443

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов го чегъртаха Борисов го уволняваха Борисов го очерняха и пак е първи Борисов е държавник плювачи по сайтовете ОТ 3 години държавата ни се руши защото едни алчни шарлатани подпомогнати от ала бала от платените божкови протести превзеха властта

442

Анонимен

преди 3 месеца

да се задавищ дано със злато и евра,гнусен ром,дано да се пукнеш

441

Нещо кокаина

преди 3 месеца

Не пристига и няма и да пристигне!Така политика и икономика няма никъде, трябва да имаш икономическо образование и да мислиш за народа а не за наркотици! Премиер няма да станеш и при Мохамед.

440

Освен на тиквуново

преди 3 месеца

Да си кмет,не се сещам дали има такова село?

439

Как стигнахме дотук

преди 3 месеца

Имаше енергия за промяна. Хората бяха по площадите и пред НС. А Слави и ИТН два пъти не направиха правителство а бяха втора и даже първа политическа сила. И развалиха правителството ПП-ДБ-БСП-ИТН заради поста управител на БНБ. А Киро, Асен и Хр. Иванов направиха сглобка с ГЕРБ за съдебна реформа. Но не би. С корумпираните да борят корупция. И ето ги Бойко и Пеевски изпрани и пак на власт.

438

Бойко до Долните

преди 3 месеца

Пак ви казвам. Като не ме харесвате, има избори. Отивате гласувате за Пляк Пляк или Бесни Страшни Пенсии например. Печелите властта. Правите кабинет. Без ГЕРБ (нали това искате) и...Готово. Вместо да плюете какво прави ГЕРБ. Интересно какво Вие направихте откакто ГЕРБ не са на власт ?

437

Сопола,сфински

преди 3 месеца

И хелоина са лош генетичен материал и политиката не можаха да научат от оГЕРБване.

436

МУТРИ ВЪН !

преди 3 месеца

ЛОЙКО ,СТИГА СИ ПОСТАВЯЛ УСЛОВИЯ,ТИ СИ БИТА КАРТА,СЛУГА НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ,АКО СИ ИСТИНСКИ МЪЖКАР ПОДАЙ СИ ОСТАВКАВКАТА !!!

435

Ти си БИВШ и

преди 3 месеца

Се хващаш за ръчичка със всички от списъка Магнитски и директно във Белене за лечение с АК-47.

434

Премиер ще станеш

преди 3 месеца

Като се появил пред оптиката на Драгуновия лечител да ти маркира ХЕЛОИНА в точката на мишената.

433

Тоя що

преди 3 месеца

Се върна от Магарево.Можеше да стане кмет там.И без това за друго не го бива.

432

Ти премиер можеш

преди 3 месеца

Да си само на Факултето БААААА,ПРОСТОЛЕЕЕЕЕЕ.

431

Малко за политика

преди 3 месеца

Като се пропусне дългото начало, в което Бойко дава "инструкции" кой какво трябва да говори и прави преди, по време и след изборите, като под "кой" се разбират и партии и медии, и социолози, това, което предлага е: Правителство с премиер от ГЕРБ (но не Бойко) министър на външните работи и отбраната от ГЕРБ (т.е. слугинажът на евроатлантизма минава през ГЕРБ) а останалите министерства се раздават. Партиите да кандидатстват за участие. ДПС са сигурни, ИТН (както изглежда) също. Пак моделът ГЕРБ.

430

Баце,

преди 3 месеца

Изчегъртаха те.Вече четири години не си Премиер.Ах,как боли

429

От толкова млади

преди 3 месеца

Хора има за премиер,знаещи и можещи са хиляди кадърни деца са способни да направят България за чудо и приказ,за което хелоина не може да им стъпи и на 1% от умствения багаж.3 мильона Българи избягаха от феодалното правителство на гербАЛА и Де.ба ПСето.

428

БСП...ЧРД Бойко

преди 3 месеца

Жив и здрав да си, въпреки че последните 15 години ни спука от бой......Станишев, Миков, Нинова....

427

Евала бойко

преди 3 месеца

Мачкай ги, не ги жали.....

426

До плюещите ГЕРБ

преди 3 месеца

Вие като много знаете си направете правителство без ГЕРБ... Някой да ви е спрял ? И между другото три години бяхте на власт. Какво всъщност свършихте за това време ? Освен че съсипахте и това което работеше.

425

Тенисиста,пожарникар

преди 3 месеца

С генералска униформа мач игра и съсипа,залата с каратисти,избяга коли да гепи и се озова кмет с премиерски амбиции за президент,но уви последното стъпало те върна обратно в силаджийските времена,дето със снайпера утрепа видни бизнесмени и политици и сега да тичаш за къде освен в клетката да си починеш вече че,не се търпи вече гьон суратъклъ.

424

Анонимен

преди 3 месеца

не знам защо си мисля, че ноко ще иска да влезе в затвора, за да е на сигурно в един момент