме :P

16

Анонимен

преди 2 седмици

Величавите приключиха, още преди да са почнали. Величието на tъпака, не е величие.

15

Анонимен

преди 2 седмици

До Нека - Каот ГЕРБ, нали? Или збаравихме, как тръгнаха?

14

Анонимен

преди 2 седмици

До Галя от EmbassyTO - Защо не и двете? Проблемът е, че тук дори не говорим за правителство, а за прецедател.

13

Нека

преди 2 седмици

Да не повтаряме грешки и с новоизлюпени популистки партийки !

12

пияница мистик

преди 2 седмици

Ако подполковника, дето лъже, че е полковник, че и генерал даже си сложи огромния рапЕрски кръст връз фланелката ще го харесам и аз и ще искам да се присъедини в коалицията на ГЕРБ и ДПС :)))

11

Анонимен

преди 2 седмици

Зас съжаление, на нови избори, ще има ОЩЕ по-ниска активност и ДПС ще са с още по-голям процент.

10

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Да бъдеш " златен пръст" ,или да продължиш да реализираш Джурасик парк в пластмасови декори. Туй е въпросът , " ваши височества". Птици бели

9

IQ 3.14

преди 2 седмици

елементарно. герб им предлагат военното министерство, или няква друга мека баница, и веднага се разбира избора съдбовен ли е или некой дърпа конците. и дали са по компетентни от шкембе войвода, също. ако се справят на следващите избори ще са дръпнали хранилката на половината новомодерници и ше може да преговарят за каквото си искат с който си искат.

8

Анонимен

преди 2 седмици

това, че никой няма интерес от избори до известна степен е вярно, не се знае дали ще са в следващия парламент и могат да секнат депутатските заплати

7

Public enemies

преди 2 седмици

Този Николай Марков е д илъра на варненски т ревомани от градинките, активизирал си е агитката да гласуват за него и сега е в парламента, ако българите се вдигнат да гласуват тоя и агитката му стабилно ще са под процент.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Впечатление на слаб политик, липса на дипломация, слаби интервюта с журналисти. Война с петата власт никой не е спечелил.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Някой спомня ли си преди време Бокича....аз...сакън с ДПС няма да правя Правителство...този има няколко езика...

4

Анонимен

преди 2 седмици

ДСБ няма ли да помогне на г-н Борисов в този тежък за нацията час? Толкова отдадени са на стабилността и борбата с комунизма и корупцията, колкото е и г-н Борисов!