136

Урсула фон Файзер

преди 3 седмици

Ама моля ви се .. не е евроатлантическо да говорите такива неща, пращам веднага инспекция от Министерството на истината, а вие ходете да си сложите буустър , все пак мъжа ми е директор във Файзер ,а вие сте демократи.

135

КуКлус

преди 3 седмици

Срещу това какво беше...кокюшулу кога ще почват ваксинациите ? То добре че беше Путин за да спре тоя Коронавирус ....:)

134

Анонимен

преди 3 седмици

В Русия тестваха успешно ваксина срещу рак, но за това "демократичните" и "свободни" медии нищо не съобщават.

133

ковидиотите

преди 3 седмици

сега станаха укроидиоти

132

Анонимен

преди 3 седмици

Трябваше да купим руската ваксина, само тя се оказа ефективна. И първо малко бройки, ако има желаещи да се ваксинират, и после ако искат още да се купят. А сега Урсула похарчи близо 100 милиарда за експериментални течности които предизвикват тромбози и нямаха никакъв ефетк срещу вируса.

131

ЗЛАТЕНнооооооооооооо

преди 3 седмици

ЗЛАТЕНО, пла тена па ча такава! Колко бустера имаш и кога си наби последния? Търчи за още един, какво чакаш!! Ще бъдеш сигурна и защитена. Нас не ни мисли.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Държавите от ЕС изхвърлиха 215 милиона дози ваксина срещу коронавирус на стойност четири милиарда долара, съобщава Politico.

129

VladTepes

преди 3 седмици

До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩАНе се завръща - при Сталин небрежностите на лекарите са наказвани строго, има дело на лекарите убийци, където службите разглеждат немарливостта довела до смърт като заговор.

128

Анонимен

преди 3 седмици

Не допуснах да ваксинират мен и семейството ми,само ,че навих тъщата да си сложи от вълшената течност на *** Гейтс и Родшилд като я наплаших,че еврейската измама кромид е много (страшна )и сега проклетията вече я няма да ми се меси в семейството.В тая връзка какво се ослушвате бре лгбти евроатлантици ваксъри ,аре бегом за поредния бустер евроатлантическа (ценност)

127

до Марсел Попов

преди 3 седмици

Хохохо малкото ти гладко мозъче май още не е разбрало, че годината не е 2021-ва. Я раздрусай бобчето в кратуната за да си ъпдейтне календара.

126

Анонимен

преди 3 седмици

Бурки и карантина помага само докато се намери лекарство. Ваксина се прибърза само и сега рак. В миналото при епидемии бг пада под турско защото измира населението

125

nikonik

преди 3 седмици

УАУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!Верно ли бе !!!!!

124

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксаните, добре ли е?

123

Ще горите

преди 3 седмици

След тази новина желаещите да си набият бустерче, за да могат да прегърнат баба си и да ходят на Витоша със зелен сертификат ще скочи главоломно, нали? Смарт часовник и безплатна простутка за бонус? Или 70 лева за пенсионер? Ще горите в ада всички замесени и тези, които им помагате!

122

Анонимен

преди 3 седмици

Е как човек да не си бие комбинираната ваксина срещу грип и ковид след такава новина?

121

От бункера

преди 3 седмици

Работя в бункер на едно от правителствата , следващата пландемия ще е когато изключат ваксинираните чрез 5 и 6 G . Тогава ще има масова паника и истинска пандемия от трупове - пазете се от ваксинираните!

120

Шерхолдер-пфайзер

преди 3 седмици

Стига де, сега ли се светнахте? Ако не беше така защо пробутвахте на всеки един лист да се подпише че ако умре не може да съди тез дето го ваксинират ;)) Или случайно се подписваха доброзорно хората!! Дори CEO то на пфайзер не се ваксинира нито пък Тръмп. Той направо се излекува!

119

Един Българин

преди 3 седмици

До 118 Престъпникът, който ни затвори получи право да ни управлява още 4г с послушковците си от голямото и малкото дпс....

118

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 3 седмици

Златена ли си Златка ли си изправи се гордо , че си ваксинирана гражданка , наказателните взводове ще стелят 1 минута в теб.

117

Един Българин

преди 3 седмици

До БИЛ ГЕЙТС България няма какво да разтоварва, както и по-голямата част от цивилизования свят. За какво ни беше това? Да не сме индийци?