230

Хо хо

преди 2 седмици

Урсула ми вика да се скрия, че Лена ме преследва за издръжка на Мировата щерка. Баджанака стана безработен.

229

Анонимен

преди 2 седмици

На снимката виждам цирей на командване от цру.

228

Анонимен

преди 2 седмици

На Киро пр.......о да подаде оставка никога няма да му дойде на ум. Нагледал се е на филми и се прави на холивудска звезда в Йекшън. Ухилен, сега да сме гледали как щял да е опозиция. А не си дава сметка, че като политик за нищо не става, ни да управлява, ни за опозиция. Ама, ще се наиграе и той. Лошото е, че ни яде времето.

227

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 230 - Какво да ви пука на хитрите програмисти, че вие винаги сте нечии слуги, свикнали сте.

226

нн

преди 2 седмици

Е ние вече гледахме реванша... сега беше... Следва епилог за некадърниците нагли....

225

Анонимен

преди 2 седмици

Хахаха чухте ли го крадеца накрая вика "Времето е наше"!?!? Крадецът си е крадец. И мото от преди 30 години открадна.

224

Анонимен

преди 2 седмици

Как е, бачкотещи бачкери негласуващи или гласувзащи за атаки, величия и израждания, по-добре ли сте като турците ще ви управляват? на хитрите програмисти не ни пука- вие винаги ще сте ни СЛУГИ.

223

Поручик Ржевски

преди 2 седмици

г-н Киро трябва да използва официален преводач. Сега например не разбирам какво означава "ясна опозиция", дали не означава че ще говорят ясно и разбираемо без думи като "куролация" които явно се учат само в най-висшите кръгове в кембридж. Английският му също е на ниво алжирски търговец на джапанки, не знам в кой език е силен, може би Лена знае коя е силната страна на езика му.

222

Петър

преди 2 седмици

Киро, Браво и за достойната постъпка като не издадохте, че Десислва Атанасова чака дете от Пеевски :)). Дала му щот я направил съдиика и така брака между ДПС и ГЕРБ вече си има наследник.

221

Анонимен

преди 2 седмици

Никога не бяха ни управлявали толкова бързи крадци! Само за 9 месеца изтърбушиха де що пипнаха! А иначе Борисов бил Мафията!? След тези остана само онзи асфалт от катастрофата с Киро..

220

Кирчо ДжонТриВолта

преди 2 седмици

Само КЕШ,КЕШ,КЕШ може да ме накара да си помисля над предложенията. Какво искате, бре? Линда работи от 3 часа през ноща да прави козунаци. Аз мъж ли съм или лукова глава? АмаХа!!! Всеки сам си прецяня. Няма да върна парите, където КС ме кара да върна, че съм бил министър с фалшива декларация. Кръв повръщам, пари не връщам. Айде, на който не му харесва, ей къде е вратата, упс, хората!!!

219

Петър

преди 2 седмици

Браво Киро, само да ви кажа къде ви беше грешката... Дано никога не я повтаряте и да го разкарате този Христо Иванов - детенцето на ДС който издигна синчето на ДС за кмет на София... Ей там си изгубихте гласовете. И ако се отделите от ДБ, ще си вдигнете сериозно процентите.

218

Ш.м.а.т.к.и

преди 2 седмици

Там ви е мястото! Дано никога повече народа не се полъже по кокошарски лисици като вас!

217

Къде е Асен Василев?

преди 2 седмици

Той май духна вече със заграбеното на някой екзотичен остров!

216

Анонимен

преди 2 седмици

Ние отидохме в гората, да си запишем лъжите, за да не ни питате неудобни неща! Ние ще продължим да си говорим глупости и лъжи и ще се борим да крадем повече от ГЕРБ!!!Гледайте реваншва, ще мобилизираме ( с кеш-а), всички наши "кешовски" подръжници! Няма да се върнат старите времена, в които не се теглят кредити и не участваме НИЕ в кражбите! Вярвайте в нас, НИЕ сме с вас! Така де, чрез вас!

215

Анонимен

преди 2 седмици

Ясна, ясна като в мъглата. Киро освен, че е дислектик е поразен от няколко синдрома. Синдромът на самозванеца сякаш ще му изяде главата. После пак ще се сърди, но сам си е виновен за всичко. Значи когато ГЕРБ бяха спечелили и му подариха властта за 9 месеца не търсеше реванш. Подписваше всичко като парле пред майка. Счупи милиони по самолетни билети да разкарва Лена. Колко видео записи има с Киро и Лена един Бойко знае. Ще клекне при първия видео запис гол като пушка.

214

Анонимен

преди 2 седмици

Ние идваме, Ние си отиваме и те бяха ясна опозиция. Къде са сега? Тези вървят по техния път. Всички параzити от измислените протести, които Черепа и олигарси клиенти на прокуратурата платиха - са извън играта. На Киро и Асен лодката потъва. Въпрос на месеци е да бъдат разследвани за всички зулуми, които сътвориха. Фалшивите подписи са му най-малкия проблем.

213

Анонимен

преди 2 седмици

е Кирчо има да търсиш сега апартаменти за краткосрочно наемане,в работно време с ленчето..оха поне ще си от. ..ш.

212

Анонимен

преди 2 седмици

Нали този измамник беше казал на Нинова, че имал кодовете за машините. Може и да ги е имал някога, те и в записа на Радостин Василев си казаха, че реално са имали 7% общо с ДеБе. Ала-бала с президента явно вече не работи. Кеш, кеш и накрая чао. Хахахаха Киро, чао сте. Не се излагай повече!

211

Анонимен

преди 2 седмици

Три години яко крадаха тея престъпници и нищо не построиха!