175

Един българин !

преди 15 години

Знам, че не ви е приятно кучета сиви ,но се сърдете само на дедите ви ,които бяха ПОБЕДЕНИ ! СМЪРТ НА ФАШИЗМА !

174

преди 15 години

Другари, вие не знаете Българската история. Чели сте само наръчника на агитатора. Където пише че фашистите са много лоши. Но да ви кажа че има и по-лоши от тях това са комунистите и те са направили само злини на България.

173

злото куче

преди 15 години

Що си дрънкаш за бог да прости!?Кви борци срещу нацизма,бе льохман!?Ти знаеш ли,кво са правили с офицерите твоите "борци",та да НЕ ХОДЯТ на фронта!?Надъхал си се с глупости и си проветряваш устата!Вярно че е форум,ама първо проверявай,после си чеши езика!

172

преди 15 години

Знаете ли в какви престъпления са били замесени доблестните Български офицери и войници. В края на войната 1945, Българските войски пленяват хърватски войници които са били съюзници на Германия. По-късно повечето военнопленници са избити от Титовите партизани с мълчаливото съгласие на нашето командване. Това са комунистите, само престъпления и грабежи от 1925г до наши дни.

171

Един българин !

преди 15 години

Ти май нещо не разбираш :) ! Това не ме учудва ! Опитай се да прочетеш пак това, което написах ! СМЪРТ НА ФАШИЗМА !

170

Няма зна4ение

преди 15 години

По-голяма глупост не бях виждала,просто без коментар

169

преди 15 години

166,32000 voinici i oficeri. Jertvi na komunizma.

168

преди 15 години

166,България е третирана като победена страна и е плащала репарации. Огромна грешка са направили комунистите да пратят Българските войници в месомелачката на Втората световна война. Знаете ли колко хиляди са загинали?

167

Един българин !

преди 15 години

Грешка !

166

Един българин !

преди 15 години

Тези които взеха участие във Втората световна война се биеха рамо да рамо с американци,руснаци,англичани и много други срещу най-голямата гадост - НАЦИЗМА ! Те умираха там не защото са пратени от комунистите, а защото разбираха че нищожествата изповядващи тази човеконенавистна идеология трябва да са сложи край ! И те го направиха ! Що се отнася до твоите напъни тук - само едно ще кажа - ЖАЛЪК СИ !

165

елена

преди 15 години

Стефане Данаилов, дръж се достойно. всяко нещо си има граници. вместо да се дистанцираш от тези душевни и явни педера.сти, ти им уйдисваш на акъла. все пак уважавай хората, които те обичат, уважават и тачат.

164

преди 15 години

160. - 13:10 - От: МаяЧетох....тази ***.....колко сте НИЗКИ, ДРЕБНИ и НЕЩАСТНИ...сте ми заразправяли за комунисти, лагери и незнам си какво...червени, сини и ***...А народът е толкова оскотял, че си е наврял главата в земята...Едно време са кръщавали кравите така - родена през май Мая, Неделка, Петкана

163

преди 15 години

Прочетох мнение, че трябва да забравим историята си. Да гледаме напред и да оставим миналото за миналото. Да забравим за убитите в атентата в храма "Св.Неделя" през 1925, да забравим как коминистите пратиха на смърт десетки хиляди на фронтовете на Втората световна война, да забравим народния съд - избиването без съд и присъда на хиляди интелектуалци, да забравим концентрационните лагери и терора. Добре, нека да забравим. Ето забравихме, има ли осъден комунист за зверствата от 1944г до наши дни? Няма и защото няма, сега внуците на атентаторите готвят гражданска война за България.

162

Ужаст

преди 15 години

Дано и той като ватман завърши ! Дано и неговото гъзле цепят редовно ....Чудя се, как още не са в затвора тези ?!

161

преди 15 години

БСП крадиха крадаха и сега и пари за клипчета имат.

160

Мая

преди 15 години

Четох, четох всички "велики" прозрения и "бисери" на писалите из форума и ми се прииска да се хвана за главата. Е, няма такава простотия и злоба, колкото е събрана в тази *** призоваваща за убийства, кръвопролития и всякакви подобни. Вие сте болни мозъци бе хора! Давате ли си сметка колко сте НИЗКИ, ДРЕБНИ и НЕЩАСТНИ?!? И какво сте ми заразправяли за комунисти, лагери и незнам си какво. Оставете миналото в миналото. Гледайте настоящето и бъдещето, стига сте се делили на червени, сини и ***. Гласувайте си за който си искате, имайте си разбирания,ама не бъдете психари. А реалисти. Пък реалността е такава, че сме на тоя хал, защото всички политици са продажни и крадат. А народът е толкова оскотял, че си е наврял главата в земята.

159

engels

преди 15 години

Примиера гей си вози избирателите до урните.Верно е само двама ама са верни.

158

deanaES

преди 15 години

ISKAM 2ro klipche! DANO SE KACI I MASLAROVA!KAK LI STE E OBLECENA???

157

4oqn

преди 15 години

tiq gadove nqma li naj-posle da izceznat v dan gori telilejski

156

40qn

преди 15 години

tiq gadove nnqma li izceznat naj-posle v dan zemq